- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.821
Sivi derken kahve, sekersiz Turk kahvesi, yesil cay , limonlu su tarzi,.Bende sıvıdayım bugün, o zaman spora ara vereyim öyle deniyim akşama duruma bakarım
Bari iki kere eksi alan falan saha dışı kalsın eksiye ine ine bu hafta duraklamadayım (kendini düşündü.)Arada pizza ve simit de vardi.
Ciddi ciddi oyle fatma. Arti geleni istemiyorum takimda. Kendim dahil.
Bende akşama lahana çorbası var hatta 3 gibi yerim erkenden, yogurt, yeşilçay, limonlu suSivi derken kahve, sekersiz Turk kahvesi, yesil cay , limonlu su tarzi,.
Odemse cabuk gidiyor merak etme.
Ben de seninle ayni durumdayim yahu. Ustelik benim son haftamdi bu hafta. Iki hafta listeye giremedigimi dusun.Bari iki kere eksi alan falan saha dışı kalsın eksiye ine ine bu hafta duraklamadayım (kendini düşündü.)
Baya baya ogun bunlar ise yaramaz.Bende akşama lahana çorbası var hatta 3 gibi yerim erkenden, yogurt, yeşilçay, limonlu su
2 de gün kurusunu düşünüyorum suyuyla beraber o baya rahatlatıyor
100 gram kolay.Aboww kaptan sadece oksijen diyor
Ben sabitim su anda biraz daha bekleyip aticam tartiyi
Onlardan baska bişey yiyip içmicem gaza getirdinBen de seninle ayni durumdayim yahu. Ustelik benim son haftamdi bu hafta. Iki hafta listeye giremedigimi dusun.
Eee ne yapiyorum elimden geleni yapiyorum. Olmazsa yapacak bir sey yok.
Kurallari esnetmem uzgunum.
Baya baya ogun bunlar ise yaramaz.
Sadece yesilcay , limonlu su , Turk kahvesi.
Ben de gece 2 gibi 2 latte , limonlu su . Simdi bi latte sonra limonlu su seklinde gidecegim.Onlardan baska bişey yiyip içmicem gaza getirdinbi Türk kahvesini erken içerim akşam duruma göre yeşilçay yine
Etkisi olabilir ve tatlı yiyorsan o kısır döngü oluyor malesef yedikçe daha çok tatlı istiyor insan.Bi de regl olmadım daha.. Ondan mi deli gibi tatlıya düştüm.
Sizce etkisi var mi diyeti kontrol altına alamıyorum.
Mide ve kalp sorunu varsa elma sirkesi tavsiye edilmiyor.Kimsecik uyanmamış, limonum bitti.
Ev yapımı elma sirkeli su içeceğim. Ve tadı ivvvvreeennnç bence. Limonu tercih ederim yüzde yüz
Memnunum zaten kahvaltı falan edicem ben eksi olmaz akşama o yüzden yükleyeceğimSen memnunsan tartından paylas :)
Yaz yazabildiğim kadar diyorsun yaniAksine spor yapmamalisin bugun.
Ben sivi ile geciriyorum gunu.
Yok prisoners.
Gunluk yok artik fatmacim. Artik takim var. Haftalik 100 sayfa.
Bu hafta yırttım ben o zamanArada pizza ve simit de vardi.
Ciddi ciddi oyle fatma. Arti geleni istemiyorum takimda. Kendim dahil.
Kaptan valla ne dicemi bilemedim zorlamasan mi yazık bünyeyeAksama kadar vermem gereken kilo 900 gram.
Hadi bugun geceye kadar olsun , ilk gun oldugu icin.
Bilemem artik.Yaz yazabildiğim kadar diyorsun yani
Yirtanlar cok sansli.Bu hafta yırttım ben o zaman
900 gram yag gitmesi imkansiz . Olsa olsa odem gider mihtar.Kaptan valla ne dicemi bilemedim zorlamasan mi yazık bünyeye
Tabi herkesin farkli bende ise yaramazdı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?