- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi Buyuk_umutlar
-
Şehre yerleşiyorlarsa yerleşsinler,şehirde ev yok mu?Size yakın ev tutun bari bunu söyleyin eşinize.Birde bebek istiyorsunuz bu düzene.Elinizi kolunuzu bağlasım diye mi?Çok ağlarsınız,çok konu açarsınız bu kafaylaHaklisiniz hem akil istiyorum hem de yol yok diyorum. Ben de kafayi yedim galiba. Içim o kadar doluki imkansizlar arasindan bir yol ariyorum. En iyisi artik ne duşunurse duşunsun diyerek çizgiyi aşmak.
Hayir sevgi var tabiki. Ama kp biz buraya yerleşicez diyor herseylerini satip buyuk bir ev dikelim diyorsa eşim artik ne desin( biz de şehre taşinicaz diyor. Eşimin bile soz hakki yok artik malesef(
E siz söyleyin onun sormasına gerek yok.Niye çekiniyorsunuz kp den,bu saygı değil yalnız bunu bilin.Haklarınızı gasp ettirmeyinBenim iyiliklwrimi sindirmek ne demek fikrim dahi sorulmuyorki. Yanimda sanki ben yokmuşum gibi saticam tanisinac gelicez diyor. Yuzume bile bakmadan. Kizim senjn fikrin ne diye dusunmeden. Yani oglumun evi istediyimi yaparim gibi.
Boşanmaz çünkü eşi onu çok seviyor. Hep el üstünde tutuyor
Engelli görümcesi varmış ona siz bakacaksınız demişlerNe yapacaksınız,tabiki asla kabul etmeyeceksiniz.Eşiniz sizi buna zorlayamaz,muhtaç olsalar amenna ama gencecik insanlar.
Evinize yerleştiklerinde huzurunuz zaten bozulacak o yüzden şimdi resti çekin ne olacaksa olsun.
O dediğin kp kv vefat edincedir,onlar hayattayken olacak iş değil.Katakulleye getiriyorlar resmen.Engelli görümcesi varmış ona siz bakacaksınız demişler
Bunu bence aklınızdan silin çünkü öyle bir durum yok. İşinizi ancak 2ye 3e katlarsınız çocuk olunca.Çocuk çok istiyorum. Icimdeki bebek boşluğu benim canimi çok acitiyor. Belki hamile kalirsam teselli olur bana. Hamileyim adiyla girer odaya kapiyi kapatirim gelinlik gorevlerimden siyrilirim
iyide senin istemedigin biseyi sana zorla yaptırmalarına izin verme esini sen fazla iyi niyetli görüyosun ama degil gözünü ac ne demek görümceye bakmak anası sag babası sag elin kızına mı kaldı bakmak sakın kendini borclu hissetme kocan senin ailene ne yaptı yada ne yapıcak ki hic bisey elin kızındna böyle sorumluluk beklenmez evimde ne giyicegim ben karar veririm de alttan sakın almaaaMerhaba arkadaşlar. Ben 2 yillik evliyim. Ben baküde dogdum buyudum. Eşim de universiteye girdiyinden bu yana burada yaşiyor. Ailesi yardimli isimli memlekette. Ben konuya geçeyim. Kari koca kapjşmişlar. Artik birbirlerine tahammulleri yok. Kp 3 gun once geldi bize. Neyse ben de pazar gider sandim pazartesi işte nede olsa. Bakiyorum gitmiyor. Dun gece eşim dediki babam gitmek istemiyor artik burda kalmak istiyor şok yaşadim. Eşim diyorki bir kaç gune annemleri de getiricem. Sonra toprak alip ev dikeriz artik temelli ailecek bir yere toplaniriz. Bizim burdaki evimiz 64 metre kare. Ama onlarin memleketteki evleri 2 katli. Kafayi yiycem ben burda düdük gibi yerde 5 kişi napayim. Hepsi sabahin korunde uyanir uyumazlar. Ve gelinden de onlarla ayni zamanda kalkmayi beklerler. Dizden yukari ve omuzlar gorunecek şeyler giymeye izin vermezler evde bile, biraz gurultulu insanlar. Zaten oyle olmasalar kavgayla kendilerini tüm koye rezil etmezler.. gorumcem engelli. Ben yeni duwuk yaptim. 40 gun daha yeni tamam oldu. Inanin gozumun yaşi kurumadan şok ustune şok yaşiyorum. Zaten evlendiyimde gorumceme bakacagimi biliyordum. Evin tek oğlu eşim. Ailesinin bizimle kalacaklarini da biliyordum ama daha 55 yaşlarindayken diyil ya. Kv.nin babasi hastaydi. Soylene soylene ona bakardi kv. Benim bebeklerimle ayni haftada o da vefat etti. Şimdi o da gitti ya hemen bir behane ariyorlarmiş gidelim oraya diye. Çok kotuyum. Zaten bebeklerimi kaybedince ruyadan uyanmiş gibi oldum şimdi sanki yeniden ruyadan uyandim. Ben nasil yapicam onlarla kucucuk evde. Eşim akşama kadar işde. Bana soz vermişdiki temmuzda işe çikma seni gezdiricem şehir şehir. Guzel yerlere goturucem. O da fos çikti anlayacağiniz. Çunki artik bizim onlar varken yanimiza gorumcemi almadan bir deniz krnarina gitmemiz bile mumkum deyil. Eşime nasil soyleye bilirim? Nasil bir yol izleyeyim? Saygisizlik olmadan. Resmen hayattan söndum. Gozumun yaşi daha durmadan beni ikinci bir zorluğun içine atiyorlar. Ben kendime bile hizmet edemez durumdayim napjcam ben
sakın cocuk yapma suan emin ol temelli hiccccccccc gitmezler sen simdi senini cıkaramıyon bebegi alından alırlar valla depresyonun dibini girersin sesin cıkmıyo zatenBu evde de ikimiz idar ediyorduk çocuklarimiz için daha guzel şeyler dusunmusduk. Ama içimde oyle çocuk boşluğu varki. Sanki sadece bebek haberi beni kendime getirir( belki bebek olunca ayri eve çikarlar
iyide sana güveniyolar bu kadar kisiye yeme bulasık iş ooo simdiden cantanı toplamaya basla bence cok yuz vermissin kocana bu yasta hatsa bakıcı uapmak icin seninle evlenmisler hepsi yalan bence plan böyleydi senin haberin yok yoksa kimse durduk yere ev arsa tarla inek satıp 40 gunde gelmezzCanim ben hamileykem el ustde tuttular beni. Eşim aşiri iyi biri o yuzden artik kirici olamuyorum. Bana bir saygisizligi olsa neyse ben de bir gun çizgiyi aşarim ama olmadi. Zaten artik sureci değiştirmek imkanim yok. Kp bugun evlerine gidip tum inek koyun, arabalarini falan zatiliğa çikaricak. 10 gun içinde tum aile gelicek. Artik bunu ne ben ne eşim durduramaz. Sağliklari yerinde iki katli evlerini birakip geliyorlar resmen. Neyse artik ne desemde faydasi yok
Limoncu bir şer soracağım. Kaç yıllık evlisin?sakın cocuk yapma suan emin ol temelli hiccccccccc gitmezler sen simdi senini cıkaramıyon bebegi alından alırlar valla depresyonun dibini girersin sesin cıkmıyo zaten
yaa madem o diyemiyo sen diceksin zaten ayrılıcaksınız bari golu sen at esine diceksin onlarla yasayamam kaynananı diceksin o zaman lütfen size yakın bi ev tutualım ben sizinle oturamam haa baktın kaynana carlıyo zaten oglundan almıstır o gücü o yuzden havalıdır yanlıs yapıyosun cokkk yanlıss kocan dicekti baba ben mülteciler gibi oturamam karım bendne ayrılır bu sekılde dicek sen o evden cıkmadan olmaz senin icin büyük bi kavga cıkarman lazım gelmeden cokkkkk buyuk yoksa arkasına bakarak aglayıp sen cıkıcan o evden kaynanada tef calıcak arkandan o işi bozzzAma babasi ben aryik şehre taşinip buyuk ev yapib hep birlikde kalmak istiyorum diyor. Eşim kalma gelme diyemiyor( firsatini bulup annemi ariycam bakalim o ne diycek.
Yahu kusura bakmayın ama onlar mal ama siz de az akıllı ve uyanık olsanız. Bebeğinize bir şey olsa ne diyeceksiniz? Ama hizmet bekliyorlar mı? Yapmayın yahu yapmayın. Eşiniz de o halinizi görüp sadece yapma mi dedi. Bazı kadınlar cidden el ne der diye kendini paralıyorBide hamileyim görevlerden sıyrılırim diye düşünme .benim kv de bayramda akrabaları geldi koca koca kadınlar oturdu ben karnım burnumda sürekli kayinvalideme yardım ettim . Hiçbiri aman sen otur demedi .sonunda herkes yemeğe oturdu ben baş agrisi yorgunluk mide bulantısıyla yatağa kendimi zor attım . Eşim yapma dedi ama işte bekliyorlar. Sonrada bana çağırdılar niye sofraya gelmiyorsun diye . Tam maldi hepsi . Hep hizmet bekleyen mallar ordusu o gün aç aç uyudum .
bebeğin ne günahı var.Çocuk çok istiyorum. Icimdeki bebek boşluğu benim canimi çok acitiyor. Belki hamile kalirsam teselli olur bana. Hamileyim adiyla girer odaya kapiyi kapatirim gelinlik gorevlerimd
eeee sende o anda tepsiyi caydanlıgı nasıl devirmiyosun kusura bakmayın bu eve gelemezsiniz yaa sen erkek tarafını ne zannediyosun iyi falan degil yaa hepsi cakal kendine bedava bi bakıcı gelin bulsakta baktırsak kafasında sen basını dik tutucan hayırdır siz ne istiyosunuz bizden diceksin bak cok pisman olucaksın keske bu yazılanlardaki kavgayı o gun cıkarsaydım diceksinBenim iyiliklwrimi sindirmek ne demek fikrim dahi sorulmuyorki. Yanimda sanki ben yokmuşum gibi saticam tanisinac gelicez diyor. Yuzume bile bakmadan. Kizim senjn fikrin ne diye dusunmeden. Yani oglumun evi istediyimi yaparim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?