Kzlar ne yapmam lazm?

gizlide yapmıyo yani :1ninca: pes ya sana hiç mi saygısı yok
hem sen nasıl üzün veriyosun evi ayağa kaldırır dekmü atardım en sağlam yerinden :1closedeyes:

haydaaaaa!!! kafamçokkarıştı
Bu ne yahu :1shok:
Geçici hevesmiş.. bilmem neymiş . . .:mymeka:
Arkadaşım sirkelen ve kendine gel.eşinin hal ve hareketleri çok itici irenç . . . klava:
Hala nasıl olurda seni seviyorum gibi laflarına inanabiliyorsun şaşırıyorum.. . benneyaptımki

sewerekmi evlendiniz ne kadar evlisniz merak ettim evlenmeden önce yada evliliğin ilk yılı nasıl davranıyordu?

severek evlendik hergün kucak dolusu güller 4 yıl oluyo nardeyse evleneli eve neti yeni bağlattık arkadaş çevresi filan baştan çıktı hayatta beni aldatca aklıma gelmezdi okadar hoş sekreterleri olduki dönüp bakmadı ondan şaşkınımya

neyi bekledinizi anlamıyorum ben kızınızı düşünürken sizin incinen gururunuz ne oluyo acaba ??
ilerde eşiniz sen zaten bunları bilerek kaldın benimle derse ne olacak ??
bu kadar açık seçik sizi aldatan bi adamla aynı evi paylaşmanızı hayretler iiçinde karşılıyorum
nasıl onunla aynı masaya oturuyorsunuz nasıl aynı yatağa yatıyorsunuz ne mide bulandırıcı bişey bu
sizin çaresizlik mi yoksa vazgecememe mi?

inanmıyorum ama evliliğime bi şans vermek istiyorum belkide kendimi avutuyorum çok ters biri beni kızımınla tehdit ediyo

nasıl bir tehdit cok merak ettim
şu an bir avukata başvursan ve desen ki eşim kızlarla chatleşiyor ve görüyorum bilgisayarı alıp gitsen içindkileri inceleseler hiç bir halt yapamaz eşiniz mahkeme kızınızı size verir buna emin olun

sadece kızımı düşünüyorum zaten aramızda pek bişey kalmadı bu yolun sonu belli sadece çirkinleşmeden ayrılmasını bekliyorum o benden ayrılamazmış

inanmıyorum ama evliliğime bi şans vermek istiyorum belkide kendimi avutuyorum çok ters biri beni kızımınla tehdit ediyo

ne demeliyim inan bilmiorum
Ama şunu sölemeliyim . ortada şans verilcek bi evlilik görmüyorum
üzgünüm ama o adamla geçirdiğin zamana yazık o masum yavruna yazık !!
yaptıkları zaten berbat bide bunun üstüne tehditmi ediyor. . .
Aldattığına dair elinde delilllerin olursa zaten ona vereceklerini sanmıorum. hem daha 4 yıllık evliymişsin çocuğunda küçüktür.onun anneye ihtiyacı war bu yaşlarda .
Boşnma olursa şayet onu sana verirler büyük ihtimal

belkide bu süreç gözümde büyüyo yeri gelince vicdan kırıntısı kalmıyo

sadece kızımı düşünüyorum zaten aramızda pek bişey kalmadı bu yolun sonu belli sadece çirkinleşmeden ayrılmasını bekliyorum o benden ayrılamazmış

Bunun daha çirkinleşmesi felan kalmamış bence canım eşin yeterince çirkinlik yapıyo
daha kötüsü ne yapabilir al çocuğunu ve git ailene anlat boşanma davası aç
madem bitti diyorsun

açıkcası ben sizi çok pasif gördüm..onu şunu bunu yapın diyoruz ama siz hiç bişiye yanaşmıyorsunuz....gidin 1-2 hafta annenizin evine...madem aranızda bişi kalmadı ,açın boşanma davasını ve bil konuşmalarını delil olarak sunun..zaten bu olmasa bile mahkeme çocuk küçük diye size verir..bence sizde kararınızı vermemişsiniz..hiçbişi yapmıyorsunuz ama bol bol yakınıyorsunuz..valla nasıl dellenmedinizde bil parçalamadınız hayret

Son düzenleme:
valla diyecek bişeyim kalmadı
size Allah kolaylık versin diyorum

siz gerçek misiniz???
ne için sabredeceksiniz, kızınız heder olmasın diye mi?
yarın öbür gün kızının size aldatıldığınız halde boşanmadığınız için teşekkür mi edecek yoksa azıcık gururlu olup boşansaydın mı diyecek acaba??

benim üç teyzem var boşanmış.
hepsinin de 2'şer çocuğu var.
hiçbiri ne aç açık kaldı ne de perişan oldu.
hepsi de kariyer yaptılar ve güzel bir hayatları var..

bunları duyunca cesaretleniyorum aslında doğru sölüyosun asıl kızımı düşünüp buna bi son vericem yoksa sıkıntıdan bana bişey olcak bu sefer kızım anasız kalcak

yuh yani ya ne demek gecici heveslere takılma he ben seni aldatırım ama bunlar geçici ssen kaılıcısın öylemi kendi istediği gibi gönül eğlendirsin sonra seni seviyorum desin yok yaa
aynı şeyi sen yap bakalım onlar geçici de acaba ne tepki verecek

aynı şekilde soruyorum kendini benim yerime koy diyorum sessiz kalıyo bu dahada sinir bozucu ama artık daha sağlıklı düşünüyorum bitiricem

En güzeli o bilgisayarı kır bir güzel ama o yazışırken kır eğer bitirme kararı alıyorsanda öyle bitir.
Belli olmaz sen gidersin geride yine iş çevirmesin ayhh çok kızdım ne bu kadınların erkeklerden çektiği ya.Kadın yapsa çarmağa gererler ama

muhatab bile olmuyorum artık o konuda çünkü ne yaptıysam olmadı üzerine düştükçe kendini bişey sanıyo kendini dünyanın merkezi sanıyo bide şizofren ondan ani tepkiler veremiyorum ne yapca hiç belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…