Kzlar ne yapmam lazm?

Sabrınıza hayran kaldım. Çocuk var diye bir çok şeye göğüs gerilebilir ama kusura bakmayında gözünüzün içine baka baka sizi aldatan bir adamı hala neden çekiyorsunuz anlayabilmiş değilim.

o eve geldıgınde senı chat basında gorsun iş yapma durmadan erkeklerle chatles bakalım ne olacak
belkı uyanır, ama döver söver dıyorsan o kadarıı bılemıycem

eğer laptop değil masaüstü bilgisayar ise kablolardan birini kaybedin... aransın dursun...

laptop ise şarj aletini kaybedin aransın dursun..

bu hastalığa sizin yapabileceğiniz bişi yok ne yazık ki, chat hastalığı bu, hergün facebookta 50 kişiyi eklemek gibi bişi...

eğer aileniz arkanızdaysa ve maddi durumlarında sıkıntı yoksa bir süre gidip onlarda kalın, baktınız çaresi yok maalesef her baba adam olamıyo...

bu kadar arkadaş derdine koşmuş,
bunun için bari eşinden müsade iste de,
sen de gir net .e..
şaka bi yana,
arkadaşım kendine gel..
gerçekten desteğe ihtiyacın var ise,maddi manevi,
bir yol düşünelim..

en sevmediğim olay zaten, biri bir konu açıp çıkıyo, bakıyosun yeni üye olmuş, tek mesajı var. cevap yazsam mı yazmasam mı düşünüyorum yani... gidiyo gelmiyo bidaha...

Aldatılmayı sindirebiliyorsanız devam edin.
Edemiyorsanız da kendi hayatınızı gururunuzla oynanmadan yaşayın.

ne yani çocuğun var diye böyle rezil bişeye göz mü yumacaksın canım??lmaz:
birde gözünün önünde Allahım göstermesin büyük konuşmayayım ama süründürürüm yerinde olsam toplarım eşyalarını geleceği vakit koyarım kapının önüne...klava:

bana hicte inandirici gelmedi mesajin kusura bakma...
Ya gicik oluyorum sirf bu mesaji yazmak icin üye olupta cikan insanlara..

en sevmediğim olay zaten, biri bir konu açıp çıkıyo, bakıyosun yeni üye olmuş, tek mesajı var. cevap yazsam mı yazmasam mı düşünüyorum yani... gidiyo gelmiyo bidaha...
vereliniortak
bana hicte inandirici gelmedi mesajin kusura bakma...
Ya gicik oluyorum sirf bu mesaji yazmak icin üye olupta cikan insanlara..
vereliniortak

Simdi kocam benim yanimda baska kadinlarla chatlesecek bende buna izin verecem ha klava: tuslara bastigi o elleri teker teker kirarim, karisi yaninda bide üstelik cocugu var bu halti nasil yapar sen hic tavrini koymadin mi?? Yaptigin haraketin ne kadar yanlis ne kadar gurur incitici oldugunu anlatmadinmi?? Madem kocanin akli basinda degil mantikli düsenimiyor sen adam edeceksin öyle sabahlara kadarda basi bos birakip elalem karilariyla yazismasina izin vermiyeceksin. Gerci bu konu hakkinda cok sey yazarim ama önemli olan kari koca iletisimin daha kuvvetli olup birbirimizin her türlü düsüncelerini ve fikirlerini bilip onu korumak ölene kadar sahip cikmak lazim. Bakiyorumda bunlar sizde eksik, o yüzden al kocani karsina tikir tikir burnundan getir tavrini koy oda insallah eger sorumlu bir insansa azicik vicdani varsa yaptigi hatasini anlar hatasindan geri döner.

ya konuyu açan arkadaş nerelerde bişey sorup ondan sonra gelen cevapları merak etmiyo mu eğer olur da kısa zaman da bakarsan arkadaşım senin elinde kesin bi kanıt varmı yani girdiği siteleri falan geçmiş dosyasından gördünmü yoksa eşin bilgisayarın başına geçip gözünü bilgisayrdan ayırmıyo olunca birileriyle chatlişiyo diye sen kurguluyo olabilirmisin?!

arkadaşlar sürekli nette olamıyorum eşim sabaha karşı başından kalkıp yatıyo anca o zaman o yüzden kusura bakmayın yorumlarınız için çok teşekkürler beni yüreklendirdiniz zaten kimseye derdimi anlatamadığım için sizinle paylaştım tepkimi koydum tabi evde huzur yok gereken ve önerdiniz bütün tepkileri gösterdim onu boğduğumu söylüyo ayrılmaktan korkmuyorum sadece çocumun psikolojısini düsünüyorum anne babası ayrılan çocukların sorunlu oldunu duymuştum eşiminde anne babası ayrı aynı şeyleri kızım yaşamasın istiyorum başka sebep yok şimdi ayrılabilirim beni sevdini geçici hevesleri takmamamı söyleyip duruyo biraz daha sabır etmelimiyim?

özür amaçlı genel bi msj yazdım ama yineliyim sürekli nette olamıyorum fırsat buldukça beni en iyi hemcinslerimin anlıcanı düşündüm ve üye oldum kanıt olayına gelince naptını sordumda anlatıyo zaten saklım yok ayakları kapılar kapanıyo kameralar açılıyo inkar yok ama geçistiriyo seni seviyorum onlar geçici deyip iyice gözümden düşüyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…