- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
- Konu Sahibi Dandinidastana2
Yürekten diliyorum ki darısı çabalayan isteyen tüm arkadaşlara...Sizin adiniza cok sevindim basarilariniz daim olmasi dilegiyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürekten diliyorum ki darısı çabalayan isteyen tüm arkadaşlara...Sizin adiniza cok sevindim basarilariniz daim olmasi dilegiyle
AminYürekten diliyorum ki darısı çabalayan isteyen tüm arkadaşlara...
Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Benim evde durup calismamam benim degil baskalarinin tercihi.en can sıkıcı nokta da bu zaten.okurkenki emekler ve hayaller hepsi çöpe.verimsiz bir hayat bombos bir cirpinis iste .kendi karari olsa insan bu kadar kafaya takmaz zatenMutsuzsan mutsuzsundur, 23 yıllık iş hayatım var, hala çalışıyorum, hiç bir hobi çalışmanın yerini tutamaz benim hayatımda, evde rahat geçirebileceğim azami zaman bir haftadır, sonra deliririm. Bu arada akşam lisesi mezunuyum, kendimi örneklemem deki sebep, herkesin yapısı farklı, kimi sever ev kadını olmayı, çocuklarla ilgilenmeyi, kiminin de dünyası iş hayatıdır, bu kişiye özel bir durum. Hangisi tercihinse onun için çabalaman gerekli. Evde oturmanın yarattığı depresyonu maalesef geçici kurslar, günü birlik gezmelerle yenme imkanı yok.
Herkesin tercihi tabi ama o kadar okuyup eve kapanmak bana çok üzücü geliyor, iki kız kardeşimde lisans mezunu ama ev hanımı olmayı seçtiler, ikisi de mutlu ama ben annemin onları nasıl okuttuğuna şahidim, onların değil rahmetlinin emeği ziyan oldu. İkisininde mesleklerini canlı tutma ya da çalışmasalar da kendilerini geliştirme gibi bir çabaları yok, dolayısıyla çocuklarına da bir aktarımları yok, sinirleniyorum bazen, annemin o her yanından tüpler sarkıp, sağından soluna dönemezken maaşımı çek, kardeşin okulda parasız kalmasın gönder hemen dediği günler geçiyor gözümün önünden, üzülüyorum lakin dedim ya herkesin kendi tercihi.
Bende lisans mezunuyum ama depresyona süper gelcek aktiviteler yapıyorum isterseniz bilgi verebilirimLisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Tabi bilgi almak isterimBende lisans mezunuyum ama depresyona süper gelcek aktiviteler yapıyorum isterseniz bilgi verebilirim
+1Valla benim vizelerim yaklaşıyor, zor bir mühendislik okuyorum, şu an bana deseler ki sen şimdi böyle gözün kanlanana kadar çalışıyorsun da ilerde evde oturacaksın, kafayı oynatırım herhalde.
Lisans mezunu evli tek çocuk sahibi bi anneyimBenim evde durup calismamam benim degil baskalarinin tercihi.en can sıkıcı nokta da bu zaten.okurkenki emekler ve hayaller hepsi çöpe.verimsiz bir hayat bombos bir cirpinis iste .kendi karari olsa insan bu kadar kafaya takmaz zaten
Aslin da insan sevdigi iste calisiyorsa sadece para kazanmiyor mutlu da oluyor.eger sevniyorsa isini iste o tam bir kolelik.ayagin geri gider ise giderken parayi icat edene lanet ettirir
Umarim herkes mutlu olacagi iste calisir bu sekik de hem daha verimli olur hem de basarili olur.
Kac yildir calismiyorsunuzKonuya yorum yapmış miydim acaba hatırlamıyorum ama bir daha yapayımlisans mezunu evli ve çalışmiyorum çok da mutluyum evim evim güzel evim.misafirim hiç eksik olmuyor bende sıkılmaya zaman bulamıyorum.kimse olmadığı zaman da balkona bile çıkmayacak kadar tembellik yaparım.ha kitap okumayı çok seviyorum böyle zamanlarda