- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.341
ellerine sağlık kuzum çok yoğun bi iş dönemi geçiriyorum ondan çok giremiyorum ilk fırsatta bütün mesajları okuyacağım hepinizi öpüyorummPazar tartisi sonuclari.
Yuzdemiz 0.97
1: @Nyx16
2: A AklinYolu1
3: C cizen_bayan
Yuzdemiz 0.97 . Havada karada hastalikta bile boyleyiz biz.Az kilo veren arkadaslar , moral bozmaya gerek yok devammm.
Dereceye giren , kilo vermeye calisan arkadaslari tebrik ediyorum.Ayrica duzenli paylasim yapan arkadaslar da gozumden kacmiyor.
Eki Görüntüle 2238779
Gunaydin Ipek .günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum çok fazla işim oluyo , yazılanları tek tek okumaya vaktim olur inşallah
Valla benim bulaşık makinası hepten bozuldu gitti en son içindeki suyu olduğu gibi dışarı verdi tam oldu...
Arkadaş yıka yıka bitmiyor bulaşıklar sanki lokanta işletiyorum delircem yaw
Çamaşırları asıp geldim bende
Ah gece birde uyusun da deliksiz uyusun yeter ya. Gece boyu elli kere uyanip tepeme cikiyor. Dun gun icinde bi kere uyuttum oglen. Aksam oldugunda uykudan bayilcak kivama gelmisti hemen de uyudu ama yarim saate bi uyanma huyu varBen hiç erken uyuyan çocuk görmedim yaaa benimki de şuan dağarcığındaki bütün kelimeleri kullanmakla meşgul
Benim yukselen alcalan dahil su grubuyla alakam yok ama kocamla kizim su grubu burcu. Yine kabak kocaya patlasinBu kocaları napsak ki ya hep onların suçu birde ay tabiha su grubu burçları da unutmayalım
Zaten bu kocalar diyetin bas dusmani, ne zaman diyete girsem bizimkinin aklina kilo alma fikri geliyor, sonra gelsin baklavalar gitsin borekler aksam aksamDegisik bir ciftiz vesselam
Allahim cevaplara bak yerimYok yahu benim ki hemen yapıştırıyor cevabı ben küçüğüm toplayamam çok yoruluyorum
Uyku falan geldiği yok uyuyalım deyince işim gücüm var benim diyor
bende bugun is guc aynisiydim birde kizlari parka goturduk esimle 2 saat yurudum geldim yemek yap camasir topla katla kizlari doyur birde wc isine giristim kizlara insallah hemen ogrenirler pazara gittim geldim bugun yogundum az iyiyim ya is guuc yaptim :) sana kolay gelsin cabuk kirlenmesin evimiz
Sirayla yaptigin surece sorun yok ml.A AklinYolu1 ben meditasyonlari yapiyorum ama gunler karisti bildiremedim kaptancim. Eksigimi tamamladim, sonra siradan devam ettim.
Sana hic bulasmayayim.Günaydın kızlar bugün bi sinirliyim anlamadım neden böyle herşeye herkese kızmak istiyorum.
Ay birilerini dövesim var :)
Ay seni dövmem korkma :))) ama maddi imkanım el verse boks moks başlardım mutlaka ciddi anlamda öfke sorunum var benimSana hic bulasmayayim.
Al evine bir kum torbasi.Ay seni dövmem korkma :))) ama maddi imkanım el verse boks moks başlardım mutlaka ciddi anlamda öfke sorunum var benimfarkımdayım ama böyle bir yerlere birşeylere vurarak atabilirim ancak
Günaydın kızlar bugün bi sinirliyim anlamadım neden böyle herşeye herkese kızmak istiyorum.
Ay birilerini dövesim var :)
iyi sinirlenmisin marta girecegiz ocak diyorsun
Gunaydin Ipek .
Dun tarti gunuydu bildirim yapmadin. Carsamba gunu ana tarti gunumuz. Pazar gunu istege bagli ancakk kilo bildirimi yapmayacagini bildirmek de fena olmazdi.
Hepimiz yetiskiniz ve bir gruba katiliyorsak sorumluluk sahibi olmaliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?