Light85'in Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ligt85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

ligt85

Ziyaretçi
kızlar merhaba 27 yaşında evli 1 erkek çocuk annesiyim önceleri kilom 45-50 arası gidip geliyordu şuan için 59 kiloyum ve vermem gereken 9 kilom var öncelere göre kendimi çok kilolu hissediyorum ama malasef boğazıma sahip çıkamıyorum iştahım 8'den sonra fena açılıyor hadi hep beraber başaralım..

başlangıç tarihi : 15.02.2012

kilom : 59

hoşgeldin canım günlüğün hayırlı olsun.inşallah hedefine ulaşırsın.boyun kaç?

çok teşekkür ederim boyum 1,69

daha önceleri çok zafıttım modellikte yapmıştım şimdi doğumdan kalan kilolarım yapıştı

nasıl bir program uygulamam gerekiyor tecrübelerinize ihtiyacım var.

daha önceleri çok zafıttım modellikte yapmıştım şimdi doğumdan kalan kilolarım yapıştı

nasıl bir program uygulamam gerekiyor tecrübelerinize ihtiyacım var.

burada günlükleri olan arkadaşlarımızı takipp et herkesin kendine göre yöntemi var.ben daha önce diyetisyene gittim 2.5 ayda 7-8 kilo arası vardim.ara verdikten sonra tekrar başladım.1 hafta oluyor.tek sorunum uyku düzensizliği.az ve sık beslenmek en mantıklısı yani 3 ana öğün ve ara öğünleri yaparak bunları uygun zaman dilimine dağıtarak yapan biri zaten yavaş ve sağlıklı kilo verebiliyor.tabiki egzersiz de önemli.sen yapıyormusun diye sorarasan o da düzenli değil bende :)

beni fena gaza getirmeniz lazım çevremdekiler sürekli yok sende birsey diyip duruyor kendimi böyle iyi hissetmiyorum bugün yine hamburger yedim şu dakikadan itibaren dikkat edicem seninde önerilerine ihtiyacım var.

en büyük sıkıntım gece abur cuburlar oğlum gece süt içiyor bende uykudan kalkınca şekerim düşüyor direk çikolata abur cubura saldırıyorum bunlardan vazgeçsem süper olucak bende senin sayfanı incelemek istiyorum...

canım kan şekeri için tarçın bence çok iyi.gece yatmadan önce ya da oğluna süt vermek için kalktığında 1 bardak yarım yağlı sütü ılık seviyesinde ısıt ve içine 1 çay kaşığı tarçın koy karıştır ve iç hem açlık hissi gider hemde tatlı isteği.ben bir ara sürekli her gece yatmadan önce yapıyordum bunu.gün içinde de ara öğünlerde de yapabilirsin.tarçın kan şekerini düzenliyor.tatlı isteğini gidermeye yardımcı oluyor.

bunun dışında öğle ve akşam yemeklerine light yoğurt ekle ve günde 2-3 fincan yeşil çay iç.yoğurt yağ yakımına yardımcı olur.özellkle karın bölgesi için.yeşil çay zaten metabolizma hızı ve yağ yakımına iyi geliyor.belki bunlar bildiğin şeyler ama aklıma gelenler bunlar canım.

çok teşekkür ederim canım sağlıklı beslenmeyi aslında çok iyi biliyoruz ama malesef uygulayamıyoruz birbirimize destek olursak bu işi başarırız senin menülerini okudum gayet sağlıklı en kısa sürede hedefine ulaşman dileğimle

teşekkür ederim canım.öğünlerimde genellikle sıkıntı yaşamıyorum ama benim tek sıkıntım dediğim gibi geç yatıpp geç kalkmak.dolayısıyla bazen ara öğünleri yapamıyorum bende elimden geldiğince akşamdan sonra ara öğün yapıyorum.

arkadaşlar yeni kullanıcı adımla yazışmalara devam edicem..

Sabah : ılık su ve yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği azıcık peynir domates ve salatalık

öğlen 2 tane dolma ve çorba içicem

su şişeside yanımda

Son düzenleme:

canım merhaba

kahvaltın güzel bence gün aşırı haşlanmış yumurta yersen protein almış olursun ve protein kilo veriminde etkili biliyorsun.öğle yemeğinde iyi ama yeşillik ya da salatalık domates gibi şeyler ekleyebilirsin.ayrıca öğle ve akşam yemeklerine mutlaka 2-3 yk kaşığı light yoğurt eklemeni tavsiye ederim yağ yakımı için.son olarak ara öğünde eklersen süper olur.yani sabah,ara,öğle,ara,akşam,ara şeklinde.

tavsiyen için çok teşekkür

öğlen 1 kase çorba,2 tane dolma,ayran

ara 5-6 tane fıstık

ara yaptım meyva ve 1 dilim beyaz peynir

Akşam yine cozuttum valla uffff

1 tabak çacık
haşlanmış tavuk
3-4 kaşık bulgur pilavı

1tane çikolata
oğlumla biraz balık kraker

gece yine acıktım beynir
ve çikolatalı süt

biri beni fena gaza getirmeli yardım lütfennnnnnnn

canım ben seni gaza getirmekten ziyade biraz fırçalıyım önce

öncelikle akşam yemeğin harika.ama sonrasında çikolata yemişsin sanırım bütün çikolata yedin bir ısırımlık ya da bir parça yiyebilirdin sonra balık kraker yemişsin onunda miktarını yazmamışsın 3-4 taneyse bişey değil ama paketin hepsini yediysen
gelelim geceye en azından tarçınlı yarım yağlı süt içseydin daha iyi olurdubirde akşam yemeğinden 2 saat sonra ara öğün yaparsan böyle abur cubura saldırmazdın canım bir meyve,1 bardak süt,bir kase yoğurt fln ye ara öğünde akşam.inşallah bana kızmadın...

hiç kızarmıyım ben bu diyet işini önce beynimde bitirmem gerekiyor henüz hazır değilim sanırım sürekli bahane buluyorum fırçaların az bile hakettim ben

hiç kızarmıyım ben bu diyet işini önce beynimde bitirmem gerekiyor henüz hazır değilim sanırım sürekli bahane buluyorum fırçaların az bile hakettim ben

neyse canım dünü unut budan sonrasına bak :) bahanelerin sonu gelmez canım.kararlı olmak çok önemli ve istikrarlı devam etmek..benim kaçamak yaptığım olmuyor mu tabiki oluyor.ama devamını getirmemeye ve diğer öğünlerde dengelemeye çalışıyorum.rayına oturacak merak etme..

inşallah buna inanıyorum başarıcam eski manken gibi fiziğime kavuşucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…