ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Aynen zor ya ben hamileyken bi de grip oldum 2defa cok kötüydü bendede bulantı cok oldu ama senin az kaldi şükür yavaş yavaş azalmaya baslar

Limonlu su da mi icemiyorsun. Salatalikli su.

Limonlu su da mi icemiyorsun. Salatalikli su.
Sivi seyler icimi kaldiriyor. Corba bile. Doktor suyu ihmal etme ama bir anda fazla miktarda icme, yudum yudum ic dedi. Gunluk ictigim su miktari eskiye gore cok cok azaldi malesef. Doktora soyledim normaldir ilk uc ay bulantilar kesilince icersin diyor ama bakalim ne zaman kesilecek.

Yok yahu benim ki hemen yapıştırıyor cevabı ben küçüğüm toplayamam çok yoruluyorum
Uyku falan geldiği yok uyuyalım deyince işim gücüm var benim diyor

Niye kiz istemek basarmanin yarisidir.

Tamamen suc su gruplarinda . Oglak olsaydik kilo sorunumuz olmazdi.

Bunu hic duymamis olayim.

Benim bildigim nana oyle bulantidan filan etkilenmez.
Gerçekten içmedim
Kıyıdan köşeden şu su grubundan çıkamaz mıyız acaba :)

Burda bi hata olmalı nası 1.olmuşum bu kaçamağa, heralde herkes kaçamaklardaydı ama bugun okadar fena yedim ki menüden anlicaksınız ve derece falan yok kilo almıyım yeter

Burda bi hata olmalı nası 1.olmuşum bu kaçamağa, heralde herkes kaçamaklardaydı ama bugun okadar fena yedim ki menüden anlicaksınız ve derece falan yok kilo almıyım yeter
Bi kere hata yaptim diye hep hataa demeyin artik.

Ben kacamak yapmadim ama mandalina da bir nevi kacamak iste.

Bugunku kacamaklarin yarin cikmaz . Haftaya tartida gorursun.

Yok yahu benim ki hemen yapıştırıyor cevabı ben küçüğüm toplayamam çok yoruluyorum
Uyku falan geldiği yok uyuyalım deyince işim gücüm var benim diyor
Bu da degisik model desene
Benimkinin sırf oyuncak toplamamak icin uyumusluguvar yani o derece
hem 1.5 kilo vermişsin hem hala yedim diyosun
Kaptan diskalifiye istiyorum atin akidesi

Bi kere hata yaptim diye hep hataa demeyin artik.

Ben kacamak yapmadim ama mandalina da bir nevi kacamak iste.

Bugunku kacamaklarin yarin cikmaz . Haftaya tartida gorursun.
Hayır senden değil benden dolayı bi hata var ama evet ilk hafta çok iyi tuttum kendimi ama bu akşam yediklerim haftaya yansicak, bu menüye benzer yiyen oldumu acaba hiç biraz kendimi rahatlatmak istiyorum

Hayır senden değil benden dolayı bi hata var ama evet ilk hafta çok iyi tuttum kendimi ama bu akşam yediklerim haftaya yansicak, bu menüye benzer yiyen oldumu acaba hiç biraz kendimi rahatlatmak istiyorum
Yok senin kadar kacamak yapan olmadi. Hicccc rahatlamaaa.

Aslinda adana durum yemek ama otekilerden dolayi o da kacamak olmus. Salep de ayni sekilde.

Öğle
Kacamak1 :Çeyrek poğaça
Kacamak2 :2lokma simit
Çay

Akşam
Kacamak3 :Adana dürüm
Kacamak4 :Kola zero
Kacamak5 :2 baklava

Gece
Kacamak6 :1dilim börek
Kacamak7 :Sahlep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…