- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.521
yenimi farkkettin gecenlerde gormustum yazmayi unuttum :)Yok be hic gidecege benzemiyor oldu bir kere.
Olur beraber gidelim.
nyx kilo verdi de bende is yok bu hafta. Kapisin siz.
Ooo hamilelik takvimleri yapilmis.
Yok beee sabit ciksam yine iyi. Kendimi biliyorum ben. Vanilyali latte , mandalina , portakal...acikinmi 1 . olmayi hedefledin A AklinYolu1 1. ligini vermez bu hafta :)
bakalim yarin umarim hepimiz ekside oluruzYok beee sabit ciksam yine iyi. Kendimi biliyorum ben. Vanilyali latte , mandalina , portakal...
Olursun tabi ki.benim 31 mart hedefim 57 canim sen 58.40 yazmisin :) zaten 57 de olamam sanirim .30 gun kaldi hayirlisi
kiz hafta sonlari cumartesi pazar kebap balik doner kim yiyor :) ondan sonra hafta ici yakmaya calisiyorumOlursun tabi ki.
Yarin biraz farkli beslen mevhibe. Cok az yiyorsun.
Ben de pizza yerim mesela.
Bilmem kim yiyor. ahaha.kiz hafta sonlari cumartesi pazar kebap balik doner kim yiyor :) ondan sonra hafta ici yakmaya calisiyorum
ben tabiki :) ben tabikiBilmem kim yiyor. ahaha.
saka bi yana hic boyle beslenmemA AklinYolu1
menum
sabah sucuk yumurta ekmek peynir zeytin salam domates bal kaymak recelli labne ekmek
dana iskender arkasina tas kadayif dondurma
aksam adana kebap arkasina kunefe dondurma
nasil olur ama56 goreyim yicem bu menuyu bir gunde :)
Tam da yuru git beni kekleme diyecektim.saka bi yana hic boyle beslenmem
opuldun canim .tatlilarla aram yoktur serbetli tatli yedigimde basim agrirdi 15 li yaslarda .yersem cok nadir sutlu tatli tarcin eklerim yada bitter cikolata oda regl gunumde cikolata :)Tam da yuru git beni kekleme diyecektim.
Iyi geceler. Gec oldu yat artik.
Iyi geceler, ruyanda ananas gorrr.opuldun canim .tatlilarla aram yoktur serbetli tatli yedigimde basim agrirdi 15 li yaslarda .yersem cok nadir sutlu tatli tarcin eklerim yada bitter cikolata oda regl gunumde cikolata :)
Iyi geceler, ruyanda ananas gorrr.
Kizim git yat . Doverim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?