ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Dün kaçamak yapıcam dedim ama yapmadım o yüzden menü güncellemedim, bu ara içimde bi sıkıntı var pek olumlu değilim diyeti falan da bozasım geldi ama zar zor motive ettim kendimi vücudum şiş 300 gr falan artıdayım toparlamayı umuyorum

Hiç moralini bozma diyetini de tabi... ödem çabuk atlatırsın bak mevhibe ananas çayı işe yarıyor diyor deneyebilirsin canım.

Gunaydin kizlar ,

Sitenin yeni goruntusunu hic begenmedim.

Dun eve gec cok geldim. Mesajlarima giremedim . O yuzden hangi olumlamayi gonderdigimi hatirlamadigim icin yapamadim. Bugun iki tane yapacagim o yuzden...
ayy bende begenmedim

O hurmalar tirmaliyo seni haberin yok hem hurma hem kayısı cok ikisini de yemek istersen ikisi en fazla 3 olsun bence

ay hep aynı hali olmuyo insanın o zmanda inadına daha gec yatiyolar

Hurmalardan oldugunu pek sanmiyorum canim ama bugun gun kurusu yemicem bakalim. Sut icin mecbur yiyorum. Kizim yemek yemiyor bu ara sute takti kafayi iyice. Bari kaliteli olsun diye iste..
Ya bu ara bende de acayip bi sinir var. Herkesin dedigi yaptigi fena rahatsiz ediyo beni. Patlayacak yer ariyorum. Neden acaba.
Ödemdir canim bozma aman diyim. Ben haftasonu bozdum hala toparlayamadim. Aldigimi verdim ama eksiye gecemedim. Bu daha cok bozuyo motivasyonu inan ki.

slm hnmlar gece hic uyimadim acile gittik cocuk 40 derece atesle alev gibiydi 3 geciyordu eve geldik igne yapildi ishalde oldu

menum olacagini sanmiyorum uykusuzum sabah uyuyinca bende 9 dan 12 ye kadar uyudum

8 de limonlu su

13 de peynir ekmek zeytin cay

saat yazmiyorum

ananas cayi

zerdacalli yogurt

aksam 1 baget tavuk yogurt

ananas cayi
kokulusabun

Çok geçmiş olsun canım sen kuzuyla ilgilen halsiz de kalma sakin. ALLAH kolaylık versin çocuktan fırsat buldukça dinlen ki sende hasta olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…