ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Cok geç mochami bitirdim :)

Afiyet olsun
Tartı öncesi o pilavı yemeyecektin
Ama olsun eksidesin 1 2 güne düzelir bugunü hafif tutarsan

Valla yedim artik yapcak bi sey yok
Sirf sen yine birinci ol diye yaptim
Vücut verdikten sonra indirin kiloyu 1 yılda kabullenip beyne kaydediyor o zaman daha esnek yiyebiliriz ama ilk 1 yıl çok çok zor korumak...
Of 1 yil ne ya. Amaaan bitmedi derdimiz

Afiyet olsun

Valla yedim artik yapcak bi sey yok
Sirf sen yine birinci ol diye yaptim

Of 1 yil ne ya. Amaaan bitmedi derdimiz
Alırken 3er beşer verirken gram gram birde koruma derdi var bitmez bu çile evlilik gibi yahu :))) bir yastıkta kocayacağız

Ben hergün patatesle mocha yesem 60 altına inemezdim heralde

Pozitif enerji yay sende 5lilere ineceksin tablo yok diye hedefini göremiyorum bulmak zor
Hedef 60lı rakam yarışma sonu için ama idealim 55 tabi :))) nickime bak 75 55 :)) başlangıç ve son

Menümü yazıyorum 6 mart çarşamba
Sabah 1 kase yoğurt
Öğlen yarım Patates haşlama
Ara sade kahve maden suyu
Akşam yarım Patates kurutulmuş domates ve kurutulmuş taze fasulyeden yemek yaptım 1 tabak yanına 3 kaşık yoğurt yemeğim de yağ bulunmamaktadır :)

Bu arada gece ictigim sutu baharatli iciyorum ben 9 gündür. Bugun 10.gun. iyice isitip icmek gerekiyordu sanirim. Ben sicak sut hic sevmedigim icin azicik ılık ictim 6 gun. 3 gundur daha sicak iciyorum. Sicak icenler cok faydasi olduğunu bilmemkac kilo verdirdigini soyluyor ama bendeki durum malumunuz.
Belki sicak icmedigim icindir bilemiyorum. Bugun son kez icicem. 10 gun yapiliyormus. Yarin sabah da ac karna maden suyu+yarim limon+3 kasik yogurt+ 1 cay kasigi toz zencefil kürüne basliyorum. Bu da 10 gun yapiliyor galiba. Bakalim bunun etkisi nasil olacak

Sıcak sütü bende sevmiyorum ya bilmem etkisi varmıdır. Belki baharatları aktive etmek için sıcak olması gereklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…