gizlide yapmıyo yani :1ninca: pes ya sana hiç mi saygısı yok
hem sen nasıl üzün veriyosun evi ayağa kaldırır dekmü atardım en sağlam yerinden :1closedeyes:
sewerekmi evlendiniz ne kadar evlisniz merak ettim evlenmeden önce yada evliliğin ilk yılı nasıl davranıyordu?
haydaaaaa!!! kafamçokkarıştı
Bu ne yahu :1shok:
Geçici hevesmiş.. bilmem neymiş . . .:mymeka:
Arkadaşım sirkelen ve kendine gel.eşinin hal ve hareketleri çok itici irenç . . .klava:
Hala nasıl olurda seni seviyorum gibi laflarına inanabiliyorsun şaşırıyorum.. . benneyaptımki
neyi bekledinizi anlamıyorum ben kızınızı düşünürken sizin incinen gururunuz ne oluyo acaba ??
ilerde eşiniz sen zaten bunları bilerek kaldın benimle derse ne olacak ??
bu kadar açık seçik sizi aldatan bi adamla aynı evi paylaşmanızı hayretler iiçinde karşılıyorum
nasıl onunla aynı masaya oturuyorsunuz nasıl aynı yatağa yatıyorsunuz ne mide bulandırıcı bişey bu
sizin çaresizlik mi yoksa vazgecememe mi?
inanmıyorum ama evliliğime bi şans vermek istiyorum belkide kendimi avutuyorum çok ters biri beni kızımınla tehdit ediyo
belkide bu süreç gözümde büyüyo yeri gelince vicdan kırıntısı kalmıyonasıl bir tehdit cok merak ettim
şu an bir avukata başvursan ve desen ki eşim kızlarla chatleşiyor ve görüyorum bilgisayarı alıp gitsen içindkileri inceleseler hiç bir halt yapamaz eşiniz mahkeme kızınızı size verir buna emin olun
sadece kızımı düşünüyorum zaten aramızda pek bişey kalmadı bu yolun sonu belli sadece çirkinleşmeden ayrılmasını bekliyorum o benden ayrılamazmış
arkadaşlar sürekli nette olamıyorum eşim sabaha karşı başından kalkıp yatıyo anca o zaman o yüzden kusura bakmayın yorumlarınız için çok teşekkürler beni yüreklendirdiniz zaten kimseye derdimi anlatamadığım için sizinle paylaştım tepkimi koydum tabi evde huzur yok gereken ve önerdiniz bütün tepkileri gösterdim onu boğduğumu söylüyo ayrılmaktan korkmuyorum sadece çocumun psikolojısini düsünüyorum anne babası ayrılan çocukların sorunlu oldunu duymuştum eşiminde anne babası ayrı aynı şeyleri kızım yaşamasın istiyorum başka sebep yok şimdi ayrılabilirim beni sevdini geçici hevesleri takmamamı söyleyip duruyo biraz daha sabır etmelimiyim?
siz gerçek misiniz???
ne için sabredeceksiniz, kızınız heder olmasın diye mi?
yarın öbür gün kızının size aldatıldığınız halde boşanmadığınız için teşekkür mi edecek yoksa azıcık gururlu olup boşansaydın mı diyecek acaba??
benim üç teyzem var boşanmış.
hepsinin de 2'şer çocuğu var.
hiçbiri ne aç açık kaldı ne de perişan oldu.
hepsi de kariyer yaptılar ve güzel bir hayatları var..
yuh yani ya ne demek gecici heveslere takılma he ben seni aldatırım ama bunlar geçici ssen kaılıcısın öylemi kendi istediği gibi gönül eğlendirsin sonra seni seviyorum desin yok yaa
aynı şeyi sen yap bakalım onlar geçici de acaba ne tepki verecek
En güzeli o bilgisayarı kır bir güzel ama o yazışırken kır eğer bitirme kararı alıyorsanda öyle bitir.
Belli olmaz sen gidersin geride yine iş çevirmesin ayhh çok kızdım ne bu kadınların erkeklerden çektiği ya.Kadın yapsa çarmağa gererler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?