ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

ellerine sağlık kuzum çok yoğun bi iş dönemi geçiriyorum ondan çok giremiyorum ilk fırsatta bütün mesajları okuyacağım hepinizi öpüyorumm

günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum çok fazla işim oluyo , yazılanları tek tek okumaya vaktim olur inşallah
Gunaydin Ipek .

Dun tarti gunuydu bildirim yapmadin. Carsamba gunu ana tarti gunumuz. Pazar gunu istege bagli ancakk kilo bildirimi yapmayacagini bildirmek de fena olmazdi.

Hepimiz yetiskiniz ve bir gruba katiliyorsak sorumluluk sahibi olmaliyiz.

Evet bitmiyo bulasik bizde de hic. Ben tertemiz yapip cikiyorum sonra bizim adam girip aburcubur hazirliyo kendine sonra icecek falan. Onlari da hic dur makineye koyuyum deme gibi bi ozelligi yok. Pesinden ben bidaha girip topluyorum. Sizin makine fena olmus ya. Kadinlar gununde filan indirimler oluyo onu takip et de al kisa zamanda canim, durum musaitse. Makine buyuk nimet gercekten.

Ben hiç erken uyuyan çocuk görmedim yaaa benimki de şuan dağarcığındaki bütün kelimeleri kullanmakla meşgul
Ah gece birde uyusun da deliksiz uyusun yeter ya. Gece boyu elli kere uyanip tepeme cikiyor. Dun gun icinde bi kere uyuttum oglen. Aksam oldugunda uykudan bayilcak kivama gelmisti hemen de uyudu ama yarim saate bi uyanma huyu var
Cildircam artik gece uykularimi istiyorum
Bu kocaları napsak ki ya hep onların suçu birde ay tabi ha su grubu burçları da unutmayalım
Benim yukselen alcalan dahil su grubuyla alakam yok ama kocamla kizim su grubu burcu. Yine kabak kocaya patlasin
Zaten bu kocalar diyetin bas dusmani, ne zaman diyete girsem bizimkinin aklina kilo alma fikri geliyor, sonra gelsin baklavalar gitsin borekler aksam aksam Degisik bir ciftiz vesselam

zıtsınız demek ki. Benimki de kilo verecek guya boyle aksam aksam bi seyler yiyerek

Yok yahu benim ki hemen yapıştırıyor cevabı ben küçüğüm toplayamam çok yoruluyorum
Uyku falan geldiği yok uyuyalım deyince işim gücüm var benim diyor
Allahim cevaplara bak yerim benim kiz da bi konusuverse artik

Tuvalet isi icin kolay gelsin canim. Bol sabir diliyorum

Ay seni dövmem korkma :))) ama maddi imkanım el verse boks moks başlardım mutlaka ciddi anlamda öfke sorunum var benim farkımdayım ama böyle bir yerlere birşeylere vurarak atabilirim ancak
Al evine bir kum torbasi.

Bir zamanlar karateye gidiyordum da, aikidoya baslamayi dusunuyorum simdi.

gunaydin hanimlar nasilsiniz

menum

10 da limonlu ilik su 3-4 kayisi

12.30 da peynir yesil zeytin ceri domates acik cay

14 de yesil cay

16 da 1 dilim ananas

18.30 zerdacalli yogurt yesil cay

22.00da 1 dilim ananas

24.00 de ananas kabugundan cay

kokulusabun

Gunaydin Ipek .

Dun tarti gunuydu bildirim yapmadin. Carsamba gunu ana tarti gunumuz. Pazar gunu istege bagli ancakk kilo bildirimi yapmayacagini bildirmek de fena olmazdi.

Hepimiz yetiskiniz ve bir gruba katiliyorsak sorumluluk sahibi olmaliyiz.

haklısın tatlım ama ancak girdim pazar günü isteğe bağlı olduğu içinde çok üzerinde durmadım , tabiki hepimiz yetişkin insanlarız , hayatımızda tek burdan ibaret olmuyor . çarşamba günü bildirim yapacağım elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…