ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Good morning giirllzzz

Tartı gününüz kutlu olsun

Benim küçük hasta oldu o yüzden çok aktif olamadım grupta ama iştahıma etki etmiş

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.

Ama o hasta olmasın da ben gıdim gıdım vermeyene devam ederim

Tam 54 geldim. 53 lü rakamlar görmek istiyorum artık

Eklentiler

• IMG_20190227_082510.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 26
gitti gobus gitti .kiz 10 gun gider ince dilim yiyorsun kabugunu cay yapiyorsun .12 tl burdada tabiki buyuklugune gore tl tutuyor :) bak gobek gitti reglim bitsin guzel odem yag gidecek yag ve odem giderici
Şimdi evde 4 kişiyiz ben yicem size vermem desem sence ne ederler bana burda taneyle canım büyük küçük farketmez en son 16.95 di bugün dışarı çıkacağım sağıma soluma bir bakayım

Çok güzel bilgiler canım da ananas biraz kısmet işi :))) beyaz atlı prens bulursan belki :)

iten oldumu
ben memnun kaldim surekli favorim olucak :)
İttiler 2 tur yaptım

acikinmi 1 . olmayi hedefledin A AklinYolu1 1. ligini vermez bu hafta :)
Eksi çıkayım da 1. Olamam bugun

Ne güzel tarifler var sende bunu da beğendim

Yok beee sabit ciksam yine iyi. Kendimi biliyorum ben. Vanilyali latte , mandalina , portakal...
Ben vanilyalı mistoya bayılıyorum ama şekersiz hatta bi ara içeyim bari eskiden çok içerdim ama şuan olduğum yerde yok yanına da bi kahveli pasta
Bugün sinema günü yapcaz o yüzden bende pizza yerim belki :) 2 dilim yesem yeter dimi çok mu yoksa :)
İnce hamur yaptırsan 2 dlim olabilir ama bu hafta başka kaçamak yok

Gunaydin kizlar.

Dun cok kkotu bi gun gecirdim yine ben. Aksam girecektim giremedim de. Cocuk telefonu elimde gorunce direk aliyor elimden. Aksam da bicimsiz bi vakitte uyudu. Yemek filan yapamadim. Cigkofte yedik gec bi vakitte. Malesef sonuc bu .Hatta su an ciktigimda 72.0 gorunuyor. Hangisini yukleyim bilemedim..

A AklinYolu1

Gunaydin kizlar,

Maalesef 53.6 kg. Carsambaya gore +300

Ben kendimi biliyorum derken dogruyu soyluyordum. Meyve etkisi bende cikolata etkisi yapiyor.

Iyilesene kadar boyle devam galiba.
Ama hastasın iyileşince çabuk verirsin meyve şekeri daha masum zaten eriyosun

Eki Görüntüle 2239846 yerinde saymaca +200 -200 gidip geliyoz bakalim
Direnç gösteriyor vücudun sanırım, sen kaçamak yapıyomuydun bi de emziriyordun dimi

Bi de ne zaman işin varsa inat gibi engel oluyorlar
Aslında bu tartın çiğköftenin etkisi en dogru sonucu yarın sabah alırsın

Ay evet baglasan uyumayan durmayan cocuk 5 bucuktan 7 bucuga kadar uyudu dun.

Dun spor da yapamadim hamlamis bacaklarim hep. Bi de yiyince artilardayim iste. Dun dogumgunuydu bizim kizin. Kimsemiz yok kutlayacak diye pasta kesmedik allahtan bi de martin ortasinda kesilecek pastasi

Sen cok super ilerliyosun canim masallah azmine enerjine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…