ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

kiz ateslendi gece az once dr dan geldim giderken dolmusla donuste yuruyerek geldim kizda kucagimda kollum koptu madem disari ciktim yurumek bahane oldu
39 derece atesi antibiyotik yazdi 34 hafta dogdular cok hasta oluyorlar ikizlerim
Çok geçmiş olsun canım ya hastalıklar bitmiyor hiç birinden diğerine dönüp durur. Allah kolaylık versin

kiz ateslendi gece az once dr dan geldim giderken dolmusla donuste yuruyerek geldim kizda kucagimda kollum koptu madem disari ciktim yurumek bahane oldu
39 derece atesi antibiyotik yazdi 34 hafta dogdular cok hasta oluyorlar ikizlerim
Geçmiş olsun cnm salgın var cnm
Benim oğlanda hasta oldu dr 2 kutu antibiyotik yazdı
Üzme canım kendini rabbim şifa versin tez zaman da

yeme başkanım 3 kilo birden alırsın yazık etme
Ben 6 kilo aldım düşün artık tartıya çıkmıyorum en son tartıldıktan sonra
Şimdi sen hamur işi tatlı kızarmalardan uzak dur yeter hem sana hem bebeğine zarar... Hamileyim ne denk gelirse yiyeyim deme canım Hiç bi faydası yok....

Ikra meyra

Geçmiş olsun . Benim kizimda son üç gündur 39 üstü ates iki kere doktora götürdüm biri ates düşürücü verdi yolladı, diğeri kulak enf. Benziyor ama idrar ve kana bakalım dedi. Vaktim yoktu okula tekrar dönecektim. O da o zmn antibiyotik başlayalım daha çok küçük dedi 8 aylık bu arada.

Uc gun boyunca sadece fitil ve ates düşürücü ile sakinleşti 39 üstüydu hep.

4.Gün kırmızı döküntü oldu vücudunda ve yüzünde meger 6. Hastalık diye birşey olmuş. Döküntü olunca ates bitti rahat etti. Antibiyotik gerek yokmuş bu hastalıkta ama başladığım icin 5 gün devam etcem mecbur.

Şimdi sen hamur işi tatlı kızarmalardan uzak dur yeter hem sana hem bebeğine zarar... Hamileyim ne denk gelirse yiyeyim deme canım Hiç bi faydası yok....
Cnm uzak durmaya çalışıyorum dışardan eve gelince yada evde iş yapınca ekmek arası yiyorum gofret yediğim halde doymuyorum yorulunca çok acıkıyorum tutamıyorum kendimi

Geçmiş olsun canım anlayamamışlar mı 6.hastalığı kuzu antibiyotik almazdı boşuna ama yapcak bişy yok döküntüden sonra rahatlar çabuk atlatır inş

Bu akşam kaçamak günüm yapıcam uzun haftalar dayanamam sonra kan şekerim mahvoluyo saldırıyorum gecen hafta pazar yaptm bu hafta bugun, çarşambaya kadar da yapmicam bari haftabaşı yapim cabuk eritirim inş
Hiç halim yok bugun

Geçmiş olsun cnm salgın var cnm
Benim oğlanda hasta oldu dr 2 kutu antibiyotik yazdı
Üzme canım kendini rabbim şifa versin tez zaman da
sagol cnm daha 2 yasibdalar kacinci antibiyotik suruplar igneler ooff

cok gecmis olsun cnm allah sifa versin benim kizda 3 gundur atesli dusmedi dolvenle antibiyotik verildi bugun 1 hafta vericem

Gecmis olsun ikinizin kuzularina da. Cocuklarin hastaligi cok zor ya.

28 subat menum kokulusabun

Sabah
Yulafli yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Avokado

Ara
Süt
3 gün kurusu
3 hurma

Aksam
3 kasik makarna
Yarim kase corba
Ayran

Gece
Sut
Rezene anason

Spor 21 dk eliptik + 14 dk bolgesel
O hurmalar tirmaliyo seni haberin yok hem hurma hem kayısı cok ikisini de yemek istersen ikisi en fazla 3 olsun bence

Selam kızlar nasılsınız. Benim feci bir baş ağrım var
Uykum var ama uyuma imkanım yok şuan... Benim çocuklar uyuyana kadar da uykum kaçıyor sonra gelsin 3 ler 5ler sabah oluyor dönerken oyyy oy
ay hep aynı hali olmuyo insanın o zmanda inadına daha gec yatiyolar

Selam kızlar nasılsınız. Benim feci bir baş ağrım var
Uykum var ama uyuma imkanım yok şuan... Benim çocuklar uyuyana kadar da uykum kaçıyor sonra gelsin 3 ler 5ler sabah oluyor dönerken oyyy oy
migren se fena agri oluyor ben avmigran kullaniyorum cok iyi migren hapi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…