ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Canım çok geçmiş olsun... pazar kaldığın yerden devam edersin tartıyla. İş olayını çözdükten sonra devam edeceksin daha istikrarlı şekilde biz senin o hallerini çok iyi biliyoruz yılmak yok...

Arkadaslar 3. sezona hazir miyiz?

Yeni tablomuz hazir. Listeden silme gibi bir durum soz konusu degil ancak hesaplama kolayligi acisindan bazi arkadaslari listenin sonuna tasidim.

Herhangi bir ihtimale karsi gelirlerse yerleri hazir.
Yahu kaptan biz hep hazırız diyoruz da ruhsal olarak ne kadar doğru bilemedim ama napıyoruz inatla devam diyoruz :)

Vücut verdikten sonra indirin kiloyu 1 yılda kabullenip beyne kaydediyor o zaman daha esnek yiyebiliriz ama ilk 1 yıl çok çok zor korumak...

Benim migren tam gaz devam şuan kendimi sabitledim kıpırdamadan oturuyorum. Çünkü en ufak harekette zonklama ve mide bulantısı coşuyor.
Sabahtan beri hiç bişey yiyemedim menü bende yazmaya devam ederim. Gerçekten kaçamağı engelliyor.
Tatlı patates arıyorum ama hiç bir markette yok

Ay ben bi umut bütün seçenekleri denedim zannettim ki eski haline dönecek sadece renk değişiyor... sevemedim şu temayı şekli şemali
ben degisiklik yapmadim sabah normaldi simdi girdim renk pembe olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…