- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.901
Kader utansın ya gizli diyet yapmak çok zor ya offfYalniz takim baya iyi bugun bi biz leşMuttapa7555
Bende aynı şeyi sormuyor değilim aslında çok iyi biri ama huy işte yediremeyince küsmüyor yaDost mu düşman mı bilemedim
Hayırdır cano ben mi kaçırdım alerji için mi gidiyorsun19 şubat meditasyon +leslie yapıldıMIhtar
Birazdan hastaneye gitmem gerek kızlar, yemek işi belli değil menüyü gece yazarım. Sizde unutmayın menüleri..
Onun haricinde yazmayı unuttuğum birşey kaldıysa dürtün beni anacım
Protein bende artı yapıyor vücudunu sen tanıyorsun amaç aynı şeyi uygulamak değil zaten :) destek olmak ceviz ben denemiştim işe yaramıştı sen suyu içme ben içeyim kontrollü deney gibi olsun4-5 gibiyiyorum aksam yemegini
Su içmek tamam
Limonlu su icerim
Şu cevizli su konusunda tereddütteyim kimi suyu icin kimi içmeyin diyo araştırmak lazim
Yani en mantıklı yapilcak protein detoksu bence
ay tobe yarabbi manyak bu insanlar
Çocukların ikisini de götüreceğim :) akşam yemeği de yemeyeceğim yibe de tabakta kalırsa akşam fazla kaçırmışım derim artık:))Evet 1 kilo daha gitti oh. İzindeyiz kaptan
Ya o cayin etkisi var. Ya da gunde bi dunya sivi tuketince mide doluyor ondan veriyorum. Hayretler icindeyim gercekten ve cooook mutluyum. Burda olmasam 72de takildigim donem kesin salar ve geri 74lere 76lara cikardim. Cok destek oldunuz topikce
60lari gorsem biraz daha gaza gelirim belki.
Bi de kendime 38 beden mom jean aldim. Henuz popodan yukari cikmiyor haftada bir giyip duruma bakicam
Oy o neee
Ben de tam tersi hic israr etmiyorum biri geldiyse. Yeseydin diyorum. Yok hik mik derse peki diyip geciyorum. İnsallah yanlis anlasilmiyordur
Senin arkadas fenaymis. Belki o bebekle ilgilenirken ikramlari cocuklarinin agzina tikistirmaya firsat bulursun
Rica ederim boyle pis, les gibi terimler kullanmayalim. Kendine negatif enerji yukluyorsun mihtar bu hic iyi degil.Yalniz takim baya iyi bugun bi biz leşMuttapa7555
Kotu mu oldu .Destek ekibi istiyorumm
Ne diyemsöz verdik bikerem
Çok yeme mümkünse bu haftaki tek yemeğin su olsun
57 iken hortlaga benzedin ye diyen insanlar. 51 i gorunce ne diyecek merak ediyorum.Evet 1 kilo daha gitti oh. İzindeyiz kaptan
Ya o cayin etkisi var. Ya da gunde bi dunya sivi tuketince mide doluyor ondan veriyorum. Hayretler icindeyim gercekten ve cooook mutluyum. Burda olmasam 72de takildigim donem kesin salar ve geri 74lere 76lara cikardim. Cok destek oldunuz topikce
60lari gorsem biraz daha gaza gelirim belki.
Bi de kendime 38 beden mom jean aldim. Henuz popodan yukari cikmiyor haftada bir giyip duruma bakicam
Oy o neee
Ben de tam tersi hic israr etmiyorum biri geldiyse. Yeseydin diyorum. Yok hik mik derse peki diyip geciyorum. İnsallah yanlis anlasilmiyordur
Senin arkadas fenaymis. Belki o bebekle ilgilenirken ikramlari cocuklarinin agzina tikistirmaya firsat bulursun
Diyetteyim deyince daha cok agzina sokuyorlar.Kader utansın ya gizli diyet yapmak çok zor ya offf
Kayinvalidesi rahatsiz.Hayırdır cano ben mi kaçırdım alerji için mi gidiyorsun
deneyelim bakalim bende aynı düzen devam etmeyi dusunuyorum zaten az yiyorumProtein bende artı yapıyor vücudunu sen tanıyorsun amaç aynı şeyi uygulamak değil zaten :) destek olmak ceviz ben denemiştim işe yaramıştı sen suyu içme ben içeyim kontrollü deney gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?