- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.181
oyyy cok gecmis olsun dileklerimi soylermisin
gecen sene yazin oyleydi 2 tl ama su an 8 tl :)Belki birileri kurtarir
2 mi tl
Ben Ankarada hic 2 tlye gormedim gecen sene falan
Allah yardimciniz olsun canim. Saglikla atlatin insallah bu sureci. Gecmis olsun.
Hamlik gecince devam et bence canim tekrar birakma.
Ben de ben de
Olsun eksi eksidir
Tartı candır :))Ben de her gun tartiliyordum iki gun pek sallamadim.
Sebzeler ateş pahası oldu bu yaz kışlıkları artıracağım kurutmak dondurmak Allah ne verdiyse :)gecen sene yazin oyleydi 2 tl ama su an 8 tl :)
Afiyet olsun şimdiden çok güzel gözüküyor :)Bugun kabagimi boyle kasarli, beyaz peynirli ve domatesli yapacagim. Adam gibi bir yemege ihtiyacim var.
Daha ne olsun ayol :)Gunaydin kizlar,
Mandalina yeyince bu hafta dususe gececegimi biliyordum ama iyilesene kadar mandalina/portakal yememe luksum yok. Hatta maalesef sayica arttirabilirim.
53.0 kg
Pazara gore -900
Carsambaya gore -300
Sarellam bugunu es gecelim . Carsambaya bekliyorum ama.Bugunluk beni affedermisiniz
Çalıştıgım icin annemde kalıyordum uzun zamandır dün eve gittim tartımın pili bitikmis tartılamadım bugun artım var onu biliyorum cünkü adet dönemim ama kaç merak etmistim
Ne diyosun kaptan nasıl yapalım A AklinYolu1
Bence bi tolerans olur elde olmayan bişey sonuçta. Çarşambaya kadar pili halledersin tamam :) tabi yine de kaptan bilir :)Bugunluk beni affedermisiniz
Çalıştıgım icin annemde kalıyordum uzun zamandır dün eve gittim tartımın pili bitikmis tartılamadım bugun artım var onu biliyorum cünkü adet dönemim ama kaç merak etmistim
Ne diyosun kaptan nasıl yapalım A AklinYolu1
Kaptan zaten cevaplamış :)Bence bi tolerans olur elde olmayan bişey sonuçta. Çarşambaya kadar pili halledersin tamam :) tabi yine de kaptan bilir :)
Bu hafta hedefime ulasacaktim ama bir hafta gecikmeli olsun. Mandalina daha onemli su sira .Daha ne olsun ayol :)
Ozur dilemene gerek yok ml. Anca beraber kanca beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?