- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.341
Teşekkür ederim canımNutella bahcesine birakacaksin onlari.
Hamarat arkadasim . Eline saglik cok guzel gorunuyorlar.
Saleple akrabalik dereceleri ne.
Bu haftanın hedefi 58.9du benim hatta önümüzdeki haftanın da 57.9
Kaptan çıldırdı :)))
sanmiyorum kurdekilerde yardimcidir tarcin zerdacal mahlep coreotu tozu :)Ahaha kurabiyeye koyup yesek de işe yarar mı ki :))) aklıma o geldi
seker insilun kolestrol icin iyimis meyve cekirdegimis mahlep :)Nutella bahcesine birakacaksin onlari.
Hamarat arkadasim . Eline saglik cok guzel gorunuyorlar.
Saleple akrabalik dereceleri ne.
ama nası şımarmıyımSen cok simardin. Patlamis misirimla doverim seni.
Yüzdeme laf mı etmiştiniz pardooonnn13 Subat - 6 Mart arasi 3 haftalik 2 . sezon sonuclar.
Bildiginiz gibi tek yarismamiz var ve bolumler halinde. 10 kisi kaldik.
Elimizden geleni yaptigimizi biliyorum. 1 e yakin haftalik yuzdemiz de zaten bunu destekliyor.
Isin ozu , 3 bucuk haftamiz var. Elinizden geleni yapin da dereceye girip girmeniz onemli degil .
Eki Görüntüle 2242643
Eve geldim 53 dum.Kaptan 55 gorcek yarin sabah
Hazir paket iste nasil olabilir.Tuzlu ve yağlı mi
Seni de su icerken gorduk demek.Açım hemde çok midem kazınıyor. Sevgili kocam baya baya üstünde ölçüsü yazan milim milim hemde matara almış bana pembe :)) 3. Yü bitiriyorum niyet ettim 4. 'ye
Heee ettik ne oldu.ama nası şımarmıyım
Yüzdeme laf mı etmiştiniz pardooonnn
yaa su iciyorum gece wc yolu icmesemmi oluyorum bi an :)Eve geldim 53 dum.
Hazir paket iste nasil olabilir.
Seni de su icerken gorduk demek.
onu gormusmuydumBaslangic bitis grafiklerini de ekleyelim mi?
Bak bak kendini en üste beni en alta yazmış3. Sezonumuz hayirli ugurlu olsun.
3.bucuk hafta kaldığı için hızlandırılmış duruma geçeceğiz.
Kizlar yeni kurallara gore artık menu bildirimi yok [IMG alt="kokulusabun"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/107/107751.jpg?1428317232[/IMG] kokulusabun . Sab. sana emeklerin için teşekkür ederim.
Artık hedef bildirmek de yok. Sadece yuzdeler yarışıyor.
Şöyle ki: Carsamba pazar arası bir sıralama, Pazar-Carsamba arası baska siralama.
Kilo alana aldığı kiloyu verene kadar sıralamada yer alma hakkı yok. O yuzden kilo almamaya bakin.
Dileyen yine hedefini, menüsünü yazabilir.
+ Gunluk 5 mesaj yazmayana da siralamada yer alma hakki yok.
Iyi olan dereceye girsin. Nyx disinda.
Eki Görüntüle 2242644
Erken uyu bari gün bitsin sanaAy geçmiş olsun ben de de fena bıgün tüm gün baş ağrısı mide bulantısı oldu. Biri kafamı kesse rahatlayacağım
Of bende de baklava var bu akşam kaç dilim söylemek istemiyorumTam olarak 70 gram patlamis misirdi.
Hesaplamalar beni yormaz. Beni geren baska seyler.onu gormusmuydumgormediysek ekle diyecemde seni yoruyoruz tatlim :)
Ben kidemliyim.Bak bak kendini en üste beni en alta yazmış
Cnm ekran resmimi cektim baksan Yokaltta var canim ger ileri tusu
sagol canım ama istediğim gibi olmadi şeker güzel degilmis heralde acik pembe oldu rengiEllerine sağlık arkadaşına da hayırlı uğurlu olsun kendin içme şerbetten :))
tamam orada gorunuyor ya canim onceki sonraki ortada rakamlar var bizdeki gibi isteCnm benim ekran görüntüsü arkadaşlar
bak isaretledim canim ortaki rakamli butona tiklarsan istedigin sayfayi yaz seni o sayfaya goturuyorCnm ekran resmimi cektim baksan Yok
Sorun ne nanacim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?