- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.241
aha kocama derim artik kovalasin beniSonra da bana gelin latte ismarlayayim size.
amaan içiyoz gidiyo isteOlur mu en guzel yani kopurmesi onun. Gorsellik mihtar gorsellik.
Sagol canim. Kisa yoldan yaptim iste. Iyiydi fena degildi .Yok kız o kısmı yaptığın domatesli harca karıştıracaksın :) afiyet olsun nasıl oldu tadı :)
Latte boyle dedigini duymasin.amaan içiyoz gidiyo iste
Avokado kurtarildi mi ml.İyi aksamlar kizlaar.
Yemekten sonra hic oturamadim ya bulasiklar, yogurt mayala, avokadoyu kurtar, bitki cayi demle camasir katla, makine calistir derken bu saat oldu. Yoruldum valla.
Evet cok basarili bi operasyon olduAvokado kurtarildi mi ml.
Bu hafta hedefime ulasacaktim ama bir hafta gecikmeli olsun. Mandalina daha onemli su sira .
Ozur dilemene gerek yok ml. Anca beraber kanca beraber.
Hem Carsamba degil , Pazar tartisi bu. -200 gorunuyorsun.
Ben de sevmem atmayi ama bakalim o kurtarilmayi istiyor mu.Evet cok basarili bi operasyon oldu
Kotu olmaya baslamis da iyice çürümeden soyup eziyim dedim. Babamdan kalma agiz aliskanligi. Gidici meyve sebzeyi "kurtarir" o hep
Yuzdemiz 0.97 idi. Gayet iyi.İyi bari sevindim. Anca beraber kanca beraber tabi ama herkes ugrasip didinirken ben baltalamis gibi hissettim bi an.
Ben de sevmem atmayi ama bakalim o kurtarilmayi istiyor mu.
Ml kurtar beni bu hayattan...Cok caresiz gorunuyordu
Ml kurtar beni bu hayattan...
Madem sordun Carsambaya kadar 69 a dusebilirsin mesela.Napiyim senin icin soyle kaptaaaan
Sorduguna pisman oldu benceMadem sordun Carsambaya kadar 69 a dusebilirsin mesela.
Avokado yakti basini.Sorduguna pisman oldu bence
Ml de mi ortadan kayboluyor yaa, ben o nazdi diye hatirliyorumAvokado yakti basini.Benim tanidigim ml ya 69.9 a duser ya da ortadan kaybolur.
Ml de mi ortadan kayboluyor yaa, ben o nazdi diye hatirliyorumDuser duser ml 69.9 ne ki
Naz izin olayini umarim yemekler konusunda sinirsiz izin olarak anlamamistirNaz ortadan kaybolmadi , hastayim dedi . Ben de iyilesene kadar sana izin dedim. Gidis o gidis. Umarim kilo alip da donmez.
ML gunduz iyi gidiyor da, aksam yedigi donerler , yemekler sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?