ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Günaydın kızlar

Eskisi gibi olamıyorum artık sıkı diyet yapamadim hatta suyu bile cok içemedim. O yüzden ben 53 lere bi türlü inemedim.

Ama bi taraftanda kaçamaklara rağmen almamak güzel
.. Tartıya çıkınca aldim sanıyorum ama karnındaki şişlik gidince aynı çıkıyorum sabah.

Hepimize bol eksiler

Eklentiler

• IMG_20190310_100640.webp
    176,8 KB · Görüntüleme: 39
Sen memnunsan tartından paylas :)

Bi de regl olmadım daha.. Ondan mi deli gibi tatlıya düştüm.

Sizce etkisi var mi diyeti kontrol altına alamıyorum.
Vardır canım tatlı düşkünü olursun ama kendini bi şekilde motive edebilirsen hafif atlatırsın krizi
Kimsecik uyanmamış, limonum bitti.

Ev yapımı elma sirkeli su içeceğim. Ve tadı ivvvvreeennnç bence. Limonu tercih ederim yüzde yüz
Ben çok alıştım sirkeye hatta hoşuma gitmeye bile başladı bitmişti iyisinden almam lazm

Gunaydınlar nasılsınız :))

Ben yine artılarla geldim hicte sasrmadm vallahi beni bi detoks paklar. A AklinYolu1
Yeni kurallara gore , iki hafta saha disisiniz kizlar. Kurallar ilk sayfada.

Çözdüysen ne güzel bozmadan devam et
Ben bugun sıvı beslensemde eksiye inemem gibi geliyor vücudumu şiş hissediyorum 59da takıldım buhafta 59 görüp duruyorum
Baklava etkisi değildir o kadar spora yürüyüşe 2 gün baklava böyle şişirmez ama bozmicam beslenmemi iki güne rahatlarım diye umuyorum çarşamba hedefim tutar

Günaydın herkese

Ben bugun fenayım 59.7 cıktım çok şiş hissediyorum belim de hafiften agrıyor 15i gibi regl oluyorum bakalım daha var ama bugun 1.1kg vermem lazım sıvıyla yürüyüş sporla hallolur
Aksine spor yapmamalisin bugun.

Ben sivi ile geciriyorum gunu.
You mu demiştin bi tane you gördüm hatta başlicam tam benlik ama gizem falan değil
Yok prisoners.
Sen günlük payıma düşen mesaj sayısını söyle yaaa bana matematik kısmını sen hallet o kadar olması için ben kaç yazacağım günlük malum eşcazım da yazmiyor:))
Gunluk yok artik fatmacim. Artik takim var. Haftalik 100 sayfa.

Kaşarlı patatesleri görmedi arkadaş göreydi hepten şaşırırdı
Arada pizza ve simit de vardi.
Ciddi ciddi oyle fatma. Arti geleni istemiyorum takimda. Kendim dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…