Lisans mezunu evli calismayan hanimlar

Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler

Mutsuzsan mutsuzsundur, 23 yıllık iş hayatım var, hala çalışıyorum, hiç bir hobi çalışmanın yerini tutamaz benim hayatımda, evde rahat geçirebileceğim azami zaman bir haftadır, sonra deliririm. Bu arada akşam lisesi mezunuyum, kendimi örneklemem deki sebep, herkesin yapısı farklı, kimi sever ev kadını olmayı, çocuklarla ilgilenmeyi, kiminin de dünyası iş hayatıdır, bu kişiye özel bir durum. Hangisi tercihinse onun için çabalaman gerekli. Evde oturmanın yarattığı depresyonu maalesef geçici kurslar, günü birlik gezmelerle yenme imkanı yok.

Herkesin tercihi tabi ama o kadar okuyup eve kapanmak bana çok üzücü geliyor, iki kız kardeşimde lisans mezunu ama ev hanımı olmayı seçtiler, ikisi de mutlu ama ben annemin onları nasıl okuttuğuna şahidim, onların değil rahmetlinin emeği ziyan oldu. İkisininde mesleklerini canlı tutma ya da çalışmasalar da kendilerini geliştirme gibi bir çabaları yok, dolayısıyla çocuklarına da bir aktarımları yok, sinirleniyorum bazen, annemin o her yanından tüpler sarkıp, sağından soluna dönemezken maaşımı çek, kardeşin okulda parasız kalmasın gönder hemen dediği günler geçiyor gözümün önünden, üzülüyorum lakin dedim ya herkesin kendi tercihi.

Mutsuzsan mutsuzsundur, 23 yıllık iş hayatım var, hala çalışıyorum, hiç bir hobi çalışmanın yerini tutamaz benim hayatımda, evde rahat geçirebileceğim azami zaman bir haftadır, sonra deliririm. Bu arada akşam lisesi mezunuyum, kendimi örneklemem deki sebep, herkesin yapısı farklı, kimi sever ev kadını olmayı, çocuklarla ilgilenmeyi, kiminin de dünyası iş hayatıdır, bu kişiye özel bir durum. Hangisi tercihinse onun için çabalaman gerekli. Evde oturmanın yarattığı depresyonu maalesef geçici kurslar, günü birlik gezmelerle yenme imkanı yok.

Herkesin tercihi tabi ama o kadar okuyup eve kapanmak bana çok üzücü geliyor, iki kız kardeşimde lisans mezunu ama ev hanımı olmayı seçtiler, ikisi de mutlu ama ben annemin onları nasıl okuttuğuna şahidim, onların değil rahmetlinin emeği ziyan oldu. İkisininde mesleklerini canlı tutma ya da çalışmasalar da kendilerini geliştirme gibi bir çabaları yok, dolayısıyla çocuklarına da bir aktarımları yok, sinirleniyorum bazen, annemin o her yanından tüpler sarkıp, sağından soluna dönemezken maaşımı çek, kardeşin okulda parasız kalmasın gönder hemen dediği günler geçiyor gözümün önünden, üzülüyorum lakin dedim ya herkesin kendi tercihi.
Benim evde durup calismamam benim degil baskalarinin tercihi.en can sıkıcı nokta da bu zaten.okurkenki emekler ve hayaller hepsi çöpe.verimsiz bir hayat bombos bir cirpinis iste .kendi karari olsa insan bu kadar kafaya takmaz zaten

Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Bende lisans mezunuyum ama depresyona süper gelcek aktiviteler yapıyorum isterseniz bilgi verebilirim

Konuya yorum yapmış miydim acaba hatırlamıyorum ama bir daha yapayım :KK45:lisans mezunu evli ve çalışmiyorum çok da mutluyum evim evim güzel evim.misafirim hiç eksik olmuyor bende sıkılmaya zaman bulamıyorum.kimse olmadığı zaman da balkona bile çıkmayacak kadar tembellik yaparım.ha kitap okumayı çok seviyorum böyle zamanlarda

Lisan mezunuyum.

Yüksek lisans yapacağım için sınavlara hazırlanıyordum.

1 yıldır evdeyim ve kafayı yemek üzereyim.

Bence insanına göre değişir.

Ben yoğunluğu, koşturmacayı seviyorum.

Bir süre sonra boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum.

Tabi ben evli veya çocuklu değilim, evliliğe ve çocuklara da pek merakım yok yani hakikaten boştayım :confused:

Valla benim vizelerim yaklaşıyor, zor bir mühendislik okuyorum, şu an bana deseler ki sen şimdi böyle gözün kanlanana kadar çalışıyorsun da ilerde evde oturacaksın, kafayı oynatırım herhalde.
+1
Ben de son iki gündür uykusuz geçirdim, iki tane projem vardı.
Tatillerde ilk zamanlar güzel oluyor evde, ama sonraları felaket ya. Kendimi değersiz hissediyorum. Iyyy valla çok kötü oluyor ya.

Benim evde durup calismamam benim degil baskalarinin tercihi.en can sıkıcı nokta da bu zaten.okurkenki emekler ve hayaller hepsi çöpe.verimsiz bir hayat bombos bir cirpinis iste .kendi karari olsa insan bu kadar kafaya takmaz zaten
Lisans mezunu evli tek çocuk sahibi bi anneyim
İyi bi not ortalamasıyla mezun oldum hocalarım bile üniversitede devam etmemi istemişti ama istemedim iyi sayılacak bi işim vardı para açısından oldukça rahattı ama çocuk olunca bıraktım halimden gayet memnunum
Haftada 2 gün halk eğitime gidip kurslara katılıyorum makara muhabbet kafa dağıtıyorum e zaten iki gün haftasonu eşimle kızımla geziyoruz geriye kalıyo 3 gün yetmiyo bile bana hafta :)
Etrafında varsa benim gibi halk eğitim tarzı bi yerler gidebilirsin eminim iyi gelir

Kızlar çalışmasanız bile bir mesleğiniz var sonuçta.Sektörü takibi bırakmayın bari.Haftada bir iki saat mesleğinizdeki mevzuattaki gelişmeleri öğrenin.Fransız kalmayın olaya :stop: yarın ne olur belli olmaz.

Ben lisans mezunuyum calısmıyorm. Şükür gayette mutluyum. Bebegimle ilgileniyorum. Maddi durumda bir sıkıntı olmadıgı sürece çalışmasan da olur bence.

Aslin da insan sevdigi iste calisiyorsa sadece para kazanmiyor mutlu da oluyor.eger sevniyorsa isini iste o tam bir kolelik.ayagin geri gider ise giderken parayi icat edene lanet ettirir:KK66:
Umarim herkes mutlu olacagi iste calisir bu sekik de hem daha verimli olur hem de basarili olur.

Ay evet bu çok doğru

Ve çalışmaya bakış açısını en çok bu etkiliyor herhalde

Ömür boyu okuyayım, araştırayım dokunmaz bana çok keyifli sürekli öğrenmek, yeni fikirler üretmek

Bir de insanlar sana para veriyor oku, araştır diye bkz.tadından yenmeyen iş :))

Ilk zamanlarda zor oldu ki Ben workaholic birisiydim. Evlendikden sonra calismadim iznim yokdu sonra da cocuk oldu Ve kimselere guvenemiyorum cocugu bende evde oturup kendim bakiyorum aktivitelere goturup getiriyorum. Bir sene daha dururum evde sonra sanirim baslarim yine tabi ikinci cocuk yapmazsam o da ayri bir konu :)

Ben de çocuk dışında evde oturmayı düşünmezdim herhalde. Gerçi hayat belli olmaz ama sınavlarda verilen emek boşa gitmemeli özellikle zor bir bölüm okunuyorsa. Ben şu an lisans okuyorum bir yandan da çalışıyorum. Son senem okulda mezun oluyorum 5 aya da düğün var. Nişanlıma destek olmam gerekiyor (tabi evlenince eşime yani.) :KK53: Ama şartlar el verir de çocuğumuz olursa mecbur 1-2 sene otururum. Sonra yine work. :KK51:

Hem sevdiceğime bütün yük binmesin hem de babamın bir iş sahibi olayım diye bana verdiği emekler boşa gitmesin. Ben böyle düşünürüm hep. Tabi kişiden kişiye değişir. :KK51:

Konuya yorum yapmış miydim acaba hatırlamıyorum ama bir daha yapayım :KK45:lisans mezunu evli ve çalışmiyorum çok da mutluyum evim evim güzel evim.misafirim hiç eksik olmuyor bende sıkılmaya zaman bulamıyorum.kimse olmadığı zaman da balkona bile çıkmayacak kadar tembellik yaparım.ha kitap okumayı çok seviyorum böyle zamanlarda
Kac yildir calismiyorsunuz

Back
X