ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çok kaçamakli bi haftaydi benim icin geçen hafta o Kadar uğraştım sıfır kaçmakla bi türlü 53 leri göremedim moralim bozuldu. Ama bu hafta geceleri gelen lokum bisküvi yemeklerime rağmen yine de şaşırdım 54.2

O yüzden ins verdiğim kilolar böyle kalıcıdır. An itibariyle baba spor da lazım diye düşünüyorum. O yüzden hava accik güzelleşsin yuruycem ins görürüm tartıda hedefi

Eklentiler

• IMG_20190306_075726.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar zaten diyet yapamıyorum kilo veremiyorum ama tartı fotosuda atamıcam bugun malesef dedem kalça kemiğini kırmış ameliyat oldu bende bugun onu görmeye memlekete gidiyorum çok erken kalkıp yola çıktım kusura bakmayın A AklinYolu1 seni de tebrik ediyorum vallahi o kadar az yemekle nasıl bütün gün geçirebiliyosun ya

Cok gecmis olsun . Allah sifa versin.

Saglik olsun sarellam. Pazara yuklersin.

bende 7-8 dal maydonoz yarim limon kabugu ile birlikte 1 bardak su blendirla sonra 1 soda katip iciyorum cok odem atici isrersen 1 cay kasigi zencefil ekleyebilirsin
Ben de saraçoğlunun kürünü yaparım 15 dal kadar maydanoz yarım limon 1 bardak su blendirla baya hafifletiyo aynı tarif aslında

İlk hafta olabilirim canm
Nyx1 buralardasin canim nediyorsun aclik sinavin nasil geciyor
Telden giriyorum ya hesabım açık o yüzden hep mi online gözüküyorum bilmiyorum merak ediyodum bunu
Açlıktan bayılcaktım uyudum yoksa onlineken yeni mesaj görünce kesin yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…