ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kurallari yazayim da sonra darilmaca olmasin kizlar .

1- Artik hedef kupasi ve menu kupasi yok ama her tarti gununde eksi gelmek var.

2- + ya da sabit gelen 2 hafta saha disina alinir.

3- Tarti gunleri Carsamba ve Pazar gunleri.

4- Yuzdelere gore haftalik siralamalar belirlenir.

5- Her sezon sonunda ; ilk uce girenler kirmizi ile isaretlenir. Bknz : Ilk sayfa

6- 2. Sezon 13 Subat - 20 Martta arasi.
20 Martta olmasi gereken sayfa sayimiz 1000 sayfa. Eger1000 den eksik olursa 3. Sezona baslama durumu olmayacaktir. Takim olarak paylasimlarimizi yapalim.

7- Ikinci sezon sonunda 1000 sayfaya ulasildigi takdirde 3. Sezon 20 Mart- 24 Nisan arasi baslatilir.

8- Yeni katilim yok ama eski yarismacilardan gelenler olabilir.

9- Dileyen yine gunluk menusunu yazabilir.

Son düzenleme:
ben 2 deki soruya itiraz etsem olurmu 2 hafta degilde 1 hafta olsa desem ?

Kabul edilmedi.

100 gram eksi gelinemiyor mu mevhibe.

Sonucta gun sonuna kadar bekliyoruz.

Bak benim yarina kadar vermem gereken kilo 1.4 civari .
gider o canim sabaha kadar wc oldumu gidiyor bende oyle oluyor bazen 2 kilo gibi sabah ekside bile cikiyorum :)

Kabul edilmedi.

100 gram eksi gelinemiyor mu mevhibe.

Sonucta gun sonuna kadar bekliyoruz.

Bak benim yarina kadar vermem gereken kilo 1.4 civari .
tamam 100 grm evet haklisin 2 hafta uzak kalirsa yine kilo veremicek 1 hafta ara verilse cabuk gecer 2 hafta cabuk gecmez belki hic gelmezler simdi dusununce bilemedim ki

tamam 100 grm evet haklisin 2 hafta uzak kalirsa yine kilo veremicek 1 hafta ara verilse cabuk gecer 2 hafta cabuk gecmez belki hic gelmezler simdi dusununce bilemedim ki
Kilo vermek icin buradayiz. Haftada 100 gram da verilmiyorsa zaten diyete ara verilmesi gerekiyor. Koruma yeri degil burasi.

Gun sonuna kadar bile beklense 100 gram verilir.

Amac yediklerimizden ve kendimizden sorumlu olmak. Yaptigimiz kacamaklarin sorumlulugunu almak.

ben kendim icin demiyorum. canim havalarda duzeldi ara ara cocuklari parka goturup gelicem :) bu bile kalori harcamak demek git gel 200 eksi oluyorum

ben kendim icin demiyorum. canim havalarda duzeldi ara ara cocuklari parka goturup gelicem :) bu bile kalori harcamak demek git gel 200 eksi oluyorum
Kendime cok guveniyorum diyorsun.

Kurallar cok şahaneli kilo vermeye teşvik edici özellikle benim gibi yerinde sayanlar icin
3.sezon sonunda insallah hedefim 60 görmek bunun icin cabalicam ve daha aktif olmaya gayret edicem
Bence de oyle mihtar umarim sana da ugurlu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…