ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Yediğin pastaları sakın söyleme diyette olup yiyemeyenler var
Valla vereceğim kilodan çok dereceye girmeye takıyorum o yüzden bu çabam

Ayni eski ben ahaha.

Ben derece degil de daka cok ne kadar giderse kardir modundaydim.

Yokk be 51.9 olana kadar devam ederim ben ama zeytinden baska seyler yiyicigim bugun.

Bence dikkat edersin artik. O kadar emege yazik etme.

Evet maden suyu. Ama bugun yapmayi unuttum. Ac karna yapilan seyleri hep unutuyorum ben ya. Tiorid ilacimi da bu yuzden aksatiyorum hep.

Yine birinci oldu Nyx1

Gecmis olsun canim. Benim de babannem kalcadan ameliyat olmustu. Genel anesteziyle yapmamislar. Psikolojisi bozuldu butun sesleri duymus. Siz moral bakimindan destek olmaya calisin daha cok.
Kotu degil ml , gayet guzel. Tebrikler.

Evet eksi eksidir sonucta Haftaya hedefim 69.9 artik
Vee -1200
Sabah dayanamadım artık 3 yumurta 1 kivi yedim yumurtada 3 beyaz 1 sarı
Kendime geldim
Kac saattir acsin afiyet olsun
Merak ettigim 1/3 latte simdi ictim bir de matcha latte icsem aksam kac cikarim.

Ben okula kaciyorum.
Hayat boyu boyle mi olcak acaba ben de bunu cok merak ediyorum. Hic kalorisini, saatini, kac kilo aldircagini dusunmeden bi seyler yiyip icemeyecek miyiz ya
Haksizlik

Kizlar yeni kurallar söyle. Artık menu bildirimi yok kokulusabun . Sab. Sana da emeklerin için teşekkür ederim.

3.bucuk hafta kaldığı için hızlandırılmış duruma geçeceğiz.

Şöyle ki: bugun 2.sezon bitiyor. Carsamba pazar arası bir sıralama, pazar carsamba arası oteki sıralama. Artık hedef bildirmek de yok. Sadece yuzdeler yarışıyor.

Kilo alana aldığı kiloyu verene kadar sıralama hakkı yok.

Dileyen yine hedefini, menüsünü yazabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…