- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.361
Cift ok ilk ya da son sayfaya goturuyor.Arkadaşlar ileri ve geri nasıl yapıyorsunuz
Bende görünmüyor geri tuşu geri gitmek için forumu tekrardan tıklıyorum tek tek bulmaya çalışıyorum sonra okuduktan sonra geri yapamıyorum yardım arkadaşlar
Tuvalet işi olmasa damacana kucaklarım da zor beya :))Eve geldim 53 dum.
Hazir paket iste nasil olabilir.
Seni de su icerken gorduk demek.
Uyuyamam ki sıpamuyanık koca işte 12 de gelecek uyku kim ben kim guruldamaya devam:)Bak bak kendini en üste beni en alta yazmış
Erken uyu bari gün bitsin sana
Of bende de baklava var bu akşam kaç dilim söylemek istemiyorum
Kendimi dövsemmi evet evet döveyim gidip de :))ALL_StaR olarak 8 haftalik vucut oranlarimiza gore kaybettigimiz kilo yuzdeleri.
Eki Görüntüle 2242682
9 Ocak baslangic ve 6 Mart guncel kilolarimiz.
nyx ve renklisemsiye sonradan katildi bize ama hizli ciktilar.
Eki Görüntüle 2242683
3. bucuk hafta var fatmacim.Kendimi dövsemmi evet evet döveyim gidip de :))
Kuzum ben geçen hafta cenazeden dolayı yoktum ondan yok hedefimnyx ile cizzy nin hedefleri kayip .
Tahmin ettim ama emin olmak istedim cunku eski mesajlarina ulasamadim cizzy.Kuzum ben geçen hafta cenazeden dolayı yoktum ondan yok hedefim
Ay yaa niye bizim olmuyor3. bucuk hafta var fatmacim.
Ben bunlari konsantre olun diye koyuyorum.
Artik menuymus hedefmis onemli degil.
Yeni kurallara gore,100 gram bile onemli.
3 gunluk kilolar hesaplaniyor ve kilo almak yok.
Benim yontemi biliyorsun mihtar. Biraz IF biraz Karatay , biraz zerdecalli yogurt biraz limonlu su , biraz latte biraz patates.Ay yaa niye bizim olmuyor
Kaptancim simdi ben dukanbirasi mi yapayim soda limon mu
Eve gelince ictim soda limon
Cnm mesela BDV konusunu tıklıyorum okuyorumbak isaretledim canim ortaki rakamli butona tiklarsan istedigin sayfayi yaz seni o sayfaya goturuyor Eki Görüntüle 2242671
Sana BDV ne lazim. Gel burayi oku.Cnm mesela BDV konusunu tıklıyorum okuyorum
Sonra tekrar bdv gidemiyorum geri tuşuyla
Konularda ileri var geri var Umarım anlattım cnm
Cnm konulara girdikten sonra çıkılmıyor başka konuya geçemiyorum geri yapıpCift ok ilk ya da son sayfaya goturuyor.
Bulundugun sayfadan sol ya da sag tek oklara tiklayacaksin.
Cepten biraz daha zor oluyor.
Bazen uyku basmayınca gece giriyorum okuyup okuyup yatıyorumSana BDV ne lazim. Gel burayi oku.
Tamam iste senin konun burasi. Buradan cikis yok.Cnm konulara girdikten sonra çıkılmıyor başka konuya geçemiyorum geri yapıp
BDV yi okuyunca uykunun gelecegini mi saniyorsun.Bazen uyku basmayınca gece giriyorum okuyup okuyup yatıyorum
Ankete katıldın mı kızCnm konulara girdikten sonra çıkılmıyor başka konuya geçemiyorum geri yapıp
Bura dışında bi yere giremiyorum cnm geri olmuyorAnkete katıldın mı kız
İnan geliyor birden bakıyorum uyku basmışBDV yi okuyunca uykunun gelecegini mi saniyorsun.
Amann cok toysunnn cokkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?