kv-eşim

Kayınvalide çok problemli. Siz annenizle dışarı çıkamayın diye gelmiş resmen. Sonra istediği olmayınca da geldiğinizde “haberin vardı” diyeceğiniz için sıvışmış resmen.

Eşinizin de düşünme kabiliyeti yok sanırım. 15 dk.lık mesafede ne yatıya kalması diye düşünmüyor mu? Ameliyat zamanı da en fazla, akşamları biraz uğrayalım falan diyebilirdi size. Ki çalışan insan için o bile zor.

İçimi yağları eridi valla benim eşiminde bi kaç akrabası böyle bende tepkimi kouyuyorum elimden geldiğince ama sana hayran kaldım sakın alttan alma :)

Ay ne kadar saçma. Kayınvalide eşine bakamıyor mu? İyi etmişsiniz taviz vermemekte. Bu kalmalar arttıkça ilişki mıç mıç oluyor. En iyisi belli bi sınırda tutmak gelin-kayınvalide ilişkisini.

Valla fenalık gelmişti burada car car konuşup dışarda kimseye ses çıkaramayanlardan.

Siz gerekeni yapmış kendinizi ezdirmemişsiniz bravo.Eşinizle bu konuda yüz göz olmayın derim.Zaten siz üslubunca kayınvalidenin gereksiz hamlelerine cevap veriyorsunuz.

Yaşlı başlı insanlar sizin evinizde nasıl rahat ediyorlar ben ona takıldım en çok.
Biz bile daha bu yaşta evimizden başka yerde uyuyamayiz eşimle hiçbir yerde kalamam ben.
Hadi kv yı geçtim kp demiyor mu yahu hanim hadi evimize gidelim diye o da tuhaf.
Yanı bir de amaç ne onu anlamadım zaten bi gelini karşı dairede oturuyormuş bi evladı daha varmış.
Neden illa sizde kalmak istiyor?
Hani hizmet edin diye desem zaten eve geç geliyorsunuz en fazla bi yemeği zor yaparsınız yani.
Eğer bunun için geliyorsa protesto edin bence çocuğunuzun karnını doyurun çekilin kenara kim naparsa yapsın bulaşık falan da yıkamayın gerekirse siz de dışarda yiyip gelin.
Belki böyle yaparsanız gelmek istemezler.

Çok gereksiz lüzumsuz bi kaynana tavrı pes yani. Ben anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar yuzsuz olabiliyorlar. Bence tavriniz yerinde kendilerini atacak yer arıyorlar anlaşılan. Eşin düşünsün bırak. Sen hiç birini yapmak zorunda değilsin.

Yatmak isteme sebebi nedir, tek mutfak masrafi mi derdi? Hizmet edilmesi mi? Cocuguna yakin olmak istemesi mi? Siz calisirken cocugunuza kim bakiyor, kayinvalide mi yoksa?

kızım kreşe gidiyo önceki konularımı okursanız kreşe verebne kadar neler yaşadığımı anlayabilirsiniz?
hizmet ettirmek tek derdi.

kp le aram daha iyi.. o bende kalmayı sevmez..hasta olmadan önce kayınvalidem tek gelir kalırdı çok nadir kp le gelirlerdi..şimdi kp zor konuşuyo durumu kötü olanlardan haberi yoktur heralde hiç konusu geçmedi kp aramızda

cvp veriyorum artık eskiden susardım..benim üzüldüğüm tek konu eşimle aramın açılması yoksa kayınvalide küsmüş kırılmış pek umrum değil..

herkes sizin gibi olamıyor malesef..gelin aldım bana bakıcak hizmet edicek ben ne dersem o olcak havasında takılıyolar..

Kusura bakma ama ben seni hatali buldum senin annen kanser olsa babana evinde bakmayacak misin?Esin iyi bile dayanmis brnce

Annesi kanser olsa babasi da oturup hasta karisina bakacak.
Ne alaka?
Hastayi birak git geline yerles
Mantik nerde?
Annesi hastanrde degil miydi o sirada?Brn kv gunahim kafar sevmen ama basina oyle bir sey gelse alirim evime evde bakarim vicdanimi kaybetmedim sukur

Ay sinir oldum. İyi sabır varmış sende de. Başkası olsa KV arayıp ağzına geleni söylerdi. Kına yaksın aranızı bozmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…