- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.201
Cok gecmis olsun . Allah sifa versin.Kızlar zaten diyet yapamıyorum kilo veremiyorum ama tartı fotosuda atamıcam bugun malesef dedem kalça kemiğini kırmış ameliyat oldu bende bugun onu görmeye memlekete gidiyorum çok erken kalkıp yola çıktım kusura bakmayın A AklinYolu1 seni de tebrik ediyorum vallahi o kadar az yemekle nasıl bütün gün geçirebiliyosun ya
Ben de saraçoğlunun kürünü yaparım 15 dal kadar maydanoz yarım limon 1 bardak su blendirla baya hafifletiyo aynı tarif aslındabende 7-8 dal maydonoz yarim limon kabugu ile birlikte 1 bardak su blendirla sonra 1 soda katip iciyorum cok odem atici isrersen 1 cay kasigi zencefil ekleyebilirsin
Tesekkur ederim konuk oyuncu.A AklinYolu1 canı gönülden tebrik edıyorum
İlk hafta olabilirim canmYarinki yarismaci sayisina gore haftalik nobetci yarismaci sayisi belirlenecek. Resim yukleyip gitmek yok artik. Takimca hareket etmesini ve birbirimizin eksigini kapatmayi bilelim.
Boyle 3 kisi sohbete katiliyor, olmuyor.
ZORUNLUDUR...
Ilk haftayi almak isteyen gonullu(ler) var mi? Ben mi seceyim.
6 MART - 12 MART
13 MART - 19 MART
20 MART - 26 MART
Telden giriyorum ya hesabım açık o yüzden hep mi online gözüküyorum bilmiyorum merak ediyodum bunu
Kız valla uyuyakalmışımdır yataga nası gittim hatırlamıyorumNyx1 kiz ne cabuk gittin begenip gidiyorsun ask olsun :) tamam tamam yarin sen 1. olursun
Tamam tamam hepinizi beğencemBeni bi kere begendi seni kac kere.
Cok iyi olur.İlk hafta olabilirim canm
Ben okudugumu belirtmek icin begeniyorum. Kolaylik oluyor bana da.Kız valla uyuyakalmışımdır yataga nası gittim hatırlamıyorum
Tamam tamam hepinizi beğencem
Kotu degil ml , gayet guzel. Tebrikler.
Iste bu superrr. Tebrikler.Vee -1200
Sabah dayanamadım artık 3 yumurta 1 kivi yedim yumurtada 3 beyaz 1 sarı
Kendime geldim
Yediğin pastaları sakın söyleme diyette olup yiyemeyenler var8 mayisa kadar ara verecegim tam 2 ay. Gelsin yas pastalar.
Hic niyetim yok bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?