kv-eşim

Herkes empati demiş ama konu sahibinden cevap gelmemiş? Bir kere de ben sorayım baban aynı durumda olsa annen size gelmek istese eşin istemese nasıl davranırdın?

Ayrıca kanser çekenede bakanada çok zor bir hastalık moral çok önemli kv bilmem ama kp için biraz idare edebilirdiniz belki son zamanlarında ogluyla daha çok vakit geçirmek istiyordur birde bu acıdan bakın kp hasta kv hasta bakmaktan moralsiz olabilir kafa dagıtmak için size gelmek istiyor olabilir bu dunyada kimsenin garantisi yok saglık açısından su mübarek günde dua alın bence

Kim nederse desin dik durusunuzu kendinizi ezdirmeminizi begendim... Tek olsa alin bakim derim ama karisi var neden sizin evinize yerlescek... Bide kv siz annenizle cikicaksiniz diye resmen inat etmis... Haddini bilsin zaten o kocayla bu zihniyette oldugu surece gecinemezsiniz.m. bosuna ezdirmeyin kendinizi

Kv niz ne kadar yüzsüzmüş istenmediğini bile bile sürekli sizin eve yerleşme derdinde! Kaldı ki 15 dakikalık mesafede otururken gelinin çalışırken ona hiçbir fayda sağlamazken düzen bozma hevesi nedir anlamadım doğrusu... Kp niz hasta olabilir ama o kadar yakın mesafeden de yetişilebilir. Gün içinde siz de eşiniz de zaten yok. Eşinizin düşünmesi gerekirken çocuk odasını boşalttırmaya çalışmalar falan çok saçma! Bence siz doğru olanı yapıyorsunuz. Arkasında olun ve asıl siz eşinizle konuşmayın...

cvp veriyorum artık eskiden susardım..benim üzüldüğüm tek konu eşimle aramın açılması yoksa kayınvalide küsmüş kırılmış pek umrum değil..
Canım şöyle bir yol denesen. Bu konudaki isteklerini eşinle mutlu olduğunuz zaman güzel bir dille söylesen. Mesela kadınlığını kullandığın zamanlarda. Erkeklerin zaafını biliyoruz. Oradan yürüyüp yavaş yavaş yola getirsen eşini. Ama gözüne gözüne sokmadan, çaktırmadan. Kv ile hiç yüz göz olma. Kadın anlamıyor belli. Eşinde bitiyor iş.

Sİzin konunuzu bir arkadaşımın basına gelmiş gibi eşime anlattım. Sen olsan ne düşünürsün diye sordum. Tepkisi sizin eşinizden çoktan daha sertti. Erkekler biraz daha aileyi ön planda tutuyor malesef. Mesafe yakın dahi olsa hastalık vs diye tepki koydu. Bende yerinizde olsam sizin gibi düşünürdüm ama erkekler böyle değil ne yazık ki sanki ailesini komple silecekmisiz gibi düşünüyorlar

Herkes empati demiş ama konu sahibinden cevap gelmemiş? Bir kere de ben sorayım baban aynı durumda olsa annen size gelmek istese eşin istemese nasıl davranırdın?

bu konuyu bazı arkadaşlar yanlış anlıyo bu olay babası hasta 2-3 ay kalsın olayından çok fazlası eğer ben onlara tamam deseydim bana yerleşiceklerdi çünkü kv niyeti bu ben bunu bildiğim için bu kadar sert ve net bir tavır sergiledim. ee 2-3 ay kaldıktan sonra nasıl diyebilirim hadi evinize gitmiomusunuz die? aynı soruyu o zaman eşimde sormuştu ve aynı şeyi yapıcağımı söylemiştim..çünkü evleri varken, yanında 2 oğlu varken ve bakabilcek durumda bir kadınken bu durum çok saçma geliyo...benim annem tek yaşıo hemde benden 1,5 saat uzaklıkta bugüne kadar hiç gelipte kalmışlığı yok..benim anneminde rahatsızlığı var ama daha bir kere bile böyle bişey teklif etmemiştir kii her fırsatta zaten oda söyler ev ev üstüne olmaz diye..benim annemde diyebilir kızım ben yalnız kalamıyorum geliyim size yerleşiyim diye..

Diğer konularını bilmiyorum. Ama eşinin yerinde olsam sırf şu konu için dahi senden anında ayrılırım.
Yazık günah yahu. Kadın kanser olmuş ama öyle bir atmosferde anlatıyorsunki sanki kadın grip olmuşta naz yapıyor!
Annesi o annesi. Bir evlat bu durumda dahi anne babasının yanında olmayacaksa ne zaman olacak ???
Ben olsam getirir anne babamı oturturum eve, beğenmeyende kendi çıkar gider!
Sana geçmişte her ne yaşatmış olursa olsunlar bu çok çok çok ayrı bir durum.
Sana bu konuda haklısın diye yorum yazanlarada Allah aynısını yaşatsın diyeceğimde ağır olacak!
Kadın böbrek hastası üstüne kanser ama anlatırken öyle bir hava veriyorki sanki yürürken ayağı taşa takılmışta sadece sendelemiş bunun üzerine konu sahibinin başına bela olmuş!

hasta olan kv değil kp konuyu düzgün okursanız sevinirim

Ha tamam o zaman canım bırakın gebersin!

bence konuyu en baştan okuyun o şekilde cvplayın..ben çalışıyorum hiçbir faydam olamıcakken bana gelmesinde ki neden bunu sürekli hale getirmek..öyle bir konuşuyosunuz ki sanki anası babası evsiz barksız kalmış ben sokakta bırakmışım gibi..
ayrıca evlerimiz yakın ve yanında 2 oğlu var yanlızda değiller..

Sen haklisim canim
Bosver sen
Bazi arkadaslar konuyu yanlis anlamislar.

Aynen devam et
Yuz verme sakin

Resmen kendilerine hizmetci ariyorlar

Şimdi eğerki kp nin hem eşi hemde iki oğlu ona bakıyorken sırf kendisi istiyor diye size gelmeye çalışıyorsa size haklısınız diyor önceki sözlerimi geri alıyor ve özür diliyorum.
Fakat eğerki ortada hasta bir insanın eşi ve çocukları tarafından bakılmak istenmediği yada bakılsada huzursuz edildiği burnundan getirildiği ve bu yüzden adamın bir kaçış aradığı ve kaçış kapısı olan diğer oğlunda ise gelin kişisi tarafından kabul edilmediği bir durum var ise size ve kv nize tavsiyem bu etme bulma dünyasında ilerde kanser falan olmamaya bakın!

Hasta olan kp.
Kv sapasaglam otursun baksin kocasina
Ama kp yi gelinim evine yerlestirmeye calisiyorlar .sonra da kv yerlesecek.
Kv nin niyeti birlikte oturmak saniirm
Kendi evleri var otursunlar iste
Eeh gelin de hizmetci ya hem calisiyor hem evde hasta mi bakacak?

Mantik disi bir olay

hayır tabiki de kesinlikle öyle bakılmak istemiyor gibi bişey söz konusu değil..iki oğlu eşimde dahil olmak üzere 3 oğluda her konuda yardımcı oluyor.kv sapasağlam çok şükür allah hastalık vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…