Kızlar şimdi size bişey anlatıcam. Ben bu olaya anlam veremedim. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Eşimin ailesi yoksul bir aile. Evleri falan yok kiradalar. Kp vefat etmiş. Kv, annesi ile yaşıyor. Biz evlenip eşim evden ayrılınca da görümce ve eşi de kv’lerin evine geliyor. Yani evlerine 4 tane maaş giriyor. Bu süreçte nasıl olduysa senelerdir araba alamayan görümce ve eşi araba alıyorlar. Bu aralar da her ziyarete gidişimizde mal mülk konusu açılıyor. Kpden, eşime görümceye kv’ye küçük bir yer kalmış. Ancak tapuları ayrı değil. Yani hisseli. Sürekli satma konusunu açıyorlar. Eşim de benden habersiz satma kararı alamazsınız dedi kestirip attı. Dün akşam gittiğimizde de ev kiralarından konu açtılar. Kv kira yükselirse evinden çıkacağını 1er ay çocuklarında kalacağını söyledi. Ben de neden ki siz zaten birlikte yaşıyorsunuz görümcemin evine geçersiniz dedim. (Görümcenin evi köyde, kv merkezde kirada.) Kv O zaman benim yeri satıp ev almam lazım dedi. Görümce de yeri ipotek ettirip krediyle ev alırız dedi. Hem de yeri ipotek ettirirsek ödemeyince banka yeri satar kendi payını alır vs dedi. Eşim de bizim haklarımız ne olacak dedi. Görümce de zaten ev almış olacağız yer giderse gitsin dedi. Eşim anneme o kadar kredi çıkmaz dedi. Görümcenin eşi bana çıkar siz bana imza verirsiniz ben çekerim krediyi dedi. Benim anladığım görümce kv birlik olmuşlar eşimden yeri kaçırmaya çalışıyorlar bir de akıllarınca hikaye uyduruyorlar. Yanlış mı düşünüyorum yorumlar mısınız