ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

ben yattim yarin pazar var oglana ayakkabi alinacak markete gidilip aylik alis veris yapiyoruz kizlara bez sut filan tempolu gun ve piknik icin hazirlik nasil olcaksa 11 de uyanip o kadar isi halledicem yetistirecem :)

Çok saol canım. Bende öyle yapayım bari. Kabukları buzluğa attım dilim halde bir de eşim markette çalışıyor satılan ananasların kabuklarından getirdi. Soyduktan sonra ayırmasını söylemiş arkadaşına:))) onu da dilimleyip atacağım bana epey gider :))

wawaw superr odem yag yakicilarin hazir :)

Kızlar selam bugun gelemedim internetim bitti yapamadım da akşamda yoğundum evde, tartılmadım ama artı gibi hissediyorum kendimi çünkü nutella kaşıkladım ama masumm yarın bütün günü kullanıcam lahana çorbası yogurt yeşilçay akşama da 58.5 gelsem yeter
Asıl tartılar çarşamba diye odaklıyım hala o yüzden çarşamba 57.9 cıkarm

Yok oyle asil tarti gunu Carsamba, eskidendi o.

Ikisi de onemli artik.

Bugün aktif olamadım ama benim asıl hedef Nisan sonuydu yarışmanın uzama ihtimalini sevdim o yüzden bol mesajlar yazalım teker teker alıntılayın falan

222 sayfa eksik daha. 10 gune bolun iste.

Kaptan 30 mesaj 1 günde mi yazcaz anam eşimiziçinde yazarsak 60 eder napsam menüyü harf harf tek mesajları paylaşsam acaba

2220 mesajdan gunde 22 sayfa filan yapiyor.

Benim de gozluk siparisim var.

Aha kalpli emojide çıkıyor klavyeden sitenin eminleri telefondan zor oluyordu iyi oldu bu iyi

Kalpli kalpli gezersin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…