- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.781
Cunku limon vitamin C iceriyor.
Ilk sayfadaki kurallari duzenledim. Bir kac eksik vardi.aksam geldigimde 768 sayfaydi simdi 779 sayfa :)
evet baktim gozume naz denk geldi etiketledim eline saglik :)Ilk sayfadaki kurallari duzenledim. Bir kac eksik vardi.
Nazi o gunden beri hic gormedim .evet baktim gozume naz denk geldi etiketledim eline saglik :)
Latteler ikiye cikti.
Bir saat sonra da limonlu suyumu icecegim.
Herkesin bir yontemi var.
Ben bugun fenayım 59.7 cıktım çok şiş hissediyorum belim de hafiften agrıyor 15i gibi regl oluyorum bakalım daha var ama bugun 1.1kg vermem lazım sıvıyla yürüyüş sporla hallolurTahmin ettiginiz gibi az uyudum kalktim.
Saat 2.15 civari tartildim 54.1 ciktim. Umutluyum.
1/3 lattemi iciyorum.
You mu demiştin bi tane you gördüm hatta başlicam tam benlik ama gizem falan değil6 bolumluk bir dizi buldum. Onu izliyorum.
Sen günlük payıma düşen mesaj sayısını söyle yaaa bana matematik kısmını sen hallet o kadar olması için ben kaç yazacağım günlük malum eşcazım da yazmiyor:))Yok oyle asil tarti gunu Carsamba, eskidendi o.
Ikisi de onemli artik.
222 sayfa eksik daha. 10 gune bolun iste.
2220 mesajdan gunde 22 sayfa filan yapiyor.
Toptan gözlükçü mü bulsak acabaBenim de gozluk siparisim var.
Kalpli kalpli gezersin artik.
Evet bende limonlu suyla alıyorum demir hapını emilimi arttırıyor. Yemeklerden 2 saat önce yada sonra içilmeliymiş
Naz bence bıraktı gelmeyebilirNazi o gunden beri hic gormedim .
Kaşarlı patatesleri görmedi arkadaş göreydi hepten şaşırırdıHerkesin bir yontemi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?