- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.281
Aynen zor ya ben hamileyken bi de grip oldum 2defa cok kötüydü bendede bulantı cok oldu ama senin az kaldi şükür yavaş yavaş azalmaya baslarAz biraz daha midem duzelsin ozledigim herseyi yiyecegim insallahAma en cok kana kana su icmeyi ozledim yaa, bulantilar bir kesilsin bir surahi soguk suyu bir dikiste bitirebilirim gibi geliyor. Diyetteyken deselerdi ki bundan uc ay sonra yemek yemegi degil ama su icmeyi cooook ozleyeceksin yuru git bea derdim heralde
Limonlu su da mi icemiyorsun. Salatalikli su.Az biraz daha midem duzelsin ozledigim herseyi yiyecegim insallahAma en cok kana kana su icmeyi ozledim yaa, bulantilar bir kesilsin bir surahi soguk suyu bir dikiste bitirebilirim gibi geliyor. Diyetteyken deselerdi ki bundan uc ay sonra yemek yemegi degil ama su icmeyi cooook ozleyeceksin yuru git bea derdim heralde
Yoksa nazin hastalik dedigi de hamilelik olmasinNazla ikisinin degisik bir bagi var. Ikisi de ayni anda ortadan kayboldu .
Sivi seyler icimi kaldiriyor. Corba bile. Doktor suyu ihmal etme ama bir anda fazla miktarda icme, yudum yudum ic dedi. Gunluk ictigim su miktari eskiye gore cok cok azaldi malesef. Doktora soyledim normaldir ilk uc ay bulantilar kesilince icersin diyor ama bakalim ne zaman kesilecek.Limonlu su da mi icemiyorsun. Salatalikli su.
Eskiye gore daha az cikartiyorum cok sukur yine de. Yavas yavas azalarak kesilir insallah.Aynen zor ya ben hamileyken bi de grip oldum 2defa cok kötüydü bendede bulantı cok oldu ama senin az kaldi şükür yavaş yavaş azalmaya baslar
Yok yahu benim ki hemen yapıştırıyor cevabı ben küçüğüm toplayamam çok yoruluyorumizmir yakınmışız sayılırız
artik sana sınırsız izin yedin yedin 9ay hadi emzirirkende az bi izin sonra toparlanma
Bozulunca kıymeti anlasiliyo benimde bulasik makinesinin kasikligi kopmuştu bikac gun yoktu çatal kaşıkları elde yikadim fenalık geldiydi
aynı benimki oda toplamaya gelince is cok uykusu geliyo ama
Gerçekten içmedimNiye kiz istemek basarmanin yarisidir.
Tamamen suc su gruplarinda . Oglak olsaydik kilo sorunumuz olmazdi.
Bunu hic duymamis olayim.
Benim bildigim nana oyle bulantidan filan etkilenmez.
Olur mu olur. Cok bereketli bir topigiz.Yoksa nazin hastalik dedigi de hamilelik olmasin
Sadece aciktigimiz zaman yemeyi basarirsak , artik kilo sorunumuz olmaz.Gerçekten içmedim
Kıyıdan köşeden şu su grubundan çıkamaz mıyız acaba :)
Burda bi hata olmalı nası 1.olmuşum bu kaçamağa, heralde herkes kaçamaklardaydıPazar tartisi sonuclari.
Yuzdemiz 0.97
1:Nyx1
2: A AklinYolu1
3: @cizen_bayan
Yuzdemiz 0.97 . Havada karada hastalikta bile boyleyiz biz.Az kilo veren arkadaslar , moral bozmaya gerek yok devammm.
Dereceye giren , kilo vermeye calisan arkadaslari tebrik ediyorum.Ayrica duzenli paylasim yapan arkadaslar da gozumden kacmiyor.
Eki Görüntüle 2238779
Bi kere hata yaptim diye hep hataa demeyin artik.Burda bi hata olmalı nası 1.olmuşum bu kaçamağa, heralde herkes kaçamaklardaydıama bugun okadar fena yedim ki menüden anlicaksınız ve derece falan yok kilo almıyım yeter
Bu da degisik model deseneYok yahu benim ki hemen yapıştırıyor cevabı ben küçüğüm toplayamam çok yoruluyorum
Uyku falan geldiği yok uyuyalım deyince işim gücüm var benim diyor
hem 1.5 kilo vermişsin hem hala yedim diyosunBurda bi hata olmalı nası 1.olmuşum bu kaçamağa, heralde herkes kaçamaklardaydıama bugun okadar fena yedim ki menüden anlicaksınız ve derece falan yok kilo almıyım yeter
Ama fena yemis gercekten..hem 1.5 kilo vermişsin hem hala yedim diyosun
Kaptan diskalifiye istiyorum atin akidesi
MENÜMÜ GÖRMEDİN GALBABu da degisik model desene
Benimkinin sırf oyuncak toplamamak icin uyumusluguvar yani o derece
hem 1.5 kilo vermişsin hem hala yedim diyosun
Kaptan diskalifiye istiyorum atin akidesi
Seni kilo alma topiklerine gonderelim.MENÜMÜ GÖRMEDİN GALBA
Hayır senden değil benden dolayı bi hata varBi kere hata yaptim diye hep hataa demeyin artik.
Ben kacamak yapmadim ama mandalina da bir nevi kacamak iste.
Bugunku kacamaklarin yarin cikmaz . Haftaya tartida gorursun.
Yok senin kadar kacamak yapan olmadi. Hicccc rahatlamaaa.Hayır senden değil benden dolayı bi hata varama evet ilk hafta çok iyi tuttum kendimi ama bu akşam yediklerim haftaya yansicak, bu menüye benzer yiyen oldumu acaba hiç biraz kendimi rahatlatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?