ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Amann bosverrr . Tartilasim bile yok.

Bu siralar canim feci nutella cekiyor ama dalmadim o ise.
Şuan çok açım şöyle bir cevizli bademli yeşilçaylı ara öğün mü yapsam yoksa yoğurt mu yesem karar veremedim. Yoksa bi sade kahve mi

Ayyy nutella demişken ben bitterli fındık kreması seviyorum

Amann bosverrr . Tartilasim bile yok.

Bu siralar canim feci nutella cekiyor ama dalmadim o ise.
Aman kaptan hedefine ulaşmadan sakın bi saldinmi bi de toparlayamazsan allah korusun

Benimde tatlı istiyo bugun chia süt kakao karıştırdım koydum dolaba birazdan yicem

Aman kaptan hedefine ulaşmadan sakın bi saldinmi bi de toparlayamazsan allah korusun

Benimde tatlı istiyo bugun chia süt kakao karıştırdım koydum dolaba birazdan yicem
En kotu kacamagim mandalina, mocha .

Şuan çok açım şöyle bir cevizli bademli yeşilçaylı ara öğün mü yapsam yoksa yoğurt mu yesem karar veremedim. Yoksa bi sade kahve mi

Ayyy nutella demişken ben bitterli fındık kreması seviyorum
Ben bitterli fistikli ayirmiyorum.

Hangisini canin istiyorsa onu yap fatma.

Ben de latte iciyorum su an.

En kotu kacamagim mandalina, mocha .

Ben bitterli fistikli ayirmiyorum.

Hangisini canin istiyorsa onu yap fatma.

Ben de latte iciyorum su an.
Canımın çektiğine hiç bulaşmayayım kahveye karar verdim :)

Ben kalori alacaksam sevdiğim şeyler olsun kaliteli yerden gelsin diyorum hep mesela oturup yemiş olmak için peynir ekmek tereyağ yemem. Yada makarna yada mantı yada şekerpare pasta bunların hepsine dur derim ne gerek derim ama bir içli köfteye bir kokoreçe tantuniye bitterli şeylere yok diyemem :))) neyseki zahmetli pahalı şeyler hepsi :))

Pazar tartisi sonuclari.

Yuzdemiz 0.97

1: @Nyx16
2: A AklinYolu1
3: C cizen_bayan

Yuzdemiz 0.97 . Havada karada hastalikta bile boyleyiz biz. Az kilo veren arkadaslar , moral bozmaya gerek yok devammm.

Dereceye giren , kilo vermeye calisan arkadaslari tebrik ediyorum. Ayrica duzenli paylasim yapan arkadaslar da gozumden kacmiyor.

Vermelere doymuyorduk
Iyi bir takim olmak boyle bi si.

Canin kek istedi dimi itiraf et.

Amannn senin de damak tadin cok hosmus.

Ben bir yas pasta olsa da yemesem diyordum.
Yok be yaş pasta bizim dolapta var duruyor yüzüne bakan yok :))) Açım dedim bacım hiç tatlı aklıma gelmiyor şuan
Biz en iyisi kabak muhabbetine dönelim.
Akşama çorba içeceğim ben mercimek değil

Yok be yaş pasta bizim dolapta var duruyor yüzüne bakan yok :))) Açım dedim bacım hiç tatlı aklıma gelmiyor şuan
Biz en iyisi kabak muhabbetine dönelim.
Akşama çorba içeceğim ben mercimek değil
Simdi burada olsa ben de yemem. Diyetime aykiri.

Kabagi haslayayim mi , firina mi atayim ne dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…