- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.261
Yollayayım ananasla birlikteBana tatlı patates yollasana yahu bulamıyorum hiç bir yerde
Dedim heralde zevk için 55 de kapışacaklar:)Yok canim onu nyx alsın
Patatesle mochayla zayıflarız biz.
3. Buçuk hafta sonraki kilonYok beya 52 aklımdaki de dilimdeki de ama elimde klavyede 62 oluyor bu evrenin bir mesajımı :)
Yarin da simit yerim daha ne yapayım :)Dedim heralde zevk için 55 de kapışacaklar:)
Çok çaba harcıyorsun :) senin gibisi bulunmaz :)Yarin da simit yerim daha ne yapayım :)
Hadi inşallah :))3. Buçuk hafta sonraki kilon
Cok geç mochami bitirdim :)
Tartı öncesi o pilavı yemeyecektin
Ama olsun eksidesin 1 2 güne düzelir bugunü hafif tutarsan
Of 1 yil ne ya. Amaaan bitmedi derdimizVücut verdikten sonra indirin kiloyu 1 yılda kabullenip beyne kaydediyor o zaman daha esnek yiyebiliriz ama ilk 1 yıl çok çok zor korumak...
Alırken 3er beşer verirken gram gram birde koruma derdi var bitmez bu çile evlilik gibi yahu :))) bir yastıkta kocayacağızAfiyet olsun
Valla yedim artik yapcak bi sey yok
Sirf sen yine birinci ol diye yaptim
Of 1 yil ne ya. Amaaan bitmedi derdimiz
Ben hergün patatesle mocha yesem 60 altına inemezdim heraldeYok canim onu nyx alsın
Patatesle mochayla zayıflarız biz.
Pozitif enerji yay sende 5lilere ineceksin tablo yok diye hedefini göremiyorum bulmak zorYok beya 52 aklımdaki de dilimdeki de ama elimde klavyede 62 oluyor bu evrenin bir mesajımı :)
Hedef 60lı rakam yarışma sonu için ama idealim 55 tabi :))) nickime bak 75 55 :)) başlangıç ve sonBen hergün patatesle mocha yesem 60 altına inemezdim heralde
Pozitif enerji yay sende 5lilere ineceksin tablo yok diye hedefini göremiyorum bulmak zor
Ay bide nickin altında yazıyor dikkat etmemişimHedef 60lı rakam yarışma sonu için ama idealim 55 tabi :))) nickime bak 75 55 :)) başlangıç ve son
Sıcak sütü bende sevmiyorum ya bilmem etkisi varmıdır. Belki baharatları aktive etmek için sıcak olması gereklidirBu arada gece ictigim sutu baharatli iciyorum ben 9 gündür. Bugun 10.gun. iyice isitip icmek gerekiyordu sanirim. Ben sicak sut hic sevmedigim icin azicik ılık ictim 6 gun. 3 gundur daha sicak iciyorum. Sicak icenler cok faydasi olduğunu bilmemkac kilo verdirdigini soyluyor ama bendeki durum malumunuz.
Belki sicak icmedigim icindir bilemiyorum. Bugun son kez icicem. 10 gun yapiliyormus. Yarin sabah da ac karna maden suyu+yarim limon+3 kasik yogurt+ 1 cay kasigi toz zencefil kürüne basliyorum. Bu da 10 gun yapiliyor galiba. Bakalim bunun etkisi nasil olacak
Cano çok geçmiş olsun troid dışında yok dimi sıkıntı. Onunda ilacını alırsın tamamdırSelamlar yeni geldim hastaneden
Ay valla çok yorucu bigundu okudum herseyi ama kafam kazan catlicak
Avatar mi resim de bile yazıyor benim hedefAy bide nickin altında yazıyor dikkat etmemişim
Yarışma sonuna 5lileri görürsün daha yüksek hedef daha çok motive daha fazla kilo kaybı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?