- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi eceslemnaz
-
Neyi hatırladın şöyle merak ettim neymiş hatırladıgın :/Ben sizi hatırladım ya tamam. Boşverin size yazmamayı tercih ediyorum..
İçimi yağları eridi valla benim eşiminde bi kaç akrabası böyle bende tepkimi kouyuyorum elimden geldiğince ama sana hayran kaldım sakın alttan alma :)merhaba herkese
benim sıkıntım yine kv biraz uzun olabilir kusura bakmayın..önceki konular da az çok bahsetmiştim kv nasıl biri olduğundan..benim kp böbrek hastasıydı tam düzeldi derken mide kanseri olduğunu öğrendik ameliyatla temizlendi eve çıkmıştı ama yine kötü oldu hala hastanede tedavi görüyor.2 ay önce ameliyat oldu..
1.problem ameliyattan sonra eve çıkmasına yakın oldu..
bir gün eşim beni aradı ve' babam hastaneden çıkınca bize gelicek 2 3 ay kalıcak kızımın odasını boşaltıp oraya babama yatak koyucaz 'dedi.ben tabi şok olmuştum noluyoruz falan dedim ve kabul etmedim..şimdi bana kızıcaklar olucak ama kabul etmeme nedenimi söyliyim kv her fırsatta bana yerleşme peşinde olan bir kadın çay içmeye geliyoruz deyip 3 4 gün yatılı kalan biri.. kv yle arabayla 15 dk lık mesafede oturuyoruz.kendi evleri varken bana gelmeleri çok saçma olduğunu düşünüyorum.ve ayrıca tam zamanlı çalışıyorum..bu nedenle istememiştim.eşimle bu yüzden ayrılma noktasına bile geldik ve ben taviz vermedim evlerine gittiler..bu olay böyle kapandı.
2.problem ise geçen hafta sonu oldu cuma günü işyerimdeyken kv aradım nasılsın falan demek için kv de de cumartesi günü gelcek misiniz diye sordu.benimde cumartesi günü annemle dışarı çıkmak için plan yapmıştık bunu kv me söyledim ve yarın gelemem pazar günü bakarız dedim..
cumartesi günü sabah eşim beni aradı annem bize yatıya gelmiş sen annenle yarın çık dedi..bende kabul etmedim.çok sinirlendim orası benim evim ve ben işim olduğunu söylediğim halde kalkıp bana gelmiş.o inat yapıosa ben daha çok yaparım dedim..ben bugün gidicem diye söyledim..eşimde annesine söylemiş heralde kayınvalide ben eve gelmeden gitmişti..
ama şuan eşim benimle konuşmuyo aramız gittikçe ailesi yüzünden açılıyo..sanırım benim ayrılık nedenim ailesi olucak..
Üsenmedim baktım konularımda hıcbı yorumun yok kımle karıstırtıysan artık kinin bukadarıBen sizi hatırladım ya tamam. Boşverin size yazmamayı tercih ediyorum..
Yatmak isteme sebebi nedir, tek mutfak masrafi mi derdi? Hizmet edilmesi mi? Cocuguna yakin olmak istemesi mi? Siz calisirken cocugunuza kim bakiyor, kayinvalide mi yoksa?
Yaşlı başlı insanlar sizin evinizde nasıl rahat ediyorlar ben ona takıldım en çok.
Biz bile daha bu yaşta evimizden başka yerde uyuyamayiz eşimle hiçbir yerde kalamam ben.
Hadi kv yı geçtim kp demiyor mu yahu hanim hadi evimize gidelim diye o da tuhaf.
Yanı bir de amaç ne onu anlamadım zaten bi gelini karşı dairede oturuyormuş bi evladı daha varmış.
Neden illa sizde kalmak istiyor?
Hani hizmet edin diye desem zaten eve geç geliyorsunuz en fazla bi yemeği zor yaparsınız yani.
Eğer bunun için geliyorsa protesto edin bence çocuğunuzun karnını doyurun çekilin kenara kim naparsa yapsın bulaşık falan da yıkamayın gerekirse siz de dışarda yiyip gelin.
Belki böyle yaparsanız gelmek istemezler.
Valla fenalık gelmişti burada car car konuşup dışarda kimseye ses çıkaramayanlardan.
Siz gerekeni yapmış kendinizi ezdirmemişsiniz bravo.Eşinizle bu konuda yüz göz olmayın derim.Zaten siz üslubunca kayınvalidenin gereksiz hamlelerine cevap veriyorsunuz.
Ben kayınvalideyim ve sana yüzde yüz hak verdim.
Yok öyle, kendi kocana kendin bakacaksın. 15 dakikalık evine de gideceksin. Ne kadar rahatlar, niye insanlar kendi evlerinde kalmazlar. Oğullarımın evine çağırırsalar giderim, onlar hemen hemen her hafta sonu bendeler ve ben çok mutluyum.
Kusura bakma ama ben seni hatali buldum senin annen kanser olsa babana evinde bakmayacak misin?Esin iyi bile dayanmis brnce
Annesi hastanrde degil miydi o sirada?Brn kv gunahim kafar sevmen ama basina oyle bir sey gelse alirim evime evde bakarim vicdanimi kaybetmedim sukurAnnesi kanser olsa babasi da oturup hasta karisina bakacak.
Ne alaka?
Hastayi birak git geline yerles
Mantik nerde?
Annesi hastanrde degil miydi o sirada?Brn kv gunahim kafar sevmen ama basina oyle bir sey gelse alirim evime evde bakarim vicdanimi kaybetmedim sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?