- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Iyiki onlar var. Iyi ki güzel bir aileyiz.
Maşallah çok şanslısın. Bu cümleler bile yeter aslında mutlu olmana. İnsanların başına böyle şeyler gelebilir dönem dönem. Anlattığına göre tercih edilen bir çalışansın. Çok geçmeden istediğin bir pozisyonda iş bulabileceğini düşünüyorum.
Aşk hayatına gelince ilerde şükrederek ve gülerek hatırlayacaksın :)
Ya sana bişey diyim mi benimde öyle zamanlarım oluyordu ki
inan tuttuğum çiçek elinde çürüyor diye tabir var.
Aynısıydı.
Astrolojiden anlıyorsun o zaman şöyle diyim, Yay burcuyum 2024-2016 dönemim berbat ötesi geçti.
Bu kadar şanssızlık, kötü enerjili zamanlar atlatmamıştım.
Hala da ufak tefek pis pis şeyler oluyor.
Ama sonra diyorum ki, olaylara anlam katan bizim bakış açımız mı?
Belki özendiğimiz, hayatına hayran kaldığımız, herşeyi yolunda gidiyor gibi gözüken insanlar da
bizim gibi yaşıyor fakat olayları bizim gibi algılamıyor, üstünde durmuyor.
Biz kötü olaylara çok şans veriyoruz galiba. Onların hep bizi bulduğunu düşünüyoruz.
Bu zamanlar geçer umarım :)
kızlar demeyin öyle benım içinde mayıs çok guzel bir ay oldu çünkü hamile oldugumu öğrendim ki 2 seneye yakındır olmuyordu ,
lütfen evrene güzel enerji verin ki sizede + olarak geri dönsün , evet aksilikler biraz yormuş olabilir ama emın olun en kısa zamanda hayatınız çok güzel değişecek , okurken içime dogan his bu ,
silkelenin ve güzel düşünün
inşallah güzel bir iş bulursun
aynı durum benimde başıma geldi ama sonra çok geç olmadan bulabildim
sevgiline çok şaşırdım ben olsam sözlüsüne mesaj atardım kesin
o konuda acımasızım malesef
ben üzüldüysem onlarda üzülecek nokta
ben yaşayacağım onlar mutlu olcak he
yok öyle dünya
bu sene hakikaten iş aşk kimsenin yolunda gitmiyor sanırım.
canını sıkma. illaki bi yerden kısmetin çıkar hem iş hem aşk, ikisi de yoluna girer.
aynı yaştayız. çalışıyorum ama sevmediğim bi işte zoraki olarak. aşk konusuna girmiyorum bile 1,5 senedir neresidnen tutsam elinde kalıyor.
bi kapı açılır herşey düzelir diye bekliyorum. annem hep derdi kısmet bi yere bekliyor gidip bulunacak zamanı gelince diye. her konuda böyle.
Selam
Senin mayisin ne ki
Bende bir ekim 2011 var ki anlatsam roman olur roman
Sukret haline,26 yasinda her seyin basindasin.
Aile gercekten onemli. Ben de annem sayesinde ciktim o karanliktan.Şimdi kendimden utandım.
Haklısınız sükretmem lazım. Özelikle böyle bir aileye sahip olduğum için bana her zaman her koşulda destek çıktıkları için.
Ne hayatlar var, doğru.
Teşekkürler
canım sil o gecmişini. cok sükür oyle bir seref yoksunu ile bitmiş.insallh karsına iyi bir insan cıkarSevgili ve çok değerli KK üyeleri,
Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.
Benim canım çok sıkkın ve bu can sıkkınlığımı sizler ile paylaşmak istedim.
Belki bir nevze iyi gelir, bana güzel şeyler söyleyip moral verirsiniz belki çünkü motivasyona ihtiyacım var.
Başlıyorum o zaman :
● Yaklaşık 2 yıl boyunca çalıştığım firmadan geçtiğimiz Aralık ayında kendi isteğim ile ayrıldım. Nedeni ise çok daha üst pozisyonda ve daha iyi şartlarda başka bir firmadan iş teklifi geldiği için.
Fakat verilen sözlerin hiç biri tutulmadı, bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım.
●Akabinde başka bir şirket benimle çalışmak istediklerini söylediler. Işe alım evrakları için sizi arayacağız dediler. Aramadılar ve mail'lerime geri dönüş yapmadılar.
• Geçen hafta perşembe günü ise mülakat geçirdim. Olumlu geçti. Gel yarın başla dediler. Ama bugün işime son verildi yani sadece Cuma ve Pazartesi çalıştım.
Nedeni ise sanırım bölüm Direktörü patronlara ve Insan Kaynaklarına sormadan beni işe alması. Anlamıyorum neden böyle davrandı olan bana oldu.
Kendime olan güvenim bugün yere bir oldu.
Kaldı ki iş bulabilirmiyim bilmiyorum.
Her mülakatım olumlu geçiyor.
Portfoliomu sunuyorum, çalışmalarımı beģeniyorlar ama olmuyor. Arttı Türkçe hariç 2 tane yabancı dil biliyorum (ingilizce ve fransızca) ve yurt dışında eğitim gördüm ama olmuyor.
Tabi 2017 sadece kariyer açısında kötü geçmiyor.
Aşk hayatımda feci şeyler öģrendim....
4 yıllık sevgilimin aslında Kasım 2016 da sözlendiģini öğrendim.
Mayıs ayında öğrendim. Arkadaşları, kuzenleri hepsi beni kandırmış. Benimle gelecek planları yaparken hem sözlüsü varmış hemde başka kız arkadaşları.
Olan benim 4 yıllıma oldu.
Ve bu gerçekleri tesadüf eseri instagram dan öğrendim. Onun arkadaşının profilinden. Söz günü vs... Benden önce bundan 4 yıl önce ki eski sevgilisiyle de takılıyor falan.
Allah senin belanı versin dedim ve her yerden engelledim. Lanet olsun.
Instagram, sosyal medya olmasa beni hala kandırıyordu şu an.
Ben anlamıyorum arkadaşlarım insanları. Hem profesyonel anlamda kimse sözlerini tutmuyor ve işlerini prosedürlere göre yapmiyorlar. Hem ikili ilişkilerde insanlar dürüst değil.
Size yemin ederim hayatım boyunca kimseyi kandırmadım. Kimsenin kalbi ile oynamadım.
Zaten tek bir sevgilim oldu 26 yaşındayım, ama yanlış kişiymiş...
30'uma 4 kaldı ama kariyer hayatımda şu an aksaklıklar var, kendime olan güvenimi de kaybettim
Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Iyiki onlar var. Iyi ki güzel bir aileyiz.
Şu an yalnız yaşıyorum Istanbul da ama ailemin yanına gidip kafamı toparlamaya çalışacağım.
Okuduģunuz için teşekkür ederim.
ahahahahaha kahkaha attım allah iyiliğinizi versinŞer gördüğünde hayır, hayır gördüğünde şer vardır:)
Bizim durumumuzda hayat mottomuz oldu bu zaten, adın ne diye sorsalar kısmet değilmiş dicem artık
Burcun ne?Meditasyon yapıyorum.
Astroloji den anlıyorum bu yılın benim için berbat geçecegini biliyordum ama yine de piskolojim etkilendi
Burcun ne?
nereden biliuorsunuz 2018 in süper bir yıl olacağını veya 2017 nin bu şekilde geçeceğini nerden biliuordunuz ALLAH misiniz siz töbe hasaaKendime olan güvenimi kaybettim. Onu kazanmam lazım ilk önce.
Berbat bir yıl olacağını biliyordum.
Normalde 2017 nin ikinci yarısı daha güzel etkiler söz konusu herkes için. 2018 ise süper ötesi bir yıl olacak.
n
nereden biliuorsunuz 2018 in süper bir yıl olacağını veya 2017 nin bu şekilde geçeceğini nerden biliuordunuz ALLAH misiniz siz töbe hasaa
falcisiniz herhalde burdan da kendinize musteri toplamaya mi çalışıyorsunuz
böyle bir konuya hele hele böyle bir yoruma nasıl oldu da yönetim müdahale etmedi çok saskinimMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?