- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.201
Acele etme bacım daha buralardayız :)Bu hafta hedefime ulasacaktim ama bir hafta gecikmeli olsun. Mandalina daha onemli su sira .
Ozur dilemene gerek yok ml. Anca beraber kanca beraber.
Hem Carsamba degil , Pazar tartisi bu. -200 gorunuyorsun.
Buraya bakiyorsa ozel mesaj atayim ona cizzy.kızlar forever ile konuştum geçmiş olsun dileklerinizi ilettim çok teşekkür etti size de çok selamı var
Amann bosverrr . Tartilasim bile yok.Acele etme bacım daha buralardayız :)
A AklinYolu1 herkes pazar kaçamağında sanırım.
Bende bugün tatlı olarak kek yaptım çikolatalı çocuklar istedi beraber yaptık pişiyor.
Ben koklamakla yetineceğim :)
Şuan çok açım şöyle bir cevizli bademli yeşilçaylı ara öğün mü yapsam yoksa yoğurt mu yesem karar veremedim. Yoksa bi sade kahve miAmann bosverrr . Tartilasim bile yok.
Bu siralar canim feci nutella cekiyor ama dalmadim o ise.
Aman kaptan hedefine ulaşmadan sakın bi saldinmi bi de toparlayamazsan allah korusunAmann bosverrr . Tartilasim bile yok.
Bu siralar canim feci nutella cekiyor ama dalmadim o ise.
En kotu kacamagim mandalina, mocha .Aman kaptan hedefine ulaşmadan sakın bi saldinmi bi de toparlayamazsan allah korusun
Benimde tatlı istiyo bugun chia süt kakao karıştırdım koydum dolaba birazdan yicem
Ben bitterli fistikli ayirmiyorum.Şuan çok açım şöyle bir cevizli bademli yeşilçaylı ara öğün mü yapsam yoksa yoğurt mu yesem karar veremedim. Yoksa bi sade kahve mi
Ayyy nutella demişken ben bitterli fındık kreması seviyorum
Vermelere doymuyordukKizlar Pazar yuzdemiz 0.97 Havada karada hastalikta bile boyleyiz biz.
Canımın çektiğine hiç bulaşmayayım kahveye karar verdim :)En kotu kacamagim mandalina, mocha .
Ben bitterli fistikli ayirmiyorum.
Hangisini canin istiyorsa onu yap fatma.
Ben de latte iciyorum su an.
Anammm yüzdeyi yerin dibine soktuk sandıydım:) maşallah bize :))Vermelere doymuyorduk
Iyi bir takim olmak boyle bi si.Vermelere doymuyorduk
Canin kek istedi dimi itiraf et.Canımın çektiğine hiç bulaşmayayım kahveye karar verdim :)
Ben kalori alacaksam sevdiğim şeyler olsun kaliteli yerden gelsin diyorum hep mesela oturup yemiş olmak için peynir ekmek tereyağ yemem. Yada makarna yada mantı yada şekerpare pasta bunların hepsine dur derim ne gerek derim ama bir içli köfteye bir kokoreçe tantuniye bitterli şeylere yok diyemem :))) neyseki zahmetli pahalı şeyler hepsi :))
Yok kız bulgur pilavı :))) içli köfte de kaç zamandır aklımda ama yapmıyorum :)))Iyi bir takim olmak boyle bi si.
Canin kek istedi dimi itiraf et.
Amannn senin de damak tadin cok hosmus.Yok kız bulgur pilavı :))) içli köfte de kaç zamandır aklımda ama yapmıyorum :)))
Yok be yaş pasta bizim dolapta var duruyor yüzüne bakan yok :))) Açım dedim bacım hiç tatlı aklıma gelmiyor şuanAmannn senin de damak tadin cok hosmus.
Ben bir yas pasta olsa da yemesem diyordum.
Simdi burada olsa ben de yemem. Diyetime aykiri.Yok be yaş pasta bizim dolapta var duruyor yüzüne bakan yok :))) Açım dedim bacım hiç tatlı aklıma gelmiyor şuan
Biz en iyisi kabak muhabbetine dönelim.
Akşama çorba içeceğim ben mercimek değil
Ay bulguru bende istiyorum ne zamandır yapmıyorum amaYok kız bulgur pilavı :))) içli köfte de kaç zamandır aklımda ama yapmıyorum :)))
Ikiye böl az haşla sonra fırına at ikisi bir olsun yada dilimle fırınla direk öylede guzel oluyoSimdi burada olsa ben de yemem. Diyetime aykiri.
Kabagi haslayayim mi , firina mi atayim ne dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?