- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.561
Yani kacamagim yokAma hastasın iyileşince çabuk verirsin meyve şekeri daha masum zaten eriyosun
Direnç gösteriyor vücudun sanırım, sen kaçamak yapıyomuydun bi de emziriyordun dimi
Bi de ne zaman işin varsa inat gibi engel oluyorlar
Aslında bu tartın çiğköftenin etkisi en dogru sonucu yarın sabah alırsın
İnce ince lahmacun hamuru gibi oluyor :)İttiler 2 tur yaptım
Eksi çıkayım da 1. Olamam bugun
Ne güzel tarifler var sende bunu da beğendim
Ben vanilyalı mistoya bayılıyorum ama şekersiz hatta bi ara içeyim bari eskiden çok içerdim ama şuan olduğum yerde yok yanına da bi kahveli pasta
İnce hamur yaptırsan 2 dlim olabilir ama bu hafta başka kaçamak yok
bende aynıyım bugun olmam lazimdi tik yok dahaTopiğin regl haftası herhalde bu hafta zira bende öyleyim. Ama benim suçlu o mu yoksa yediğim börek dolma mi bilemedim :)
Belki yazmışsındır veya özel değilse okumak için mi gittin londrayaKizlar okula gidemedim iki dk uzanayım derken uyuyup kalmışım.
Good morning giirllzzz
Tartı gününüz kutlu olsun
Benim küçük hasta oldu o yüzden çok aktif olamadım grupta ama iştahıma etki etmiş
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
Ama o hasta olmasın da ben gıdim gıdım vermeyene devam ederim
Tam 54 geldim. 53 lü rakamlar görmek istiyorum artık
Doğum günü kutlu olsun o zaman kaç yaşına girdi 31 martta beraber kutlarsınız kilo vermenin şerefineAy evet baglasan uyumayan durmayan cocuk 5 bucuktan 7 bucuga kadar uyudu dun.
Dun spor da yapamadim hamlamis bacaklarim hep. Bi de yiyince artilardayim iste. Dun dogumgunuydu bizim kizin. Kimsemiz yok kutlayacak diye pasta kesmedik allahtan bi demartin ortasinda kesilecek pastasi
Sen cok super ilerliyosun canim masallah azmine enerjine
Birazcık daha böyle devam et yakalıcam seniOoo havalara bakin. Iyileseyim size gosteririm.
Tebrikler.
Catch me if you can.Birazcık daha böyle devam et yakalıcam seni
Yuzdemiz baya kotu bu hafta umarim yukseltir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?