- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.241
55te buluşup kapışalımBuna en çok nyx sevinecek tarihe gomecegim onu
Canımmm çok güzel tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Çok seviniyorum ha ben :)) kendim 62 olmuş gibi sanki :)Gunaydin kizlar ,
Yarim saat mi ne uyudum.
Birazdan okula gidecegim. Saat daha sabahin yedisi.
52.7 - 200 gram -200 gramdir.
Eki Görüntüle 2242310
Alttaki resim de yag yuzdemi yani %19.3 gosteriyor.
Eki Görüntüle 2242312
Canım çok geçmiş olsun... pazar kaldığın yerden devam edersin tartıyla. İş olayını çözdükten sonra devam edeceksin daha istikrarlı şekilde biz senin o hallerini çok iyi biliyoruz yılmak yok...Kızlar zaten diyet yapamıyorum kilo veremiyorum ama tartı fotosuda atamıcam bugun malesef dedem kalça kemiğini kırmış ameliyat oldu bende bugun onu görmeye memlekete gidiyorum çok erken kalkıp yola çıktım kusura bakmayın A AklinYolu1 seni de tebrik ediyorum vallahi o kadar az yemekle nasıl bütün gün geçirebiliyosun ya
Yahu kaptan biz hep hazırız diyoruz da ruhsal olarak ne kadar doğru bilemedim ama napıyoruz inatla devam diyoruz :)Arkadaslar 3. sezona hazir miyiz?
Yeni tablomuz hazir. Listeden silme gibi bir durum soz konusu degil ancak hesaplama kolayligi acisindan bazi arkadaslari listenin sonuna tasidim.
Herhangi bir ihtimale karsi gelirlerse yerleri hazir.
Vücut verdikten sonra indirin kiloyu 1 yılda kabullenip beyne kaydediyor o zaman daha esnek yiyebiliriz ama ilk 1 yıl çok çok zor korumak...Bence dikkat edersin artik. O kadar emege yazik etme.
Evet maden suyu. Ama bugun yapmayi unuttum. Ac karna yapilan seyleri hep unutuyorum ben ya. Tiorid ilacimi da bu yuzden aksatiyorum hep.
Yine birinci olduNyx1
Gecmis olsun canim. Benim de babannem kalcadan ameliyat olmustu. Genel anesteziyle yapmamislar. Psikolojisi bozuldu butun sesleri duymus. Siz moral bakimindan destek olmaya calisin daha cok.
Evet eksi eksidir sonuctaHaftaya hedefim 69.9 artik
Kac saattir acsinafiyet olsun
Hayat boyu boyle mi olcak acaba ben de bunu cok merak ediyorum. Hic kalorisini, saatini, kac kilo aldircagini dusunmeden bi seyler yiyip icemeyecek miyiz ya
Haksizlik
Ay ben bi umut bütün seçenekleri denedim zannettim ki eski haline dönecek sadece renk değişiyor... sevemedim şu temayı şekli şemalipembe olmus sayfa sizdede aynimi :)
evet umarim 59 cabuk gorrum hepimiz gorelim :)Cekilmez ki zaten. Gorceksin tabi bu azimle. 51 gorunce 49a cekme de hedefini
Ha gayret gidiyo 60larz
ben degisiklik yapmadim sabah normaldi simdi girdim renk pembe olmusAy ben bi umut bütün seçenekleri denedim zannettim ki eski haline dönecek sadece renk değişiyor... sevemedim şu temayı şekli şemali
Ogle yemeği için şimdi hazır patates kızartması yiyorum daha ne yapayım55te buluşup kapışalımhatta Nisan sonu seni yakalamış olcam buralarda olursan haberleşiriz belki de geçerim kim bilir
Sagol fatmacim. Az kaldı sizi de göreceğiz.Canımmm çok güzel tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Çok seviniyorum ha ben :)) kendim 62 olmuş gibi sanki :)
Alışamadım ben ya mesaj gelince dedim herhalde isteyen eski halini kullanacak :))ben degisiklik yapmadim sabah normaldi simdi girdim renk pembe olmus
Ahaha hedef 55 miydi seninOgle yemeği için şimdi hazır patates kızartması yiyorum daha ne yapayım
Kendim 52 olmuş gibi yazdıydım niye 62 olmuş ki acaba oSagol fatmacim. Az kaldı sizi de göreceğiz.
Yok canim onu nyx alsınAhaha hedef 55 miydi senin
62 kaldıysa aklındaKendim 52 olmuş gibi yazdıydım niye 62 olmuş ki acaba o
Bana tatlı patates yollasana yahu bulamıyorum hiç bir yerdeYok canim onu nyx alsın
Patatesle mochayla zayıflarız biz.
Yok beya 52 aklımdaki de dilimdeki de ama elimde klavyede 62 oluyor bu evrenin bir mesajımı :)62 kaldıysa aklında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?