- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Verdigi Cesaret için çok sagol ya çok teşekkür ederimAilen şahit olursa kazanırsın zaten. Olmasa da kazanırsın namus bu ya laf ettiği şey basit birşey değil. Ki hakimde anlayacaktır kim haklı kim haksız. Kadının tavırları yetecektir eminim.
Cesaretin için çok sagol ya çok teşekkür ederim
Peki canim mahkemede actigin o dava için şahit istediler mi illaRica ederim ne demek. Hiç kırma cesaretini sakın! Kimsenin seni üzmesine izin verme.
Ev sahibime bile dava açtım kesinlikle hakkını aramalısın.
Peki canim mahkemede actigin o dava için şahit istediler mi illa
umarım sana şahitlik yapacak birileri vardır ,Bir sürü ağza alinmayacak laflar söylüyor gerçekten elimden geleni yapcam bu konuda
Üstelik kendilerinin yüzünden bebeğimin gelişimi durdu
Hayır dayak yedim aynı gece kanamam başladı ve aynı günde kalmış haftasiStresten mı olmuş? Bunu düşünüp üzme kendini. Bazen düşündüğümüz gibi olmayabilir bunu başkasına yükleme. Çocuk sağlıksız ise gelişimi durabiliyor. Yoksa neler yaşayanlar var canım stres değildir etken. Sen bunu başkasına yükleyerek kendini daha fazla üzersin sadece. Böyle olması gerekiyormuş,bebek sağlıklı değildi tutunamadı. O şekilde düşün. Sağlıklı bir bebek stresli bile olsan tutunur hayata.
Hayır dayak yedim aynı gece kanamam başladı ve aynı günde kalmış haftasi
Işte bunları yediremiyorum kendimeYa hamile hamile sana mı vurdu Allah onu bildiği gibi yapsın! Çok kötü sinirliyim şuan ağzıma geleni sayıcam da sayamıyorum burda!!!!!
Işte bunları yediremiyorum kendime
Aynen ben de hicbir şey elde edemesem de elimden geleni yapcamDiyecek birşey bulamıyorum yani. Kesinlikle ve kesinlikle davanı aç annenler neden boşver diyor? Hakkını ara. Aç tazminat davasını sorumlu oldukları şeyi açık açık görsünler.
Aynen ben de hicbir şey elde edemesem de elimden geleni yapcam
AynenElde edeceğini düşünüyorum ama bu şekilde düşün yine de. En azından hakkımı aradım diye için rahat olur.
Yok bu degil kadın boşanmadan kv uzaklastırma almıştı detay bilmiyorum.Gelinin basenlerine bakmak için dar kıyafetler giydirip, dalga geçen kv 10 bin tl tazminat ödemişti .
İsterseniz manevi tazminat açın ama siz zararlı çıkarsınız hiçbir mahkeme kvsiyle sorun yaşayan geline tutup da tazminat vermez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?