- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.761
72 demistin. Yazdirma simdi bana buraya.Hee bayağı korumadayım ben şu an
Bildiğin 73 le kilomu koruyorum
Çok az ya
Ay evet ben onu yazacaktım ya ancak fırsat buldum.
Ben gece titreyerek uyanıyorum beden olabilir acaba. Böyle bir etkisi var mıdır. Böyle üşüme titremesi gibi değil biraz farklı...
Mistik chai içtim ben bir dönem, sütle yapıyordum lezzetliydi, bak birçok şeyi unutmuşum ben yaa, alayım yeniden, içerim ben bunu
Tamamdır canım ben devam ediyorum :)72 demistin. Yazdirma simdi bana buraya.
Olabilir , daha cok temizleme asamasinda oluyor. Goz yasi , titreme , esneme. Sen kesinlikle devam et fatma.
Gitmisken matcha da al
Artıdayım ben bak menüme hiç hesaplarım tutmadı. 68 ile 68.8 arası bir yer
Sen bence yarin gozukme.
Biz pismiyiz72 demistin. Yazdirma simdi bana buraya.
Olabilir , daha cok temizleme asamasinda oluyor. Goz yasi , titreme , esneme. Sen kesinlikle devam et fatma.
Gitmisken matcha da al
Benimle oynayi bu demi kesin eksi çıkacakSen bence yarin gozukme.
bende o civar sanki bilemiyorumArtıdayım ben bak menüme hiç hesaplarım tutmadı. 68 ile 68.8 arası bir yer
kandiriyomu beni kandırıyorsa cok bozulurumSen bence yarin gozukme.
Titremediğine göre değilsin :))Biz pismiyiz
Ben oynamıyorum sen benimle oynuyor musun yoksa yine fitneci mi geldiBenimle oynayi bu demi kesin eksi çıkacak
Kız hakikaten artıdayım ben neyse odur yani kırpık çırpık olmaz sor kaptana:)bende o civar sanki bilemiyorum
kandiriyomu beni kandırıyorsa cok bozulurum
Ona gerek kalmadı ki biz birbirimizden şüphe ediyoz :)Ben oynamıyorum sen benimle oynuyor musun yoksa yine fitneci mi geldi
73 derken ilk geldiğim kilomdan bahsettim şekerim72 demistin. Yazdirma simdi bana buraya.
Gitmisken matcha da al
O cakralarin ne kadar kotu enerjiyle doldugunu bir bilsen .Biz pismiyiz
Belli olmaz onun isi.Ben oynamıyorum sen benimle oynuyor musun yoksa yine fitneci mi geldi
Çayıma limon sıkıyorum kurtarır mi beni :)O cakralarin ne kadar kotu enerjiyle doldugunu bir bilsen .
Belli olmaz onun isi.
Fitneci geldi haaağğnıııımO cakralarin ne kadar kotu enerjiyle doldugunu bir bilsen .
Belli olmaz onun isi.
Hedefime 72 dedin, nerdeyse bir kilo iste.73 derken ilk geldiğim kilomdan bahsettim şekerim800 ü de var da neeyyyse :))
Çeekk bi matcha
Kız hakikaten artıdayım ben neyse odur yani kırpık çırpık olmaz sor kaptana:)
Ona gerek kalmadı ki biz birbirimizden şüphe ediyoz :)
ohooo ortalık karıştı ben kaçar gidem yatam hormonlarım çalışsınO cakralarin ne kadar kotu enerjiyle doldugunu bir bilsen .
Belli olmaz onun isi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?