- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.321
Bundan sonra 55 ust limitim olacak. O yuzden ne kadar kilo verirsem kar.woowww supersin :)
Ben cok usluyum bitki cayimi iciyorum.bende diyemiyorum persembe aksami regl oldum haftaya carsamba hizli giris yaparim insallah aksam cekirdek yedim yahu :)
aynen bende 54 dusmek istiyorum buradan insallah 57 ile bittirrim sonraki hedefim 54 :)Bundan sonra 55 ust limitim olacak. O yuzden ne kadar kilo verirsem kar.
bende bugun bitkiye vurdum yediklerimin yagini parcalayan bitkilere abandimBen cok usluyum bitki cayimi iciyorum.
Ilk hedefe ulastiktan sonra daha kolay oluyor.aynen bende 54 dusmek istiyorum buradan insallah 57 ile bittirrim sonraki hedefim 54 :)
Cekirdekte bir sey yok ama saat cok gec be mevhibe.bende bugun bitkiye vurdum yediklerimin yagini parcalayan bitkilere abandim
9 da yedim arkasina zencefilli limon cayi soda yesil cay :)Ilk hedefe ulastiktan sonra daha kolay oluyor.
Cekirdekte bir sey yok ama saat cok gec be mevhibe.
Dokuzda gec cekirdek icin, 6-7 gibi bitmesi gerekiyor. Bir salatalik olsa , domates olsa tamam. Neyse sen daha iyi bilirsin.9 da yedim arkasina zencefilli limon cayi soda yesil cay :)
yok ayri ayri iciyorum onu hic yapmadim tabiki gec canim onun icin bitkilere abandim zerdacalli yogurt filanDokuzda gec cekirdek icin, 6-7 gibi bitmesi gerekiyor. Bir salatalik olsa , domates olsa tamam. Neyse sen daha iyi bilirsin.
Dukan birasi mi yapiyorsun.
ben niye daha iyi bilecem tatlim hepimizin bilgilerine ihtiyacimiz varki buradayiz datlum :)Dokuzda gec cekirdek icin, 6-7 gibi bitmesi gerekiyor. Bir salatalik olsa , domates olsa tamam. Neyse sen daha iyi bilirsin.
Dukan birasi mi yapiyorsun.
Zerdecalli yogurdu es gectim bugun nedense canim istemedi.yok ayri ayri iciyorum onu hic yapmadim tabiki gec canim onun icin bitkilere abandim zerdacalli yogurt filan
Biraz basina buyruksun sen ondan.ben niye daha iyi bilecem tatlim hepimizin bilgilerine ihtiyacimiz varki buradayiz datlum :)
kiz yok oylemi hissettirdim ask olsunZerdecalli yogurdu es gectim bugun nedense canim istemedi.
Biraz basina buyruksun sen ondan.
Ben de ilacimi simdi ictim. Biraz durup yatarim. Iyi geceler.saat gec oldu bende artik yatiyorum sabah okula gonderme fasli var :) iyi geceler canim
sifa olsunBen de ilacimi simdi ictim. Biraz durup yatarim. Iyi geceler.
Mevhibeee yine hangi detoxu yapiyor .kiz yok oylemi hissettirdim ask olsun
sifa olsun :)
kiz normal yiyorum ondan bundan :)Mevhibeee yine hangi detoxu yapiyor .
Mevhibeee yine hangi diyeti yapiyor.
Hobi olarak yine yap ama beslenme sekli olarak degil .
kiz normal yiyorum ondan bundan :)
iyikide detox yaptim haa oda pek verdirmedi bana uymadi
baska ne detoxu yaptimki
tahilli olunca cok acikmam diye yaptim gerci 8 kase degil 2 kase tukettim 8 kaseye uysam kilo yapacaktim o hafta 900 grm verdim ama bunuda es gecmeyelimHobi olarak yine yap ama beslenme sekli olarak degil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?