- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.801
Sen memnunsan tartından paylas :)Kızlar şimdi ciddi ciddi akşama kada sıvı beslenip mi yükleyeceksiniz ben tartıldım. Sonuçtan da çok memnunum. Tek öğün istediğini ye 2. Öğünü hafif atlat şeklinde kilo verebiliyorum çözdüm olayı. Onun dışında hikaye herşey :)
Emailime at canim.K8zlar gruba resim atamıyorum
Vardır canım tatlı düşkünü olursun ama kendini bi şekilde motive edebilirsen hafif atlatırsın kriziBi de regl olmadım daha.. Ondan mi deli gibi tatlıya düştüm.
Sizce etkisi var mi diyeti kontrol altına alamıyorum.
Ben çok alıştım sirkeye hatta hoşuma gitmeye bile başladıKimsecik uyanmamış, limonum bitti.
Ev yapımı elma sirkeli su içeceğim. Ve tadı ivvvvreeennnç bence. Limonu tercih ederim yüzde yüz
İyi vermişsin bu hafta ben yokum listede artıdayım ya birinci olurum ya sıralamaya girmem ayarım yokGunaydin kizlar,
Simdilik 53.5 tabi ki aksami bekleyecegim.
Günaydın kızlar
Eskisi gibi olamıyorum artık sıkı diyet yapamadim hatta suyu bile cok içemedim. O yüzden ben 53 lere bi türlü inemedim.
Ama bi taraftanda kaçamaklara rağmen almamak güzel
.. Tartıya çıkınca aldim sanıyorum ama karnındaki şişlik gidince aynı çıkıyorum sabah.
Hepimize bol eksiler
Yeni kurallara gore , iki hafta saha disisiniz kizlar. Kurallar ilk sayfada.Gunaydınlar nasılsınız :))
Ben yine artılarla geldim hicte sasrmadm vallahi beni bi detoks paklar. A AklinYolu1
Çözdüysen ne güzel bozmadan devam etKızlar şimdi ciddi ciddi akşama kada sıvı beslenip mi yükleyeceksiniz ben tartıldım. Sonuçtan da çok memnunum. Tek öğün istediğini ye 2. Öğünü hafif atlat şeklinde kilo verebiliyorum çözdüm olayı. Onun dışında hikaye herşey :)
Aksine spor yapmamalisin bugun.Günaydın herkese
Ben bugun fenayım 59.7 cıktım çok şiş hissediyorum belim de hafiften agrıyor 15i gibi regl oluyorum bakalım daha var ama bugun 1.1kg vermem lazım sıvıyla yürüyüş sporla hallolur
Yok prisoners.You mu demiştin bi tane you gördüm hatta başlicam tam benlik ama gizem falan değil
Gunluk yok artik fatmacim. Artik takim var. Haftalik 100 sayfa.Sen günlük payıma düşen mesaj sayısını söyle yaaa bana matematik kısmını sen hallet o kadar olması için ben kaç yazacağım günlük malum eşcazım da yazmiyor:))
Arada pizza ve simit de vardi.Kaşarlı patatesleri görmedi arkadaş göreydi hepten şaşırırdı
Ciddi ciddi oyle fatma. Arti geleni istemiyorum takimda. Kendim dahil.Kızlar şimdi ciddi ciddi akşama kada sıvı beslenip mi yükleyeceksiniz ben tartıldım. Sonuçtan da çok memnunum. Tek öğün istediğini ye 2. Öğünü hafif atlat şeklinde kilo verebiliyorum çözdüm olayı. Onun dışında hikaye herşey :)
Bende sıvıdayım bugün, o zaman spora ara vereyim öyle deniyim akşama duruma bakarımAksine spor yapmamalisin bugun.
Ben sivi ile geciriyorum gunu.
Yok prisoners.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?