- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.721
Böyle mi yarıyor sana menün çok sık geldislm kizlar nasilsiniz
menum
8 de yesil cay
10 da 1 haslama yumurta maydonoz 8 yesil zeytin 1 dilim ekmek
12 de 3 kuru kayisi +ilik limonlu su
14 de firinda 1 tane baget tavuk
16 da 1 bardak domates suyu
18 de 1 haslama yumurta
20 de 3 kuru kayisi +ilik limonlu su
22 de yesil cay az tarcin az zerdacal az zencefil karisimli sutlu yesil cay
kokulusabun
Ders arasindayiz. O zaman gerçekten görmemiştim şimdi bilerek görmüyorumBak bak kendine 51 yazmış
Ben yazmıştım tartı günü ama görmemezliğe geldin demek...
58.9 diyorum her hafta 1 sayı düşecek
Sen bugün ikişer ikişer portakal mandalinanı yedin mi iyi gelirDers arasindayiz. O zaman gerçekten görmemiştim şimdi bilerek görmüyorum
Menuler yazılırken başta gunun tarihi atılmalı vekokulusabun etiketlenmeli.
Ben sab. kadar sabırlı değilim ona göre. Yok sayarım.
ilk defa bu sekil deniyorum :)Böyle mi yarıyor sana menün çok sık geldi
Cok beklersinSen bugün ikişer ikişer portakal mandalinanı yedin mi iyi gelir
Menuler güzel yazılıyor aslında ama iki şey eksik olabiliyor. Bir tarih, iki etiketleme. O menu gözden kaçabilir. Menu kupaları sıralamada önemli. Ben olsam bu iki şeye dikkat ederdim.Etiket olmayınca her zaman görme şansım olmuyor zaten. Tarih konusunda da haklısın, en son gece geç saatte bakıp, benden sonra yazan olursa da saymıyorum. Artık herkes alışık, bir düzen oturtulması şart
Benim bu hafta saçma sapan yemek yeme durumum oluyor. Oyüzden menü yazamadım. Ama işler yoluna girsin, haftaya sporum ve menülerimle aranızdayım kızlar
Kaptan özüne döndü28 şubat 2019 menüsükokulusabun
Sabah
Sutlu Yulaf ezmesi
1 latte
1 mocha
Hazır sebze çorbası
Oglen
Bir latte
Aksam
Matcha latte
Chai latte
Eve gidince Zerdecalli yogurt
Bitki cayi
Daha tam değil.Kaptan özüne döndü
Oldugu kadar sonrasında cok salmazsan ki salmazsın artik korursunDaha tam değil.
Son bir buçuk kilo kaldı ve 6 gün kaldı. Bakalim şapkadan ne çıkacak :)
Daha fazla ugrasamiycam üzgünüm. Kaçırdığım dersler var ve toparlamam gerekiyor. Artık ne çıkarsa...
Ne salicam normal beslenmem bu latte,mocha patates arada pizza işteOldugu kadar sonrasında cok salmazsan ki salmazsın artik korursun
geçmiş olsun zor oluyo çocuklar ateşlenince en korktugumkiz ateslendi gece az once dr dan geldim giderken dolmusla donuste yuruyerek geldim kizda kucagimda kollum koptu madem disari ciktim yurumek bahane oldu
39 derece atesi antibiyotik yazdi 34 hafta dogdular cok hasta oluyorlar ikizlerim
PastaNe salicam normal beslenmem bu latte,mocha patates arada pizza işte
Ona bulasmam bir süre :)
Benim ikizlerim de 33 hafta sonunda doğdu. Prematüre bebeğin bakımı zor canım. Allah sağlık versin ikizlerine..kiz ateslendi gece az once dr dan geldim giderken dolmusla donuste yuruyerek geldim kizda kucagimda kollum koptu madem disari ciktim yurumek bahane oldu
39 derece atesi antibiyotik yazdi 34 hafta dogdular cok hasta oluyorlar ikizlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?