- 4 Mayıs 2017
- 635
- 968
- 103
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Seni karnında bebeğinle dövmüş asla ama asla geri adım atma gerek kv gerek eşin için elinden ne gelebiliyorsa onu yap ceza almasına gerek yok iti öldürme korkut derler onun adının geçmesi bile yeter titremesine düşğnmesine uykularının kaçmasına çünki böyle yok darp yok hakarete başvuran insanlar adalet bilmez korkarlar bilmedikleri şeyden....
Yok görücü usulü şikayetini çekmem işçin geldi konuştu avukatla konustum manevi tazminat acabilirsin dedi benim de niyetim bu bir şey çıkmasa da o davadan ruh sağlıkları bozulun daha bir de eşimin avukatı çok cesaret vermiş hicbir şey yapamaz diye oysa eşimin bir vukuatı daha bator mahkemede şu anSeni karnında bebeğinle dövmüş asla ama asla geri adım atma gerek kv gerek eşin için elinden ne gelebiliyorsa onu yap ceza almasına gerek yok iti öldürme korkut derler onun adının geçmesi bile yeter titremesine düşğnmesine uykularının kaçmasına çünki böyle yok darp yok hakarete başvuran insanlar adalet bilmez korkarlar bilmedikleri şeyden....
Eşim geldi konuşmaya demişsiin neden muhattap oluyorsun ne dedi sana konuşabildinizmi bırakın avukatların aracışığı ile iletişim kurun karşılaşmayın severek evlenmediniz diye düşünüyorum
Sakın şikayetini çekme geri onun yaptıklarını senin hayatını yaşattıklarını geri verme şansı varsa çekersinYok görücü usulü şikayetini çekmem işçin geldi konuştu avukatla konustum manevi tazminat acabilirsin dedi benim de niyetim bu bir şey çıkmasa da o davadan ruh sağlıkları bozulun daha bir de eşimin avukatı çok cesaret vermiş hicbir şey yapamaz diye oysa eşimin bir vukuatı daha bator mahkemede şu an
şahidin varmış üzülme hukuk senden yana,senin darp raporunun tarihi belli sonradan alan adamın hakim niyetini güzel görürEvet durumu çok iyi onan para da deilim ama cezasını çeksin yengem falan şahitlik yaparim diyor
Çok teşekkürler valla cesaretlendimşahidin varmış üzülme hukuk senden yana,senin darp raporunun tarihi belli sonradan alan adamın hakim niyetini güzel görür
Aç canım davanı bak bir örnek vereyimİsterseniz manevi tazminat açın ama siz zararlı çıkarsınız hiçbir mahkeme kvsiyle sorun yaşayan geline tutup da tazminat vermez..
Yok artik sanki sevgilisiKv resmen sapık
bin kız gelse de beni unutamaz ne demek
Benim kv dem de eşime; sen de beni bırakop evlendin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı demişti
hepsi aynı model erkek annelerininYok artik sanki sevgilisi
Hahaha benim ki de giydiğim güzel kıyafetleri kıskanıyor bence çirkin olmuş diyor eşime de mutfakta neden böyle çirkin şeylere para veriyorsun diyorhepsi aynı model erkek annelerinin
gelini rakip olarak görmeyen kv sayısı oldukça az bence
seninki dobraymış en azındanHahaha benim ki de giydiğim güzel kıyafetleri kıskanıyor bence çirkin olmuş diyor eşime de mutfakta neden böyle çirkin şeylere para veriyorsun diyor
Aaa benim anacı koca ne yapıyor giyme bunları diyo onlar yüzünden bi kıyafet alırken 189 takla atıyoruzseninki dobraymış en azından
benim kv rengini artık belli etmiyor
çuval da giysem eşime karın çok güzel olmuş der
ben de artık pişkinliğinden ve sürekli oynamasından şikayetçiyim
çirkin şeylere para verıyorsun dıye bahsetmesı guzel bence :) en azından eşin annesinin düşüncesini bilir
bizde tam aksi oluyor kv hep iyiyi oynuyor
eyvah o da kötüymüş:)Aaa benim anacı koca ne yapıyor giyme bunları diyo onlar yüzünden bi kıyafet alırken 189 takla atıyoruz
Tuhaflar valla yaHahaha benim ki de giydiğim güzel kıyafetleri kıskanıyor bence çirkin olmuş diyor eşime de mutfakta neden böyle çirkin şeylere para veriyorsun diyor
Avukatla görüştün mü bu konuda o ne diyorValla cesaret verdin şansımı deneyeyim en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?