ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ya bu kadar da yüze vurulmazki bi fena oldum

Ama fena yemis gercekten..
halimeye bağlayıp bi oh cekesim var

Yani 3ogun kaçamak yapınca bakalim nolcak
Simdi gaza gelir haftaya da eksi çıkar kesin

Bence kacamak yapip birinci olmanin gazina geliyorsun ama papaz her zaman pilav yemez.
1 haftaya toparlarım ben doğum hariç hayatımda ilk defa 62.4e çıktım doğuma 66yla girdim 55 oldum kısa sürede ama son 4 ayda ne ara bu kiloya geldim anlamadım kaçamaklarım fenaydı gece

halimeye bağlayıp bi oh cekesim var

Yani 3ogun kaçamak yapınca bakalim nolcak
Simdi gaza gelir haftaya da eksi çıkar kesin
6 gun yememesi lazim.

1 haftaya toparlarım ben doğum hariç hayatımda ilk defa 62.4e çıktım doğuma 66yla girdim 55 oldum kısa sürede ama son 4 ayda ne ara bu kiloya geldim anlamadım kaçamaklarım fenaydı gece
Hepsi farkinda olmadan oluyor. Sorun orada.

Valla bende doğumdan sonra iyiydim ama emzirirken doğuma gittigim kiloya ciktim elim ayağım titriyodu yemesem gece gündüz farketmedi

Sonra emzirme bitti bi asıldım ama cok spor yapiyodum yediklerime cok dikkat ediyodum 20 kilo verdim
Sonra bi takıl o takılmış iyi de oldu aslinda korumuş oldum

Simdi tekrar eksilme vakti ama sporu daha çok yapmam lazim bi ağırlık var hic yapasım yok bi şekilde yoluna koycam tabi

Mayısa kadar ne verdim kar ramazanda abartmiyorum yemeyi gecen sene cok iyi gitmiştim ama yinede düzen bozuluyo tabi

İyi aksamlar kizlaar.

Yemekten sonra hic oturamadim ya bulasiklar, yogurt mayala, avokadoyu kurtar, bitki cayi demle camasir katla, makine calistir derken bu saat oldu. Yoruldum valla.
bende bugun is guc aynisiydim birde kizlari parka goturduk esimle 2 saat yurudum geldim yemek yap camasir topla katla kizlari doyur birde wc isine giristim kizlara insallah hemen ogrenirler pazara gittim geldim bugun yogundum az iyiyim ya is guuc yaptim :) sana kolay gelsin cabuk kirlenmesin evimiz

Bende iki gündür camasir yıkamaktan helak oldum dicemde makinalara yazık iste
Yatıp kalkıp dua ediyorum su kurutma makinesini aldığıma dünden beri 6makine carsif battaniye kıyafet mont ne varsa yıkandı kurudu kalkti
Yoksa kış günü dışarı kömür kokusu nasil kuruturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…