- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.221
Ikiye bolup firina atacagim. Daha az zahmetsiz.Ikiye böl az haşla sonra fırına at ikisi bir olsun yada dilimle fırınla direk öylede guzel oluyo
Sarellam bugunu es gecelim . Carsambaya bekliyorum ama.
Fırında daha bi güzel olur sanki kolay oldun dersen haşla. Kabağı oymadan fırına at ama çıkınca içini oyup harcını doldur peyniri koy ver fırına tekrarSimdi burada olsa ben de yemem. Diyetime aykiri.
Kabagi haslayayim mi , firina mi atayim ne dersin.
Anammm beraber kurtulup kilolardan bulgur partisi verelim mi her türlü bulgurlu tarif :)))Ay bulguru bende istiyorum ne zamandır yapmıyorum ama
Oyle yapacagim da icini cikartmiycam ya. O kismi da seviyorum.Fırında daha bi güzel olur sanki kolay oldun dersen haşla. Kabağı oymadan fırına at ama çıkınca içini oyup harcını doldur peyniri koy ver fırına tekrar
ben bugün az bulgur cok yeşillik kısır yapcaktim unuttum daha doğrusu yemeğim var aklima gelmediAnammm beraber kurtulup kilolardan bulgur partisi verelim mi her türlü bulgurlu tarif :)))
Sonra latteKizlar ben ogle ve aksami birlestirdigim icin, aksam yemegimi 3 gibi yemis oluyorum.
Sen latte deyince kilo aliyorsun, deme bence.Sonra latte
Desem aliyorum yesem aliyorum ne biçim bünye buSen latte deyince kilo aliyorsun, deme bence.
Cekkkk bir latte.Desem aliyorum yesem aliyorum ne biçim bünye bu
Ben Dün köpürmekle uğraşmadım direk sütle yaptimCekkkk bir latte.
Hic niyetim yoktu gidip icsem mi acaba.
Yok kız o kısmı yaptığın domatesli harca karıştıracaksın :) afiyet olsun nasıl oldu tadı :)Oyle yapacagim da icini cikartmiycam ya. O kismi da seviyorum.
Gel ben yapayım sana kız içli köfteyi elime mi yapışır :))ben bugün az bulgur cok yeşillik kısır yapcaktim unuttum daha doğrusu yemeğim var aklima gelmedi
Belki çarşamba bulgur pilavı yaparim bayadır istiyo canim evde kimse yemiyo diye üşeniyorum vazgeçiyorum
Içli köfte bikere denedim yapamadım guzel bulursam affetmem ama herkes yapamıyor
ikamet nereydi yakınsa şey edeyimGel ben yapayım sana kız içli köfteyi elime mi yapışır :))
Sonra da bana gelin latte ismarlayayim size.ikamet nereydi yakınsa şey edeyim
Olur mu en guzel yani kopurmesi onun. Gorsellik mihtar gorsellik.Ben Dün köpürmekle uğraşmadım direk sütle yaptim
Simdi filtre kahve ictim camasir katlama yerleştirme işine gircem
Sonra tv belki eliptik yaparim emin degilim az yaptim Öğlen
10 gibi yine süt icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?