L
ligt85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ligt85
-
kızlar merhaba 27 yaşında evli 1 erkek çocuk annesiyim önceleri kilom 45-50 arası gidip geliyordu şuan için 59 kiloyum ve vermem gereken 9 kilom var öncelere göre kendimi çok kilolu hissediyorum ama malasef boğazıma sahip çıkamıyorum iştahım 8'den sonra fena açılıyor hadi hep beraber başaralım..
başlangıç tarihi : 15.02.2012
kilom : 59
çok teşekkür ederim boyum 1,69
daha önceleri çok zafıttım modellikte yapmıştım şimdi doğumdan kalan kilolarım yapıştı
nasıl bir program uygulamam gerekiyor tecrübelerinize ihtiyacım var.
burada günlükleri olan arkadaşlarımızı takipp et herkesin kendine göre yöntemi var.ben daha önce diyetisyene gittim 2.5 ayda 7-8 kilo arası vardim.ara verdikten sonra tekrar başladım.1 hafta oluyor.tek sorunum uyku düzensizliği.az ve sık beslenmek en mantıklısı yani 3 ana öğün ve ara öğünleri yaparak bunları uygun zaman dilimine dağıtarak yapan biri zaten yavaş ve sağlıklı kilo verebiliyor.tabiki egzersiz de önemli.sen yapıyormusun diye sorarasan o da düzenli değil bende :)
beni fena gaza getirmeniz lazım çevremdekiler sürekli yok sende birsey diyip duruyor kendimi böyle iyi hissetmiyorum bugün yine hamburger yedim şu dakikadan itibaren dikkat edicem seninde önerilerine ihtiyacım var.
en büyük sıkıntım gece abur cuburlar oğlum gece süt içiyor bende uykudan kalkınca şekerim düşüyor direk çikolata abur cubura saldırıyorum bunlardan vazgeçsem süper olucak bende senin sayfanı incelemek istiyorum...
canım kan şekeri için tarçın bence çok iyi.gece yatmadan önce ya da oğluna süt vermek için kalktığında 1 bardak yarım yağlı sütü ılık seviyesinde ısıt ve içine 1 çay kaşığı tarçın koy karıştır ve iç hem açlık hissi gider hemde tatlı isteği.ben bir ara sürekli her gece yatmadan önce yapıyordum bunu.gün içinde de ara öğünlerde de yapabilirsin.tarçın kan şekerini düzenliyor.tatlı isteğini gidermeye yardımcı oluyor.
bunun dışında öğle ve akşam yemeklerine light yoğurt ekle ve günde 2-3 fincan yeşil çay iç.yoğurt yağ yakımına yardımcı olur.özellkle karın bölgesi için.yeşil çay zaten metabolizma hızı ve yağ yakımına iyi geliyor.belki bunlar bildiğin şeyler ama aklıma gelenler bunlar canım.
çok teşekkür ederim canım sağlıklı beslenmeyi aslında çok iyi biliyoruz ama malesef uygulayamıyoruz birbirimize destek olursak bu işi başarırız senin menülerini okudum gayet sağlıklı en kısa sürede hedefine ulaşman dileğimle
arkadaşlar yeni kullanıcı adımla yazışmalara devam edicem..
Sabah : ılık su ve yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği azıcık peynir domates ve salatalık
öğlen 2 tane dolma ve çorba içicem
su şişeside yanımda
tavsiyen için çok teşekkür
öğlen 1 kase çorba,2 tane dolma,ayran
ara 5-6 tane fıstık
Akşam yine cozuttum valla uffff
1 tabak çacık
haşlanmış tavuk
3-4 kaşık bulgur pilavı
1tane çikolata
oğlumla biraz balık kraker
gece yine acıktım beynir
ve çikolatalı süt
biri beni fena gaza getirmeli yardım lütfennnnnnnn
canım ben seni gaza getirmekten ziyade biraz fırçalıyım önce
öncelikle akşam yemeğin harika.ama sonrasında çikolata yemişsin sanırım bütün çikolata yedin bir ısırımlık ya da bir parça yiyebilirdinsonra balık kraker yemişsin onunda miktarını yazmamışsın 3-4 taneyse bişey değil ama paketin hepsini yediysen
gelelim geceye en azından tarçınlı yarım yağlı süt içseydin daha iyi olurdubirde akşam yemeğinden 2 saat sonra ara öğün yaparsan böyle abur cubura saldırmazdın canım bir meyve,1 bardak süt,bir kase yoğurt fln ye ara öğünde akşam.inşallah bana kızmadın...
hiç kızarmıyım ben bu diyet işini önce beynimde bitirmem gerekiyor henüz hazır değilim sanırım sürekli bahane buluyorum fırçaların az bile hakettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?