- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.661
Ben bugün salata ve latte dışında bi sey yemem. Belki yogurt.Ben kabak yedim ama farklı bir tarif denedim bakalım etkisi be olacak...
Yakında senin menü şu olacakEve gidince tartilicam. Duruma göre.
Sabah 1/3 latte
2 soya latte
1 matcha latte.
Haftalık yiyorum ben.Yakında senin menü şu olacak
Gün boyu oksijen
2lt su
Oturayim bari.Selam kuzlar nasılsınız giremedim bir türlü yoğunluktan ise gitti. Geldim evi köşe bucak temizledim bende @oturgibi sevmem pek temizliği ama girdim mi çıkamam bir de belim ağrıyor deli gibi ağrım vae kıvranın duruyorum
Bir günde hemde senin tartı akşam 8 den önce gelmez tüm gün aç gez 8 de tartılEvdeyim , dusumu aldim. Tartildim tam 54 ciktim. Yarina kadar 1.4 kilo. Zor bir gun beni bekliyor.
1/3 lattemi iciyorum.
Ay senin nick etiketlerken böyle çıkıyor eskiden böyle olmuyordu site bi garipOturayim bari.
Bizim grupta oyle temizlige bayilan yok. Biz daha dolu isler pesindeyiz.
Bilmem zor beni kamciliyor biliyorsun.Bir günde hemde senin tartı akşam 8 den önce gelmez tüm gün aç gez 8 de tartıl
Baya baya film ceviriyoruz.Oh be sonunda arada bakıyorum bi ilerleme de yok ama olsun iyi olmuş sayfa :))
Yarin eksi gelme de ben sana yapacagimi biliyorum.Yine kaçamakli bir gün
Vurrr banaaaağğğ
hepsini dilimleme bittikce dilimle yada dilimle dondurucuya tek tek posetle koy istersen . yada dedigim gibi .bittikce cay 1 dilim kes canim .ben oyle yapiyorum afiyet olsunRegli var çıkmış reflü olacaktı düzelteyim önce:) ben kampanyadaymış aldım tane ile hangisini alırsan al 8.90 en büyüğünü aldım. Şimdi sirkeli suya koydum bütün halde temizlensin dilimleyeceğim :) Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?