- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.221
Yediğin pastaları sakın söyleme diyette olup yiyemeyenler var
Valla vereceğim kilodan çok dereceye girmeye takıyorum o yüzden bu çabam
Ayyy bilmiyorum ya icimden bambaska biri cikiyor o aralarda.
Soda derken , maden suyu degil mi?
Acaip bir birinci olma hirsi var. Hafta hafta hesapliyor.
Yokk yaaa accc filan degilim ben.
Ben de odev bitene kadar buradayim. O da bir sabaha karsi ediyor galiba.
Kızlar zaten diyet yapamıyorum kilo veremiyorum ama tartı fotosuda atamıcam bugun malesef dedem kalça kemiğini kırmış ameliyat oldu bende bugun onu görmeye memlekete gidiyorum çok erken kalkıp yola çıktım kusura bakmayın A AklinYolu1 seni de tebrik ediyorum vallahi o kadar az yemekle nasıl bütün gün geçirebiliyosun ya
Kotu degil ml , gayet guzel. Tebrikler.
Kac saattir acsinVee -1200
Sabah dayanamadım artık 3 yumurta 1 kivi yedim yumurtada 3 beyaz 1 sarı
Kendime geldim
Hayat boyu boyle mi olcak acaba ben de bunu cok merak ediyorum. Hic kalorisini, saatini, kac kilo aldircagini dusunmeden bi seyler yiyip icemeyecek miyiz yaMerak ettigim 1/3 latte simdi ictim bir de matcha latte icsem aksam kac cikarim.
Ben okula kaciyorum.
Yok ya ben çekemem böyle ama o 51.9 u göreceğim ama bugün ama yarın. :)Hayat boyu boyle mi olcak acaba ben de bunu cok merak ediyorum. Hic kalorisini, saatini, kac kilo aldircagini dusunmeden bi seyler yiyip icemeyecek miyiz ya
Hedefleri yarın soracağım mevhibe. 60.9 yap sen onu :)gunaydin hanimlar A AklinYolu1 haftaya hedef 61.0 :)
Ben de matcha ve mocha arasında kararsız kaldım :)Kızlar selam ofis interneti gitti telefonun interneti az girip çıkıyorum tattığı bıraktım regliyim şişlik vae felaket ilk kez bu kadar şişlik hissettim arada gelirim
Yok ya ben çekemem böyle ama o 51.9 u göreceğim ama bugün ama yarın. :)
Cok geç mochami bitirdim :)Kaptan matcha ic sen
Mochayi bosver
Sınav bir hafta ertelenmiş. Bir hafta daha sizinleyim. Artık kaça düşerim bilmem.Cekilmez ki zaten. Gorceksin tabi bu azimle. 51 gorunce 49a cekme de hedefini
Ha gayret gidiyo 60lar
Tartı öncesi o pilavı yemeyecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?