ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Böyle mi yarıyor sana menün çok sık geldi

Menuler yazılırken başta gunun tarihi atılmalı ve kokulusabun etiketlenmeli.

Ben sab. kadar sabırlı değilim ona göre. Yok sayarım.

Etiket olmayınca her zaman görme şansım olmuyor zaten. Tarih konusunda da haklısın, en son gece geç saatte bakıp, benden sonra yazan olursa da saymıyorum. Artık herkes alışık, bir düzen oturtulması şart
Benim bu hafta saçma sapan yemek yeme durumum oluyor. Oyüzden menü yazamadım. Ama işler yoluna girsin, haftaya sporum ve menülerimle aranızdayım kızlar

Sen bugün ikişer ikişer portakal mandalinanı yedin mi iyi gelir
Cok beklersin

Menuler güzel yazılıyor aslında ama iki şey eksik olabiliyor. Bir tarih, iki etiketleme. O menu gözden kaçabilir. Menu kupaları sıralamada önemli. Ben olsam bu iki şeye dikkat ederdim.

Daha tam değil.

Son bir buçuk kilo kaldı ve 6 gün kaldı. Bakalim şapkadan ne çıkacak :)

Daha fazla ugrasamiycam üzgünüm. Kaçırdığım dersler var ve toparlamam gerekiyor. Artık ne çıkarsa...
Oldugu kadar sonrasında cok salmazsan ki salmazsın artik korursun

kiz ateslendi gece az once dr dan geldim giderken dolmusla donuste yuruyerek geldim kizda kucagimda kollum koptu madem disari ciktim yurumek bahane oldu
39 derece atesi antibiyotik yazdi 34 hafta dogdular cok hasta oluyorlar ikizlerim

kiz ateslendi gece az once dr dan geldim giderken dolmusla donuste yuruyerek geldim kizda kucagimda kollum koptu madem disari ciktim yurumek bahane oldu
39 derece atesi antibiyotik yazdi 34 hafta dogdular cok hasta oluyorlar ikizlerim
geçmiş olsun zor oluyo çocuklar ateşlenince en korktugum

Benim ikizlerim de 33 hafta sonunda doğdu. Prematüre bebeğin bakımı zor canım. Allah sağlık versin ikizlerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…