kayinvalidem benim kumam gibi evlendigimizde 7 gunluk gelindim yatagimizda aramiza yatmis 3 yillik evliligimde 3 4 kere kocamla arama yatip ogluna sarilmis bir kv..bunlar yetmez devamli beni kislanip laf sokmalar durmadan kuskanmalar..atiyorum oglu bana yuzuk alir niye bana almadin bundan der..esim memur sehor disindayiz senede 10 gun gideriz her gitmemde bana laflar sokar ortamo gerer ben mutfaga girsem arkamdan gelir kiymadan yemek yapcam benek avcu kadar kiyma verir demlige koydugum caya bakar fazlasini alir..en kötüsü kayinbabamida bana karşı doldurmus ben senede bir ailemin yanina giderken esimle hedef memleketim yazmışım kayinbabam oglumu bozden mi ayircan seni bosanditirim oglumdan ayiririm diyor yani sucum esimin ailemin yanina gitmesi tek onlara gidecek esim..2 eltim daha var kayinlarim kayinbabalarinon evinden cikmaz ben baska sehirliyim ya beni ezmeye calisiyorllar..burda ana problemli kv..daha yaptiklarini anlatsam ağzınız acik kalir...bemim tek sucum saf olup cevap vermemem ve esimin bemi sevmisi onlarin yaninda deger vermesi aşkım demesi