inşallah buna inanıyorum başarıcam eski manken gibi fiziğime kavuşucam
evt sabah kahvaltısını tam tahıllı simit yedim yarısını tabii
şekersiz çay içtim ofiste domates salata peynir kesmeye üşendim
arada 1 tane kuru kayısı yedim 12:30 gibi öğle yemeğimi yerim
öğle yemeğimide yedim..
1kase çorba
zeytinyağlı kereviz
cacık
1 dilim kepek akmeği
şuanda şekersiz nescafe içiyorum...
canım merhaba kahvaltın bir bakıma iyi ama keşke üşenmeyip diğerlerini de ekleseydin..
ara öğün iyi ama yanına 5-6 fındık ya da badem ekleyebilirsin enerji olur
öğle yemeğin çok güzel canım :)
desteğin için çok teşekkürler iş yerinde arkadaşlar 1 tane bisküvi ikram etti onu yedim çikolatalı
günaydın sevgili günlük akşam davetteydik sadece ızgara yedim ufak kaçamaklarda yaptım tabiii
bu sabah çavdarlı poğça ve krem peynir şekersiz cay ( şekeri hayatımdan çıkartalı yıllar oldu )
bugünü az ama herseyden yiyerek geçiricem yarın dukan deniycem birkaç gün atak yapıp proteinle beslenicem...
vermem gereken suan iatibariyle 5 kilo var kilo az olunca vermekte zor oluyor ama hala tam olartak beynimi diyete alıştıramadım kendimi hala hazır hissetmiyorum. bu hafat sonuna kadar diyete kendimi alıştırıp biraz daha boğazıma hakim olup spora yönelicem...
canım ben böyle diyetleri pek doğru bulmuyorum.dukan diyeti sanırım sadece protein üzerine.ileride zararlı sonuçlar doğurabiliyor diye duymuştum.bence herşeyden az yiyip vitamin almak daha iyi.benim kendi fikrim bu.ama tabi sen karar vericeksin.görüşmek üzere canım.
biraz vücudu şoklamak istiyorum bakalım yapabilecekmiyim sadece protein midemi bulandırıyor ama denemek istiyorum
senin nasıl gidiyor ?
günaydın günlük diyete alışmaya başladım dün akşam haşlanmış but bir kase yoğurt yedim
yatmadan 1 bardak tarçınlı süt içtim
5. katta oturuyorum merdivenleri in çık yaptım 15 dk bisiklet çevirdim
sabah kahvaltım yeşil çay 2 dilim tam buğday ekmek biraz peynir
hadi bakalım kaçamaksız bir gün olsun
öğlenden önce azıcık boza içtim
öğlen yemeğim 3 kaşık bezelya yemeği, azıcık sade bulgur pilavı, 4 tane yaprak sarması 2 kaşık yoğurt
başım çok ağrıyor türk kahvesi içiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?