- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.701
Günaydın başkanım bende dündendir meditasyon yapıyorumGunaydin kizlar,
Bir gunaydin yazip kacacagim.
7:30 da evden cikip 10 gibi eve gelecegim ama arada bakarim size.
27 Subat Meditassyonn tamammm.
Super nana.Günaydın başkanım bende dündendir meditasyon yapıyorum
Ben kan tahlili yaptırdığımda 5 tüp kan almışlardıVay arkadas kanım kalmadi 4tup kan aldılar
Ne için yatırıyorsun tahlilleri bi sıkıntın yoktur inşallahVay arkadas kanım kalmadi 4tup kan aldılar
Hem genel hemde tiroid bakilcakNe için yatırıyorsun tahlilleri bi sıkıntın yoktur inşallah
Teşekkürler cnm İnan bu dönem çok ihtiyacım varSuper nana.Faydasini goreceksin.
Geçmiş olsun cnmHem genel hemde tiroid bakilcak
Asm de yaptırmıştım aralık ayında hipertiroid var dedi sonra bademcik ameliyatı oldum kaldi oyle simdi gidip bi baktirayim dedim ilaç kullanmak lazimmis cunku
Sağol canimGeçmiş olsun cnm
14 de ki menumu degistiroyorum 1 ince dilim ananasslm kizlar nasilsiniz
menum
8 de yesil cay
10 da 1 haslama yumurta maydonoz 8 yesil zeytin 1 dilim ekmek
12 de 3 kuru kayisi +ilik limonlu su
14 de firinda 1 tane baget tavuk
16 da 1 bardak domates suyu
18 de 1 haslama yumurta
20 de 3 kuru kayisi +ilik limonlu su
22 de yesil cay az tarcin az zerdacal az zencefil karisimli sutlu yesil cay
kokulusabun
Hmm çok geçmiş olsun o zaman yaptır tabi bende önümüzdeki ay yaptıracağım hormonlar vitaminler falan bakılacak doktor öyle dedi. Benim sürekli kan değerlerim düşüyor yoğun adetten dolayıHem genel hemde tiroid bakilcak
Asm de yaptırmıştım aralık ayında hipertiroid var dedi sonra bademcik ameliyatı oldum kaldi oyle simdi gidip bi baktirayim dedim ilaç kullanmak lazimmis cunku
Benim tartımın da pili bitti pazara kadar takmamayı düşünüyorum dayanabilirsemGünaydın kızlar bir değişiklik yapıp bugün tartılmıyorum yatına bıraktım tabi dayanabilirsem
Bu menü hoşuma gitti ara öğün yok öğünler 2 çeşit bence bunun faydası olurkokulusabun 28 şubat menü
Sabah
1 bardak limonlu su
sade kahve (limonlu suyu içebilmek için yanında içiyorum)
Öğle
2 Haşlanmış tavuk baget
Salata 1 kase
Akşam
2 yumurta ile ıspanaklı yumurta ve 1 adet domates
Su 2.5 litre
İnşallah bakalım işe yarayacak mi ara öğün sevmiyorum ben sıkılıyorum durmadan yemek yemekten:)Benim tartımın da pili bitti pazara kadar takmamayı düşünüyorum dayanabilirsem
Bu menü hoşuma gitti ara öğün yok öğünler 2 çeşit bence bunun faydası olur
Bak bak kendine 51 yazmışHedefler de boyle. Bosluklari doldurun. Kacirdiysam lutfen tekrar yazin.
Nyx1 sen yazma.
Eki Görüntüle 2240159
Yemeklerden yarım saat önce yeşilçay falan içsen aslında daha az yemeni de sağlıyor tok tutuyoİnşallah bakalım işe yarayacak mi ara öğün sevmiyorum ben sıkılıyorum durmadan yemek yemekten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?