- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.941
Ben hangisindeyim :)Meditasyon grubu. Size ek video yollandi. Mesaj kutunuza bakiniz.
A AklinYolu1
MIhtar
Muttapa7555
kokulusabun
Nyx1
Moon Light
esnek olanlar :
I IRMAKK70
Leslie grubu bugun leslie 2 mile a geciyorsunuz .
MIhtar
Muttapa7555
kokulusabun
Nyx1
ipek zeynep
Her iki grup icin de , lutfen bildirimlerinizi zamaninda yapipMIhtar i etiketleyiniz.
O ve zeyna rahatsiz biraz izinliler.
Burada cok soyledim forever sonradan katilim yok cunku biz gecen Carsamba basladik.Ben hangisindeyim :)
Yeni katilim olmamasinin nedeni merkur arkadaslar . Benimle alakasi yok.Burada cok soyledim forever sonradan katilim yok cunku biz gecen Carsamba basladik.Bosver baslayan da cok memnun degil zaten.
Sadece nefes alsam yeterli gibi görünüyorÇok yeme mümkünse bu haftaki tek yemeğin su olsun
Ayyy aynı şeyi düşünmüşüz, ben en iyisi öyle yapayımBence nefes alsa yeter :))kokulusabun
Sağolsun luckyciim cevaplamış benim adımaHayırdır cano ben mi kaçırdım alerji için mi gidiyorsun
Kutumu açtırmak istemiyorumKotu mu oldu .
Aksam yeni meditasyon videosu kutunda olacak. Kutunu ac bence.
Rica ederim canım, emeğin büyüğü sendeMenu kupalari icinkokulusabun un emegine saglik.
Bu besli menulerini hep bildiriyor. Tebrikler kizlar.
A AklinYolu1
kokulusabun
Muttapa7555
Moon Light
@Ikra meyra
Ve haftalik siralamada ilk uce girenler ;
Yuzdeler birbirine cok yakin. Bu da iyi bir takim oldugumuzu gosteriyor. Boyle devamm kizlar.
Duello eslerim meyhaba.
1 :kokulusabun
2 :Nyx1
3: A AklinYolu1
Eki Görüntüle 2237559
Beni yuzdesiyle gecen , haftanin ikincisi mi soyluyor bunu.Sen boza ic, ben latte.
Kutunda guzel meditasyon videosu var. 15 dk ya dua edin. 1 saat olanlari var.Kutumu açtırmak istemiyorum
Beeen 3 numara diyorum
Hissediyorum büyük çıkacak
Iyi kurtarmissin.20 şubat menüsü A AklinYolu1
Sabah;
1 yumurta, peynir, zeytin, çay, kuruyemiş
Akşam;
Bamya çorbası ( tavuk-pilav vardı yemedim)
Hastane işleri olunca ara da yapamadım. Suyu da az içtim galiba
Siz olmaniz ben de geri gelmezdim.Rica ederim canım, emeğin büyüğü sende
Sen buralarda olmasan ben geri gelmezdim. Sonra tekrar bi 10 kilo daha alırdım Allah korusun
Hangi arada birinci oldun ben seni 73 hatirliyordum. Gerci mihtari da yanlis hatirladim. Bugunlerde dusundugum soru oksuruk karin kasi yapar mi. Mantiken yapmasi gerek.Amanın birde 1. olmuşum
Haftaya neler olacak bu eşleşmeyle merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?