kv çıldırmış olmalı

Bizde de yemeğe giden ev sahibine hediye alır, tek saygı duyduğum adet bu... :KK14:

illa verilcek diyosa kv nize ay başından bir gün önce gelicekler paramız hiç olmaz adetse sen ver anne biz sana sonra veririz de geç.Bakalım kendisi vercekmi.

Bende nisanliyken vermislerdi harclik AMA beni ziyarete geldiklerinde vermislerdi . Benceee hediye alip verin derimm ...

Evet aynen işte kayınvalide yanı direk hiç şaşırmadim bence kız geldiği için bile çok mutlu olur eltisin sen sonuçta bence onun için en güzeli kendine yakın bi elti hatta abla

merhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
kaynanan sizi keriz yerine koymak istiyor...borcumuz var de verme sende..

Nereli kv
Benim nisanimda filan hic harclik almadm o zaman adetleri yoktu ( ihtiyacimda yoktu cok sukur) nedense eltimde adetimiz böyle diyip eltime harclik verdirdiler esime ama esim abisinden aldida verdi

Nerelisiniz bilmiyorum ama bizdede
Eşimin ailesi tarafındada vardı bu adet.
Harclık değilde genelde altın takılırdı gittiğim evlerde.
Şimdide nişanlı yada yeni evli aile bireylerini cağırdığımda bende altın takarım boş cıkmaz bizde.
Mesela eve ilkez gelen bebeğede takılır gidip takmış olsan bile evine ilk geldiğinde muhakkak bişey takılır.
Adetler ...

Canım bende nisanlandigimda ziyarete gittiğimde hediye veriyorlardı. Yanı para verilmedi ve verilseydi almaz çok bozulurdum. Sende tabii ki para verme, ama çeyiz için ne bilim bir patik bir lif eşarp veya hic olmadı hediye verebilirsin. KV dediini duymamazlıktan gel. Akşaminiz güzel.geçer umarim

canim buraya yazdigini aynen kayinvalidenede soyle
ne munasebet bayram degil seyran degil ha bayram olsada bu kiz 5 yasinda cocuk degil ya

bu kayinvalideler artik bambaska bir hal aldi yahu
sanki bilim adamlari bir calisma yapmak istemisler sonucunda yanlis ilac enjekte etmisler ve bunlar ortaya cikmis gibi :D

Canim He de geç. Ama sakın eşine söyleme o annem dediyse verelim diye tutturur. KV ne tamam dersin tabikide vermezsin

Bi eltinin harçlık vermediği kalmıştı
Bence kayınvaliden sallamış
Nerden aklına gelmiş yalnız çok uydurmasyon
Deseydin sende koç al adettendir diye :KK53:

Eltim bana harçlık verse gözlerim büyür bu ne diye, almam
Saçma

Back
X