ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ikra meyra bu çay her seferinde 1 bardak mi içilecek geriye kalan ne olacak. Dolaba koysam bunu ısıtıp mi içeceğim yoksa hepsini 2 ye bölüp mü içicem çok oldu bu 5 bardak
gunluk 2-3 bardak icilecek canim geriye kalan bir bardagi isit yada 2-3 parmak eksik kat uzerine ketildan sicak su ekle ben oyle yapiyorum ocakta kim beklicek deyip sicak su ekleyip hupletip kizlarin yanina kosuyorum dolaba koyabilirsin havalar serindi ben dolaba koymadim sabah yapiyordum 3 kupa iciyordum 2 kupasi diger gun oglen bitiyordu ertesi sabah tekrar yenisini yapiyorum sabah yaparsan iyi oluyor cnm

O gruplar simdi askida.

Artik sadece verilen kilolara konsantre olmak var.
evet az kaldi az verenler oldu 3 haftada fazla fazla verseler diyecem 1 kilodan 3 kilo yapar hedeflere ulasamazlar umarim ramazan sonuna kadar devam ederiz bende 55-54gorrum

Simdi mevhibe nedeni su.

Gunluk mesaj yerine madem kimseyi de almiyoruz. Biz de ALL StaR sak gerekeni yapalim.

Haftalik en az 100 sayfa yazma kotamiz olsun. Pazarlari sifirlansin.

Nasil fikir.
nasil tam anlamadim kafama gunesmi gecti :)

Muttapa7555

Vücuttaki ödem ve toksinlerin atılmasına yardımcı olan ananas sayesinde, kolay bir şekilde kilo vermeye ne dersiniz? İşte ananasın kilo vermeye etkileri...

Ananas meyvesinin büyük bir kısmı sudur ve kalorisi çok düşüktür. İçeriğinde, A,B ve C vitamin, magnezyum, kalsiyum ve potasyum bulunur. Zayıflamayı sağlayan 'bromelain' içeriği sayesinde, vücuttaki ödem ve toksinleri atar. Ayrıca ananasın içerisindeki su vücuttaki yağları eritmeye yardımcı olur.

Eğer sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız yemeden önce tuzlu suda yarım saat bekletebilirsiniz. Bu sayede kilo vermede daha etkili bir hale gelen ananas, vücutta yağ birikmesine de engel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…