- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.581
Gece uyumazsan böyle olur bari hastayken uyu kız. Bu arada nasıl oldu boğazınKizlar okula gidemedim iki dk uzanayım derken uyuyup kalmışım.
Benim 4. Gün bugün 6 gün daha var 10 gün hiç normal değil doktora gitmem gerekiyorbende aynıyım bugun olmam lazimdi tik yok daha
Meditasyonu yapip yatiyorum ama uyuyamiyorum ki.Gece uyumazsan böyle olur bari hastayken uyu kız. Bu arada nasıl oldu boğazın
Eyvah eyvah geçen yıl bana da aynısı olmuştu ya tühMeditasyonu yapip yatiyorum ama uyuyamiyorum ki.
Dizi bile izlemiyorum bu ara.
Bogazim iyi de akciger kisminda nefes alirken sorun yasiyorum.
Hocasi kis gunu terliyorum diye klima acar.Eyvah eyvah geçen yıl bana da aynısı olmuştu ya tühantibiyotiği ihmal etme mandalina portakal da devam et. İhlamur papatya falan iç... uzadımı daha fena oluyor ben tam 14 iğne yedim antibiyotik ve yanında hap antibiyotik öyle toparlamıştım. Röntgen falan çektirsene gidip öyle anlaşılıyor ancak
Assolistlik yapıyor ha bunlar :)))
Yuzdemizi yukseltsinler diye bekliyorum yoksa hic beklemezdim.Assolistlik yapıyor ha bunlar :)))
Ahahah hadi bakalım tek ümidimiz onlar :)))Yuzdemizi yukseltsinler diye bekliyorum yoksa hic beklemezdim.
Cok yorgun hissediyorum be fatma. Limon sıkmaya bile useniyorum. Gidip uzanicam biraz.Ahahah hadi bakalım tek ümidimiz onlar :)))
bende aynı damla damla gelir damla damla gider 10-12 gun sürüyo doktor normal dedi ama bilmemBenim 4. Gün bugün 6 gün daha var 10 gün hiç normal değil doktora gitmem gerekiyor
menümü nerdeMenü belli yazayım gitsin
27 şubatkokulusabun
Sabah
Sade kahve 1 bardak limonlu su
Öğle
1 dilim domates
Akşam
2 dilim pizza 1 bardak ayran
Su 2 lt
Kanına girme bırak böreğini eritsin:)bende aynı damla damla gelir damla damla gider 10-12 gun sürüyo doktor normal dedi ama bilmem
Spiral var bende ondan diyolar gecen sene kontrole gittiğimde cikartalim dedim herşey cok müsait hemen hamile kalırsın dedi kalsin o zman dedim
menümü nerde
Eritsin tabi caniiimmmKanına girme bırak böreğini eritsin:)
Bugun cok yavaş çalışıyorum. Excelde guncelli.Eritsin tabi caniiimmm
1.sayfada guncellememissin bakayim dedim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?