arada kaçamak olur çok sıkmamak lazım değil mi?
arada 2 dilim greyfurt yedim
Günaydın günlük akşam yediklerime gelelim 1 kase yoğurt ama yağlı ligth yoktu
1 tane biber dolması azıcıkta kaçamak yaptım
gelelim bu sabah 1 bardak yeşil çay şekersiz
1 dilim kepek ekmeği azıcık peynir 1 bardak daha çay 2 çay kaşık nutella başım dönüyordu regl da yaklaşıyor tatlı krizleri tutuyor
acelem yok yavaş yavaş yaza kadar gidecek kilolar
Günaydın günlük akşam yediklerime gelelim 1 kase yoğurt ama yağlı ligth yoktu
1 tane biber dolması azıcıkta kaçamak yaptım
gelelim bu sabah 1 bardak yeşil çay şekersiz
1 dilim kepek ekmeği azıcık peynir 1 bardak daha çay 2 çay kaşık nutella başım dönüyordu regl da yaklaşıyor tatlı krizleri tutuyor
acelem yok yavaş yavaş yaza kadar gidecek kilolar
Merhaba..
Öncelikle size bol sabır diliyorum umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız fakat nutella yerine bal yerseniz sizin için daha faydalı olur diye düşünüyorum hemde tatlı ihtiyacınızı gidermiş olursunuz. Kolay gelsin :))
merhaba canım nasılsın?
kahvaltını biraz daha renklendirsen aslında..kuru meyve,ceviz,badem fln..yeşillik gibi.bunları uygularsan çok daha iyi sonuçlar alacaksın canım.hemde enerji veriyor gün için de.tabi bağırsakları düzene sokması da başka güzel tarafı.
nutellaya gelince,eda arkadaşımızın dediği gibi tabiki bal tercih edersen daha iyi ama nutella da zaten 2 çay kaşığı yemişsin ve sabah öğününde olduğu için onu zaten akşama kadar yakarsın.bence çok sorun değil.bazen bende 1-2 tatlı kaşığı nutella yiyorum.ee aklımızda kalacağına midemizde kalsın dimi ama
her zaman dediğim gibi kendimiz sıkmadan yolumuza devammm
çok haklısın canım her sabah cantama hazırlıycam diyorum yeşillik domates salatalık unutuyorum hafta sonu alışverise çıkıp toplu ofise besinleri taşıycam çok daha iyi olucak senide çok tebrik ediyorum kilolar hızla gitmeye başlamışşş
öğlen yediklerim
1 koca tabak tavuklu salata
yarım kase dometes salçalı makarna
ligth kola :18::18:
şimdide nescafe içiyorum şekersiz
teşekkürler canım :)
öğle yemeğin güzel ama light cola yerine ayran içebilirdin canım
başladığım resim bu bakalım Eki Görüntüle 353131
kolayı yazarken korktum kesin bana kızıcaksın dedim sen beni yola sokacaksın soğuk soğuk iyi geldi haftada bir tekrarlamayacağım:18:
başladığım resim bu bakalım Eki Görüntüle 353131
Günaydın günlük akşam yemeğim
1 kase şehriye çorbası
1 tane peynirli biber (tavsiye ederim lezzetli oluyor )
1tane köfte
birazda yoğurt
2 saat sonra dayanamayıp kruvasan yedim hergün kaçamak yapıyorum (safiyem kızıcak buna ceza vermenin vakti geldi )
Sabah: 1 bardak şekersizyeşil çay başka bişey yemiycem akşamki kruvasanı dengelemem lazım
öğlen : Tavuklu salata
makarna domatesli
zencefilli limonata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?