- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.701
ben pazar gunleri gec uyaniyorum esimde uyuyor kizlar zaten gec uyudugu icin 11 de uyuduklari icin sabah da gec uyaniyorlar 12 gibi yuklerim sonra mangala gidecegiz yarina supriz olsun :) eksimi artimiBakalim.
Sen eksisin degil mi. Kac gibi yukleyeceksin.
Arti ya da sabit gelme de benim icin farketmez.ben pazae gunleri gec uyaniyorum esimde uyuyor kizlar zaten gec uyudugu icin 11 de uyuduklari icin sabah da gec uyaniyorlar 12 gibi yuklerim sonra mangala gidecegiz tarina supriz olsun :) eksimi artimi
kiz sen 52.3 filan degilmiydin himm regl diyordun normal o zaman cnmArti ya da sabit gelme de benim icin farketmez.
Benim de yatarken 53.5 filan olmam gerek.
Tamam iste onu diyorum. 52.7 ydim.kiz sen 52.3 filan degilmiydin himm regl diyordun normal o zaman cnm
ben o odemi inan ananas cayi ile cabuk attim maydonoz kuru icsen canimTamam iste onu diyorum. 52.7 ydim.
52.6 icin aksama ortalama 53.5 olmasi gerek.
Acaip bir odem var su an.
Diyet cayi buldum evde . Iki bardak ondan icecegim.ben o odemi inan ananas cayi ile cabuk attim maydonoz kuru icsen canim
10 dal maydonoz
yarim maydonoz kabugu ile
1 bardak su
1 tatli kasik zencefil
blendirla sonrasinda
1 sise sade maden suyu kat ic cok yaptim oda odem atiyor tatlim
ohhh yine yuzune guldu sans :)Diyet cayi buldum evde . Iki bardak ondan icecegim.
yinede maydoz kurunu dene derim sabaha kadar wc cekilmiyor o kuru icince 2-3 bardak su icilirse 1 saat icinde super odem atiyorDiyet cayi buldum evde . Iki bardak ondan icecegim.
Hadi afiyet olsun.bende kahve keyfi yapmaya gidiyorum :)
super otesi seviyom seni kiz :) 4 mayis ramazana giriyoruz iyi oldu bu haber2. Sezonun bitmesine 2 hafta var.
Anlasilmasi acisindan tabloyu tekrar yukluyorum.
Su anki siralamalar bu sekilde. 2 haftada her sey degisebilir.
Eki Görüntüle 2243919
super otesi seviyom seni kiz :) 4 mayis ramazana giriyoruz iyi oldu bu haber
sen yaparsinda biz hayir dermiyiz :) herkes sevinecek bu guzel habere :)
Bence de iyi oldu.
2 hafta yazmisim ama 2. Sezonun bitmesine 10 gun var.
Bakalim gelsinler de.sen yaparsinda biz hayir dermiyiz :) herkes sevinecek bu guzel habere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?