- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.761
kac haftalik oldunuz nasil gidiyor iyisiniz insallah cinsiyeti belli oldumu onceki minnoslar kiz erkek neydi :)İyi geceler cnm
Yanlislik yok sen ikinci gorunuyorsun ama yakin iste. Belli olmaz.onu soylicektim yanlislikmi var diye .yine itiraz mi ediyorsun .dersin diye demedim tirstim :)
Sen kilo alma topiklerine git nana.Ehh işte cnm aranızda olmadığım için üzülüyorum kesin zayıflamıştımbaşkanım sen nasılsın
aynen sen cabuk toparlarsin. benim gibi hafta sonlari lavas mangal yok :)Yanlislik yok sen ikinci gorunuyorsun ama yakin iste. Belli olmaz.
Sen kilo alma topiklerine git nana.
Benim daha kotu be patlamis misir ve karidesli sandwich im yarini bekliyor.aynen sen cabuk toparlarsin. benim gibi hafta sonlari lavas mangal yok :)
Çok saol canım. Bende öyle yapayım bari. Kabukları buzluğa attım dilim halde bir de eşim markette çalışıyor satılan ananasların kabuklarından getirdi. Soyduktan sonra ayırmasını söylemiş arkadaşına:))) onu da dilimleyip atacağım bana epey gider :))gunluk 2-3 bardak icilecek canim geriye kalan bir bardagi isit yada 2-3 parmak eksik kat uzerine ketildan sicak su ekle ben oyle yapiyorum ocakta kim beklicek deyip sicak su ekleyip hupletip kizlarin yanina kosuyorum dolaba koyabilirsin havalar serindi ben dolaba koymadim sabah yapiyordum 3 kupa iciyordum 2 kupasi diger gun oglen bitiyordu ertesi sabah tekrar yenisini yapiyorum sabah yaparsan iyi oluyor cnm
wawaw superr odem yag yakicilarin hazir :)Çok saol canım. Bende öyle yapayım bari. Kabukları buzluğa attım dilim halde bir de eşim markette çalışıyor satılan ananasların kabuklarından getirdi. Soyduktan sonra ayırmasını söylemiş arkadaşına:))) onu da dilimleyip atacağım bana epey gider :))
Bir buket gül getirse bu kadar sevinmezdim yahu bir ananas kabuğuna dört köşe oldumwawaw superr odem yag yakicilarin hazir :)
Ben hep tek tek alıntılıyorum diğer türlüsünü sevmiyorum pek :)Bugün aktif olamadım ama benim asıl hedef Nisan sonuydu yarışmanın uzama ihtimalini sevdimo yüzden bol mesajlar yazalım teker teker alıntılayın falan
Yok oyle asil tarti gunu Carsamba, eskidendi o.Kızlar selam bugun gelemedim internetim bitti yapamadım da akşamda yoğundum evde, tartılmadım ama artı gibi hissediyorum kendimi çünkü nutella kaşıkladım ama masumm yarın bütün günü kullanıcam lahana çorbası yogurt yeşilçay akşama da 58.5 gelsem yeter
Asıl tartılar çarşamba diye odaklıyım hala o yüzden çarşamba 57.9 cıkarm
Bugün aktif olamadım ama benim asıl hedef Nisan sonuydu yarışmanın uzama ihtimalini sevdimo yüzden bol mesajlar yazalım teker teker alıntılayın falan
Kaptan 30 mesaj 1 günde mi yazcaz anam eşimiziçinde yazarsak 60 eder napsam menüyü harf harf tek mesajları paylaşsam acaba
Benim de gozluk siparisim var.Benim gözler iyice bozuldu bulanık bulanık görüyorum yorgunlukla doktora gideceğim ama gözlük çok pahalıymış sigorta nine gözlüklerinin az kısmını karşılıyor. Nine olmadık ki daha amaaan herşey para beya
Aha kalpli emojide çıkıyor klavyeden sitenin eminleri telefondan zor oluyordu iyi oldu bu iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?