- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.321
altta var canim ger ileri tusuArkadaşlar ileri ve geri nasıl yapıyorsunuz
Bende görünmüyor geri tuşu geri gitmek için forumu tekrardan tıklıyorum tek tek bulmaya çalışıyorum sonra okuduktan sonra geri yapamıyorum yardım arkadaşlar
En altta sayfa sayılarının yanında butonlar var onları demiyor musunArkadaşlar ileri ve geri nasıl yapıyorsunuz
Bende görünmüyor geri tuşu geri gitmek için forumu tekrardan tıklıyorum tek tek bulmaya çalışıyorum sonra okuduktan sonra geri yapamıyorum yardım arkadaşlar
Tam olarak 70 gram patlamis misirdi.Kaptan çıldırdı :)))
Yok arkadaşım doğum yaptı onun yanındaydım bugun sabah 6da kalktim bi de stres mahvetti tabi beniCano çok geçmiş olsun troid dışında yok dimi sıkıntı. Onunda ilacını alırsın tamamdır
Çok güzeller ellerine sağlıkEki Görüntüle 2242606
Nasıl olmuş hanımlar :)
Hamur işlerine koyuluyor mahlep poğaça simit kurabiye falanmahlep duyan bilen varmi az onceki kurde 1 fincan mahlep vardi arastirdim zayiflamada etkiliymisEki Görüntüle 2242626
altta bu sekilde onceki sonraki tuslar var ortada rakamlar rakamlara tiklarsan gidecegin sayfaya goturuyor seniArkadaşlar ileri ve geri nasıl yapıyorsunuz
Tuzlu ve yağlı miTam olarak 70 gram patlamis misirdi.
Azmetti valla görecek :))Kaptan 55 gorcek yarin sabah
Ellerine sağlık arkadaşına da hayırlı uğurlu olsun kendin içme şerbetten :))Bende lohusa şerbeti kaynatıyorum yarin arkadaşa goturcem
Ben de yazayimBen hedefimi menümü yine yazarım gaza getiriyo menü de kaçamak engelliyo
Gel gel bekliyorum kapida.55te buluşup kapışalımhatta Nisan sonu seni yakalamış olcam buralarda olursan haberleşiriz belki de geçerim kim bilir
biliyorum canim kurdede var zayiflamada yardimciymis mahlepHamur işlerine koyuluyor mahlep poğaça simit kurabiye falan
Ellerine sağlık canım6 Mart Haftasi siralama.
Yuzdemiz: 0.778
1: @Nyx1
2: A AklinYolu1
3:Ikra meyra
Dereceye giren ve kilo vermeye calisan arkadaslari tebrik ediyorum.
Eki Görüntüle 2242634
Kupaya doymuyor arkadaş :)Nerde benim 5.kupam neredee onu da verin
Ahaha kurabiyeye koyup yesek de işe yarar mı ki :))) aklıma o geldibiliyorum canim kurdede var zayiflamada yardimciymis mahlep
1 sene degil - 5 seneymis.Vücut verdikten sonra indirin kiloyu 1 yılda kabullenip beyne kaydediyor o zaman daha esnek yiyebiliriz ama ilk 1 yıl çok çok zor korumak...
Ben hergün patatesle mocha yesem 60 altına inemezdim heralde
Biz alıp alıp veriyoruz onunla Allah sonumuzu hayır etsin :)))Muttapa7555 ve @mlhtar kilolariniz ayni :)
Oha be ne 5 senesi kıt beyinlimi bu vücut 1 sene de eşşek olan bile öğrenir aaa paralarım valla1 sene degil - 5 seneymis.
Benim duzenimi bozan mandalina.
Nutella bahcesine birakacaksin onlari.Şu kilo alamıyorum diyenleri ellerimle besleyip obez yapasım geliyor :)))
Yeşilçaylı baharatlı sütü denedin mi ben bitek onu sıcak içebiliyorum
Eki Görüntüle 2242606
Nasıl olmuş hanımlar :)
mahlep duyan bilen varmi az onceki kurde 1 fincan mahlep vardi arastirdim zayiflamada etkiliymisEki Görüntüle 2242626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?