- Konu Sahibi eceslemnaz
-
Pardon siz avukat misinizAman cok sukur
Senin kv sapasaglam dururken sen alir kp ye bakarsin cocuk odani bosaltip.
Bence konuyu anlamamissin
Canım şöyle bir yol denesen. Bu konudaki isteklerini eşinle mutlu olduğunuz zaman güzel bir dille söylesen. Mesela kadınlığını kullandığın zamanlarda. Erkeklerin zaafını biliyoruz. Oradan yürüyüp yavaş yavaş yola getirsen eşini. Ama gözüne gözüne sokmadan, çaktırmadan. Kv ile hiç yüz göz olma. Kadın anlamıyor belli. Eşinde bitiyor iş.cvp veriyorum artık eskiden susardım..benim üzüldüğüm tek konu eşimle aramın açılması yoksa kayınvalide küsmüş kırılmış pek umrum değil..
Sİzin konunuzu bir arkadaşımın basına gelmiş gibi eşime anlattım. Sen olsan ne düşünürsün diye sordum. Tepkisi sizin eşinizden çoktan daha sertti. Erkekler biraz daha aileyi ön planda tutuyor malesef. Mesafe yakın dahi olsa hastalık vs diye tepki koydu. Bende yerinizde olsam sizin gibi düşünürdüm ama erkekler böyle değil ne yazık ki sanki ailesini komple silecekmisiz gibi düşünüyorlar[/QUOT
şimdi benim kv ile yaşadılarımı ayrıntılarına kadar anlatmadığım için belki eşiniz böyle düşünüyor olabilir..ama devamlı bana yerleşme planları yapan yok bekar oğlum evlenince oturduğum evi ona vercem bizde size gelirsiz diye şaka yollu alttan alttan niyetini belli eden bi kv olunca bende korkuyorum gelicek gitmicek diye...evet hastalık bu başka bir şehirde oturmuş olsaydı seve seve bakardım ya da kv bakamıcak durumda bi kadın olsaydı..
Herkes empati demiş ama konu sahibinden cevap gelmemiş? Bir kere de ben sorayım baban aynı durumda olsa annen size gelmek istese eşin istemese nasıl davranırdın?
Diğer konularını bilmiyorum. Ama eşinin yerinde olsam sırf şu konu için dahi senden anında ayrılırım.
Yazık günah yahu. Kadın kanser olmuş ama öyle bir atmosferde anlatıyorsunki sanki kadın grip olmuşta naz yapıyor!
Annesi o annesi. Bir evlat bu durumda dahi anne babasının yanında olmayacaksa ne zaman olacak ???
Ben olsam getirir anne babamı oturturum eve, beğenmeyende kendi çıkar gider!
Sana geçmişte her ne yaşatmış olursa olsunlar bu çok çok çok ayrı bir durum.
Sana bu konuda haklısın diye yorum yazanlarada Allah aynısını yaşatsın diyeceğimde ağır olacak!
Kadın böbrek hastası üstüne kanser ama anlatırken öyle bir hava veriyorki sanki yürürken ayağı taşa takılmışta sadece sendelemiş bunun üzerine konu sahibinin başına bela olmuş!
Ha tamam o zaman canım bırakın gebersin!hasta olan kv değil kp konuyu düzgün okursanız sevinirim
Ha tamam o zaman canım bırakın gebersin!
Sen haklisim canimbence konuyu en baştan okuyun o şekilde cvplayın..ben çalışıyorum hiçbir faydam olamıcakken bana gelmesinde ki neden bunu sürekli hale getirmek..öyle bir konuşuyosunuz ki sanki anası babası evsiz barksız kalmış ben sokakta bırakmışım gibi..
ayrıca evlerimiz yakın ve yanında 2 oğlu var yanlızda değiller..
Şimdi eğerki kp nin hem eşi hemde iki oğlu ona bakıyorken sırf kendisi istiyor diye size gelmeye çalışıyorsa size haklısınız diyor önceki sözlerimi geri alıyor ve özür diliyorum.bence konuyu en baştan okuyun o şekilde cvplayın..ben çalışıyorum hiçbir faydam olamıcakken bana gelmesinde ki neden bunu sürekli hale getirmek..öyle bir konuşuyosunuz ki sanki anası babası evsiz barksız kalmış ben sokakta bırakmışım gibi..
ayrıca evlerimiz yakın ve yanında 2 oğlu var yanlızda değiller..
Hasta olan kp.Diğer konularını bilmiyorum. Ama eşinin yerinde olsam sırf şu konu için dahi senden anında ayrılırım.
Yazık günah yahu. Kadın kanser olmuş ama öyle bir atmosferde anlatıyorsunki sanki kadın grip olmuşta naz yapıyor!
Annesi o annesi. Bir evlat bu durumda dahi anne babasının yanında olmayacaksa ne zaman olacak ???
Ben olsam getirir anne babamı oturturum eve, beğenmeyende kendi çıkar gider!
Sana geçmişte her ne yaşatmış olursa olsunlar bu çok çok çok ayrı bir durum.
Sana bu konuda haklısın diye yorum yazanlarada Allah aynısını yaşatsın diyeceğimde ağır olacak!
Kadın böbrek hastası üstüne kanser ama anlatırken öyle bir hava veriyorki sanki yürürken ayağı taşa takılmışta sadece sendelemiş bunun üzerine konu sahibinin başına bela olmuş!
Şimdi eğerki kp nin hem eşi hemde iki oğlu ona bakıyorken sırf kendisi istiyor diye size gelmeye çalışıyorsa size haklısınız diyor önceki sözlerimi geri alıyor ve özür diliyorum.
Fakat eğerki ortada hasta bir insanın eşi ve çocukları tarafından bakılmak istenmediği yada bakılsada huzursuz edildiği burnundan getirildiği ve bu yüzden adamın bir kaçış aradığı ve kaçış kapısı olan diğer oğlunda ise gelin kişisi tarafından kabul edilmediği bir durum var ise size ve kv nize tavsiyem bu etme bulma dünyasında ilerde kanser falan olmamaya bakın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?