- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.301
Of onu da şimdi farkettim
Bu haftanın hedefi 58.9du benim hatta önümüzdeki haftanın da 57.9nyx ile cizzy nin hedefleri kayip .
tebrikler kizlar. eline saglik A AklinYolu1 :)6 Mart Haftasi siralama.
Yuzdemiz: 0.778
1:Nyx1
2: A AklinYolu1
3:Ikra meyra
Dereceye giren ve kilo vermeye calisan arkadaslari tebrik ediyorum.
Eki Görüntüle 2242634
canim onceki listelerde hedeflerimizde yaziyordu degilmi mesala benim bu haftaki hedefim 62.00 di ama 61.90 geldim listede hedefler yaziyordu diye hatirliyorum :)6 Mart Haftasi siralama.
Yuzdemiz: 0.778
1:Nyx1
2: A AklinYolu1
3:Ikra meyra
Dereceye giren ve kilo vermeye calisan arkadaslari tebrik ediyorum.
Eki Görüntüle 2242634
Bir gun de itirazzz etmeee beee.canim onceki listelerde hedeflerimizde yaziyordu degilmi mesala benim bu haftaki hedefim 62.00 di ama 61.90 geldim listede hedefler yaziyordu diye hatirliyorum :)
Nerde benim 5.kupam neredee onu da verinSon siralama:
Esitlik durumunda yuzdeler bakildi. Yuzdeler birbirine cok yakin. Tebrikler kizlar.
1:Nyx1 birincilik + menu
2: A AklinYolu1ikincilik
3:Ikra meyra ucunculuk +menu
4 :Moon Light menu + hedef
himmm bu listedemi :) yok itiraz degil cnm sanki oyle hatirliyorum dedim
Sen cok simardin. Patlamis misirimla doverim seni.Nerde benim 5.kupam neredee onu da verin
Ay geçmiş olsun ben de de fena bıgün tüm gün baş ağrısı mide bulantısı oldu. Biri kafamı kesse rahatlayacağımokudum geldim iyiyi canim sen nasilsin migrenim vardi bugun iyiceyim :)
Evet canım ben yapıyorum :))) teşekkür ederimcok guzeller senmi yapiyorsun
Çorba kaşığı çok olmaz mı yahu bu arada tarçının doğurganlığı arttırma gibi bir yan etkisi var kızlar doğum kontrol hapını kullananlarda etkisini azaltıyor. Ader düzeninizde değişiklik yapabilir dikkat edin :))
Kaptan çıldırdı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?