Kv kp gorumcem temelli bize yerleşiyor.

Haklisiniz hem akil istiyorum hem de yol yok diyorum. Ben de kafayi yedim galiba. Içim o kadar doluki imkansizlar arasindan bir yol ariyorum. En iyisi artik ne duşunurse duşunsun diyerek çizgiyi aşmak.
Şehre yerleşiyorlarsa yerleşsinler,şehirde ev yok mu?Size yakın ev tutun bari bunu söyleyin eşinize.Birde bebek istiyorsunuz bu düzene.Elinizi kolunuzu bağlasım diye mi?Çok ağlarsınız,çok konu açarsınız bu kafayla

Benim iyiliklwrimi sindirmek ne demek fikrim dahi sorulmuyorki. Yanimda sanki ben yokmuşum gibi saticam tanisinac gelicez diyor. Yuzume bile bakmadan. Kizim senjn fikrin ne diye dusunmeden. Yani oglumun evi istediyimi yaparim gibi.
E siz söyleyin onun sormasına gerek yok.Niye çekiniyorsunuz kp den,bu saygı değil yalnız bunu bilin.Haklarınızı gasp ettirmeyin

Ne yapacaksınız,tabiki asla kabul etmeyeceksiniz.Eşiniz sizi buna zorlayamaz,muhtaç olsalar amenna ama gencecik insanlar.
Evinize yerleştiklerinde huzurunuz zaten bozulacak o yüzden şimdi resti çekin ne olacaksa olsun.
Engelli görümcesi varmış ona siz bakacaksınız demişler

Aaaaaa yok artık bu nedir yahu??
İstemediğini söyleyeceksin,haa baktın olmuyor bir şekilde gelecekler,o zaman ev senin istediğin saatte kalkar,istediğin gibi giyinirsin..
Bir kez taviz verdin mi ,önünü alamazsın
Yok öyle başkasınun evine yerleşip,kendi kurallarını uygulamak

Çocuk çok istiyorum. Icimdeki bebek boşluğu benim canimi çok acitiyor. Belki hamile kalirsam teselli olur bana. Hamileyim adiyla girer odaya kapiyi kapatirim gelinlik gorevlerimden siyrilirim
Bunu bence aklınızdan silin çünkü öyle bir durum yok. İşinizi ancak 2ye 3e katlarsınız çocuk olunca.
Yapılacak tek bir şey var. O da “onlar varsa, ben yokum” demek.

iyide senin istemedigin biseyi sana zorla yaptırmalarına izin verme esini sen fazla iyi niyetli görüyosun ama degil gözünü ac ne demek görümceye bakmak anası sag babası sag elin kızına mı kaldı bakmak sakın kendini borclu hissetme kocan senin ailene ne yaptı yada ne yapıcak ki hic bisey elin kızındna böyle sorumluluk beklenmez evimde ne giyicegim ben karar veririm de alttan sakın almaaa

yazık seni bakıcı almıslar emin oll ac gözünü üzüldüm adına ben kimsenin sorumlulugunu alamam desene bu gecn yasımda

Bu evde de ikimiz idar ediyorduk çocuklarimiz için daha guzel şeyler dusunmusduk. Ama içimde oyle çocuk boşluğu varki. Sanki sadece bebek haberi beni kendime getirir( belki bebek olunca ayri eve çikarlar
sakın cocuk yapma suan emin ol temelli hiccccccccc gitmezler sen simdi senini cıkaramıyon bebegi alından alırlar valla depresyonun dibini girersin sesin cıkmıyo zaten

iyide sana güveniyolar bu kadar kisiye yeme bulasık iş ooo simdiden cantanı toplamaya basla bence cok yuz vermissin kocana bu yasta hatsa bakıcı uapmak icin seninle evlenmisler hepsi yalan bence plan böyleydi senin haberin yok yoksa kimse durduk yere ev arsa tarla inek satıp 40 gunde gelmezz

Ama babasi ben aryik şehre taşinip buyuk ev yapib hep birlikde kalmak istiyorum diyor. Eşim kalma gelme diyemiyor( firsatini bulup annemi ariycam bakalim o ne diycek.
yaa madem o diyemiyo sen diceksin zaten ayrılıcaksınız bari golu sen at esine diceksin onlarla yasayamam kaynananı diceksin o zaman lütfen size yakın bi ev tutualım ben sizinle oturamam haa baktın kaynana carlıyo zaten oglundan almıstır o gücü o yuzden havalıdır yanlıs yapıyosun cokkk yanlıss kocan dicekti baba ben mülteciler gibi oturamam karım bendne ayrılır bu sekılde dicek sen o evden cıkmadan olmaz senin icin büyük bi kavga cıkarman lazım gelmeden cokkkkk buyuk yoksa arkasına bakarak aglayıp sen cıkıcan o evden kaynanada tef calıcak arkandan o işi bozzz

Yahu kusura bakmayın ama onlar mal ama siz de az akıllı ve uyanık olsanız. Bebeğinize bir şey olsa ne diyeceksiniz? Ama hizmet bekliyorlar mı? Yapmayın yahu yapmayın. Eşiniz de o halinizi görüp sadece yapma mi dedi. Bazı kadınlar cidden el ne der diye kendini paralıyor

Benim iyiliklwrimi sindirmek ne demek fikrim dahi sorulmuyorki. Yanimda sanki ben yokmuşum gibi saticam tanisinac gelicez diyor. Yuzume bile bakmadan. Kizim senjn fikrin ne diye dusunmeden. Yani oglumun evi istediyimi yaparim gibi.
eeee sende o anda tepsiyi caydanlıgı nasıl devirmiyosun kusura bakmayın bu eve gelemezsiniz yaa sen erkek tarafını ne zannediyosun iyi falan degil yaa hepsi cakal kendine bedava bi bakıcı gelin bulsakta baktırsak kafasında sen basını dik tutucan hayırdır siz ne istiyosunuz bizden diceksin bak cok pisman olucaksın keske bu yazılanlardaki kavgayı o gun cıkarsaydım diceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…