- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.301
Bu hafta olmasa da sonrakinde birinci olcam bak görSeni kilo alma topiklerine gonderelim.
Bu hafta olmasa da sonrakinde birinci olcam bak görtabloya girmek fena gaza getiriyor keşke sabah görseydim belki tutardım kendimi
Ya bu kadar da yüze vurulmazki bi fena oldumYok senin kadar kacamak yapan olmadi. Hicccc rahatlamaaa.
Aslinda adana durum yemek ama otekilerden dolayi o da kacamak olmus. Salep de ayni sekilde.
Öğle
Kacamak1 :Çeyrek poğaça
Kacamak2 :2lokma simit
Çay
Akşam
Kacamak3 :Adana dürüm
Kacamak4 :Kola zero
Kacamak5 :2 baklava
Gece
Kacamak6 :1dilim börek
Kacamak7 :Sahlep
haslamadanda cabuk piser kabak firinda ocakta haslayinca vitaminleri gidiyor suya :)Oyle yapacagim da icini cikartmiycam ya. O kismi da seviyorum.
bende 5 dusurecem aksam yemegini bu hafta regl olunca kilo vermek zor oluyorKizlar ben ogle ve aksami birlestirdigim icin, aksam yemegimi 3 gibi yemis oluyorum.
halimeye bağlayıp bi oh cekesim varAma fena yemis gercekten..
Yani 3ogun kaçamak yapınca bakalim nolcakYok senin kadar kacamak yapan olmadi. Hicccc rahatlamaaa.
Aslinda adana durum yemek ama otekilerden dolayi o da kacamak olmus. Salep de ayni sekilde.
Öğle
Kacamak1 :Çeyrek poğaça
Kacamak2 :2lokma simit
Çay
Akşam
Kacamak3 :Adana dürüm
Kacamak4 :Kola zero
Kacamak5 :2 baklava
Gece
Kacamak6 :1dilim börek
Kacamak7 :Sahlep
Cay sekerli ise o da bir kacamak.Ya bu kadar da yüze vurulmazki bi fena oldum
Hallettim mevhibe. 1 bucuk kabak yedim bugun.haslamadanda cabuk piser kabak firinda ocakta haslayinca vitaminleri gidiyor suya :)
1 haftaya toparlarım benBence kacamak yapip birinci olmanin gazina geliyorsun ama papaz her zaman pilav yemez.
6 gun yememesi lazim.halimeye bağlayıp bi oh cekesim var
Yani 3ogun kaçamak yapınca bakalim nolcak
Simdi gaza gelir haftaya da eksi çıkar kesin
Hepsi farkinda olmadan oluyor. Sorun orada.1 haftaya toparlarım bendoğum hariç hayatımda ilk defa 62.4e çıktım doğuma 66yla girdim 55 oldum kısa sürede ama son 4 ayda ne ara bu kiloya geldim anlamadım kaçamaklarım fenaydı gece
Tartımı verince o gün kaçamak yapıyorum 1 haftaya toparlaması kolay oluyo ama bu bi haftaya anca toplarhalimeye bağlayıp bi oh cekesim var
Yani 3ogun kaçamak yapınca bakalim nolcak
Simdi gaza gelir haftaya da eksi çıkar kesin
bende bugun is guc aynisiydim birde kizlari parka goturduk esimle 2 saat yurudum geldim yemek yap camasir topla katla kizlari doyur birde wc isine giristim kizlara insallah hemen ogrenirler pazara gittim geldim bugun yogundum az iyiyim ya is guuc yaptim :) sana kolay gelsin cabuk kirlenmesin evimizİyi aksamlar kizlaar.
Yemekten sonra hic oturamadim ya bulasiklar, yogurt mayala, avokadoyu kurtar, bitki cayi demle camasir katla, makine calistir derken bu saat oldu. Yoruldum valla.
adana durumu dun yedim :) afiyet olsun bugun kilo bile gitmemis olarak fotoladim kendimi23 şubat menüm @kokulusabun A AklinYolu1
Sabah
Kahvaltı yok
Öğle
Çeyrek poğaça
2lokma simit
Çay
Akşam
Adana dürüm
Kola zero
2 baklava
Gece
1dilim börek
Sahlep
Detox icin iyi oluyor ama benim yemege ihtiyacim vardi.afiyet olsun bende koyu renk kabak aldim yogurtlusundan yapicam
bende kabagin yogurtlusunu severim sadece detox niyetine degil ye ye afiyey olsun 53 gormusun can cagzim :)Detox icin iyi oluyor ama benim yemege ihtiyacim vardi.
Carsamba gunu de pizza yerim.
Madem bir hafta gecikti yeni hedefim 50.9bende kabagin yogurtlusunu severim sadece detox niyetine degil ye ye afiyey olsun 53 gormusun can cagzim :)
woowww supersin :)Madem bir hafta gecikti yeni hedefim 50.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?