Light85'in Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ligt85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın günlük akşam yediklerime gelelim 1 kase yoğurt ama yağlı ligth yoktu

1 tane biber dolması azıcıkta kaçamak yaptım

gelelim bu sabah 1 bardak yeşil çay şekersiz

1 dilim kepek ekmeği azıcık peynir 1 bardak daha çay 2 çay kaşık nutella başım dönüyordu regl da yaklaşıyor tatlı krizleri tutuyor

acelem yok yavaş yavaş yaza kadar gidecek kilolar

Merhaba..
Öncelikle size bol sabır diliyorum umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız fakat nutella yerine bal yerseniz sizin için daha faydalı olur diye düşünüyorum hemde tatlı ihtiyacınızı gidermiş olursunuz. Kolay gelsin :))

Son düzenleme:

merhaba canım nasılsın?

kahvaltını biraz daha renklendirsen aslında..kuru meyve,ceviz,badem fln..yeşillik gibi.bunları uygularsan çok daha iyi sonuçlar alacaksın canım.hemde enerji veriyor gün için de.tabi bağırsakları düzene sokması da başka güzel tarafı.
nutellaya gelince,eda arkadaşımızın dediği gibi tabiki bal tercih edersen daha iyi ama nutella da zaten 2 çay kaşığı yemişsin ve sabah öğününde olduğu için onu zaten akşama kadar yakarsın.bence çok sorun değil.bazen bende 1-2 tatlı kaşığı nutella yiyorum.ee aklımızda kalacağına midemizde kalsın dimi ama
her zaman dediğim gibi kendimiz sıkmadan yolumuza devammm

günlüğüme hoşgeldin canım henüz diyet olayına alışamadım kesin kafamda bitirip boğazımı kesmeliyim inşallah beraber azimle başarıcaz

çok haklısın canım her sabah cantama hazırlıycam diyorum yeşillik domates salatalık unutuyorum hafta sonu alışverise çıkıp toplu ofise besinleri taşıycam çok daha iyi olucak senide çok tebrik ediyorum kilolar hızla gitmeye başlamışşş

öğlen yediklerim

1 koca tabak tavuklu salata

yarım kase dometes salçalı makarna

ligth kola :18::18:

şimdide nescafe içiyorum şekersiz

teşekkürler canım :)

öğlen yediklerim

1 koca tabak tavuklu salata

yarım kase dometes salçalı makarna

ligth kola :18::18:

şimdide nescafe içiyorum şekersiz

öğle yemeğin güzel ama light cola yerine ayran içebilirdin canım

Hoşbuldum canım.Kesinlikle kafada bitirmek çok önemli. Bende diyetteyim ve bugün 8. günüm. Şuana kadar herşey normal gitti.
Ama öğlen bende koca bi tabak tavuklu salata yedim :))
Umarım en kısa sürede kararını verir iyi bi diyet yaparsın.

teşekkürler canım :)

öğle yemeğin güzel ama light cola yerine ayran içebilirdin canım

kolayı yazarken korktum kesin bana kızıcaksın dedim sen beni yola sokacaksın soğuk soğuk iyi geldi haftada bir tekrarlamayacağım:18:

kolayı yazarken korktum kesin bana kızıcaksın dedim sen beni yola sokacaksın soğuk soğuk iyi geldi haftada bir tekrarlamayacağım:18:

tamam o zaman canım haftada bir olacaksa sorun değil ama her gün içilirse olmaz.kolay gelsin canım görüşürüz

çok teşekkür ederim hepimize kolay gelsin canım

çok teşekkür ediyorum canım önceki halim 49-50 kilo o zaman gram yağ yoktu dediğin gibi zayıflamaya demem millet iyisin desede ben kendimi nasıl iyi hissediyorsam o şekilde olmak istiyorum...

Günaydın günlük akşam yemeğim

1 kase şehriye çorbası
1 tane peynirli biber (tavsiye ederim lezzetli oluyor )
1tane köfte
birazda yoğurt

2 saat sonra dayanamayıp kruvasan yedim hergün kaçamak yapıyorum (safiyem kızıcak buna ceza vermenin vakti geldi )

Sabah: 1 bardak şekersizyeşil çay başka bişey yemiycem akşamki kruvasanı dengelemem lazım

öğlen : Tavuklu salata
makarna domatesli
zencefilli limonata

canım merhaba

sen zaten hatanın farkındasın :)
önce akşam yemeğinden başlayalım.çorba güzelpeynirli biber nasıl oluyor bilmiyorum ama o da iyi.köftede güzel ama miktarı az.1 adet yerine 3 adet yeseydib belki 2 saat sonra kruvasana yönelmezdin.yoğurtta güzel.dediğim gibi köfte 3 olsaydı yanına birde bol salata yeseydin..çorba ve yoğurtta var ohh çok güzel olurdu..
bu arada kruvasanın miktarını yazmamışsın ne kadar yedin belli değil yani akşam saatinde değil de gündüz yesen hiç olmazsa ve de tabi küçük bir parça

öğlen : Tavuklu salata
makarna domatesli
zencefilli limonata

öğlen yemeğin güzel yanına yoğurt ya da ayran çok güzel olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…